Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 73 068
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • BG-DE
Ох, Дай Боже 👃 как можаха да спрат този вълшебен аромат и в оригинал и в имитация ☹️

# 451
И е разкошен Nude bouquet на Zara. Обожавам го, толкова е нежен и красив! За пролет/лято е чудесен, напомнихте ми да си го ползвам сега! А някой може ли да ми каже хубав ли e Wood sage & sea salt на Мартинез, мисля че беше комемтирано, но не откривам къде, няма го на Jenny Glow и се чудя за Мартинез и дали е траен?

morgana999 , ако все още търсиш на Jenny Glow, аз го намирам в нотино https://www.notino.bg/jenny-glow/wood-sage-parfjumna-voda-uniseks/p-16010197/ Simple Smile

# 452
А къде може да се намерят D&P в София, онлайн сайт не намерих?

# 453
  • BG-DE
Имат магазинче на Алабин и Витошка, срещу Съдебната палата, а май и на Графа имаха един близо до Попа.

# 454
... За съжаление в момента се намира само в емаг, откъдето не ми се рискува да поръчвам.
Повечето ми арабски са от Емаг,може би към 7,8 парфюма,от които съм поръчвала и на приятели.До сега всичко е било ОК Simple Smile

# 455
+1 за парфюми от Емаг,но само когато доставчика е Емаг,а не партньори.

# 456
На мен най-накрая ми се откъснаха от сърцето 200 лв и си взех Elixir  Hermes от Германия😁😁😁....Ами......вече никоя от имитациите му не ми харесва😂😂😂😂....Разбрах защо струва толкова. Не правете тая грешка като мен....Има имитации на 95 % добри, обаче поне засега Еликсира не съм удовлетворена от копията му

# 457
  • София
На мен най-накрая ми се откъснаха от сърцето 200 лв и си взех Elixir  Hermes от Германия😁😁😁....Ами......вече никоя от имитациите му не ми харесва😂😂😂😂....Разбрах защо струва толкова. Не правете тая грешка като мен....Има имитации на 95 % добри, обаче поне засега Еликсира не съм удовлетворена от копията му

Напълно съм съгласна с теб. От години ползвам оригинала на Elixir и колкото и пъти да съм пробвала с имитации, не съм намирала нито една сполучлива Relaxed  Това е единственият парфюм който ползвам в оригинал.

Иначе аз от няколко дена съм с Прасковата на Т.Форд от Гиза. Ами толкова се радвах, когато го взех от магазина, там миришеше божествено. Чаках 1 месец да "узрее" и сега..... едно нищо.Слаб аромат, няма плътност, никаква трайност Worried

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 14:04 от Silver_Mist

# 458
Днес разносвам Jenny glow pear and freesia, много роза усещам в него, първоначално ми харесва първите минути, после усещам само розата. Очаквах доста по-различен аромат определено, идва ми една идея по-тежък за тоя сезон, може би за на есен.
Иначе сутринта в 8:30 се напръсках и сега го усещам още, като на дрехите със сигурност е по-траен отколкото на кожата.
Искам да попитам има ли някъде имитация на Jo Malone Orange Blossom?

# 459
Иа аз днес си получих Wood&sage на Jenny glow успях да се вредя да си поръчам от Нотино докато не бяха свършили. При първото пръскане нещо не ми допадна, но след 10тина мин. си дойде на място. Изкара 3ч. надявах се на малко повече, ноо за сега толкова. Може като отлежи да изкара 4-5... но пък аромата е като наркотик.

# 460
Mного харесвам Soleil Blanc на Zag, но има какво да се желае откъм трайност, и се чудех дали някой е пробвал Soleil Blanc на други фирми и е останал с впечатлението, че е траен.

# 461
  • BG-DE
Имала съм на Парфен, беше траен и много близък до оригинала.

# 462
  • София
Чакам Emsi696 да даде отзив за Mojave Ghost Byredo на Martinez…
Ами при първо пръскане наистина ми напомни за Тендер, но като усещане, а не като близост на аромати. Разносвах го 2 дена и мсля, че ще си го доизпръскам, но едва ли ще поръчам пак. Свежичък е.  Имам Тендер на Парфен и при пръскане на 2-те китки за сравнение за мен: Тендер е по-свеж, леко кисел и многоцветен, но бързо спирам да го усещам. Mojave ми е някак по-мазен, маслен и малко по-тежък, но и по-траен. Такива са моите усещания. А за саподила за първи път чувам и въобщене знам какъв аромат има.

# 463
Някой пробвал ли е на рефан или на Divain - DIOR HOMME 2020,как са като изпълнение

# 464
Здравейте на всички. От много отдавна следя темата, но все не съм се решавала да пиша. Но сега имам нужда от малко помощ. Взех си варианта на Gypsy water на Byredo от наливните Gardeny от пазара на Красно село в София. Адски много ми допада аромата, нооо продавачката безпощадно бърка с пръсти в бутилките с парфюмите и това, според мен, безпощадно нарушава трсйността им. Та моят въпрос е продават ли другаде в София Gardeny наливни парфюми и коя друга фирма има аналог на Gypsy water. Заг са имали преди, но в магазина им в София вече го няма 😔😔😔. Много ще съм благодарна, ако някой може да хелпне с инфо 😊

Общи условия

Активация на акаунт