Сполучливи имитации на маркови парфюми - 50

• 73 077
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Приятели, имате ли впечатления от парфюмите L'atelier. Виждам, че в Кауфланд имат промоутъри и днес разгледах сайта. Някои имитации ги водят gold и са 24 лева, а други silver 16 лева. Не знам каква е разликата, но съм решила да пробвам имитацията на Omnia Crystaline.
Пробвах от тях Ланком Идол, ами не става. Издържа има-няма 2 часа, а и по спомен не се доближи до оригинала.
Womanity и аз ненавиждам, но пък е единствения парфюм, който не мога да сбъркам посмъртно.

# 436
  • София
Чакам Emsi696 да даде отзив за Mojave Ghost Byredo на Martinez…
Чак днес ми потвърдиха поръчката. Ако го взема утре ще пиша.

# 437
  • Габрово
Дали може да се поръчват Заг чрез   Иво от Базар?

# 438
Вчера в Заг ми казаха че юни ще има нови парфюми😁

# 439
Имате ли предложение за имитация на Miss Dior Blooming Bouquet? ... Не открих парфюма в началната страница.

# 440
Кехлибаровка, парфюмът на Zara Nude Bouquet се смята за негова имитация Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Nude-Bouquet-2017-47396.html

# 441
И е разкошен Nude bouquet на Zara. Обожавам го, толкова е нежен и красив! За пролет/лято е чудесен, напомнихте ми да си го ползвам сега! А някой може ли да ми каже хубав ли e Wood sage & sea salt на Мартинез, мисля че беше комемтирано, но не откривам къде, няма го на Jenny Glow и се чудя за Мартинез и дали е траен?

# 442
  • Бургас
Имате ли предложение за имитация на Miss Dior Blooming Bouquet? ... Не открих парфюма в началната страница.
Виж на Ди енд Пи Blooming Bouquet.Случайно го пробвах, разкошен парфюм:heartsc: и е от новите им, чакат още два на Jo Malone ми казаха.

# 443
На D&P от новите на Jo Malone ще е Wood Sage and Sea Salt. Това ми казаха като ходих последния път.

# 444
И е разкошен Nude bouquet на Zara. Обожавам го, толкова е нежен и красив! За пролет/лято е чудесен, напомнихте ми да си го ползвам сега! А някой може ли да ми каже хубав ли e Wood sage & sea salt на Мартинез, мисля че беше комемтирано, но не откривам къде, няма го на Jenny Glow и се чудя за Мартинез и дали е траен?

Варианта на Мартинез е уникален хич не се чуди

# 445
  • Deutschland
Копирано от Заг :
Любимият ZAG 369 GG  отново е наличен в нашия онлайн магазин.
GG е Гучи Гилти или?

# 446
Имам бегъл спомен, че съм го пробвала този " Букет" на Мартин Лайън. Нещо не ми допадна обаче - някак остър и безхарактерен...

# 447
Изгледах видеото за арабските аналози с интерес. Ето два които не се споменават там:

Armaf Mignon Black е силно усещащо се копие на Olympea Intense. В момента в мейкъп е 35 за 100мл.

Аna abiyedh poudree - чудно копие на Narciso poudree. За съжаление в момента се намира само в емаг, откъдето не ми се рискува да поръчвам.

# 448
Копирано от Заг :
Любимият ZAG 369 GG  отново е наличен в нашия онлайн магазин.
GG е Гучи Гилти или?
369 GG GOOD GIRL CAROLINA HERRERA

# 449
  • Deutschland
Благодаря. Надявам се в някой момент да пуснат пак и She wood.

Общи условия

Активация на акаунт