Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 747
  • 862
  •   1
Отговори
# 450
Аз видях бърз растеж от серумите на Меди за косопад и шампоаните за растеж.Ползвам го като второ измиване и стоя с шампоана.

# 451
Някой тук похвали много прокапила, като съставка против косопад и стимулираща сгъстяването на косата. Разтърсих се и попаднах на този серум с 5% прокапил. Позната ли ви е марката, имате ли мнение за този продукт? 5% ок ли е като концентрация? Моля за компетентното ви мнение. Мерси Simple Smile  https://inadbg.com/produkt/losion-protiv-kosopad-radix-60-ml-8681877436226/

# 452
  • Някъде там
Някой тук похвали много прокапила, като съставка против косопад и стимулираща сгъстяването на косата. Разтърсих се и попаднах на този серум с 5% прокапил. Позната ли ви е марката, имате ли мнение за този продукт? 5% ок ли е като концентрация? Моля за компетентното ви мнение. Мерси Simple Smile  https://inadbg.com/produkt/losion-protiv-kosopad-radix-60-ml-8681877436226/

Според мен е достатъчно.В серума на Калиначи Procapil е  4%.
Благодаря на всички, които писаха по въпроса ми, ще разгледам продуктите за растеж.
Като цяло за по-бърз растеж съм много доволна от Керастаз на дълга коса и от комплекта на Нугела.На първите им вдигнаха много цените, а на Нугела аромата ме убива.Все едно съм се готвила цял ден и косата ми е попила аромата, допълнително леко ми пресуша косата, но пък наистина расте бързо от комплекта.
Явно съм с доста чувствителен нос Joy

# 453
  • София
Този radix е 15 лв в Турция, струва си пробата 👍🏻
Аз съм затрупана с такива серуми за растеж и срещу косопад на меди, керастаз няколко вида и първо ще ги изхабя тях. Много забравям да се мажа.

# 454
  • На брега на реката
Момичета, хидратиращата маска на Морокан, само на косата ли се слага или може и на скалпа?

Днес ще си я взема и смятам довечера да я ползвам!

# 455
По дължините на косата.

# 456
  • Някъде там
Момичета, хидратиращата маска на Морокан, само на косата ли се слага или може и на скалпа?

Днес ще си я взема и смятам довечера да я ползвам!

Не бих рискувала да сложа на скалпа маската на Марокан.
Маски на скалпа нанасям, когато на тях е опоменато,че може да се използва и да се нанася там, това са противокосопадни такива( примерно маската на Меди, Редкен за скалп, Калиначи и т.н) Simple Smile

# 457
  • Варна
SitaraB 5% си е повече от добра концентрация. Като изключим дървеното описание звучи добре. Аз вчера поръчах от Локфантастик заедно със серумите на G&G/че са на невероятна цена/ това https://www.lookfantastic.com/bondiboost-procapil-hair-tonic-125ml/13894930.html

# 458
Здравейте , момичета Simple Smile Чудя се дали пре - шампоанът за дълбоко почистване на Лалга може ли да се използва преди всяко къпане , или трябва да се спазва препоръката на опаковката - веднъж на 4-5 измивания ?

# 459
  • Варна
В никакъв случай! Изключително активен е и ще си скапете дермалната бариера на скалпа. Веднъж на две седмици максимум. Тия 4-5 измивания са ако си миете косата два пъти седмично. Ако го правите всеки ден ги бройте 14-15 Grinning. Иначе е страхотен продукт буквално рестартира скалпа.

# 460
Благодаря , принцеска 🌺 Косата ми е много дълга и я мия два , максимум три пъти в седмицата . С много чувствителен скалп съм и останах много доволна от пре-шампоана на Лалга . По принцип използвам Напура , но не виждам голям ефект .

# 461
  • Варна
Ще усетиш разликата дори с такова ползване - вярвай ми. Пресоляването на супата във всяка една област не само в грижата за коса обикновено има обратен ефект. От позицията на големичкото ми ЕГН съм се убедила,че системната целенасочена грижа винаги дава по-добър ефект от акциите тип "юруш на маслините" GrinningGrinningGrinning

# 462
Аз съм също с фин косъм и Чи инфра ми направи косата все едно не съм я мила.
Дори при една и съща коса един и същ продукт може да даде различни резултати в зависимост от това в какво състояние е, каква е водата, какви продукти са се ползвали на предишни миенета. Няма абсолютни положения. Би ми било интересно и вие да споделите личен опит кои продукти предпочита косата ви, не само хидратиращи.

# 463
Косата ми харесва възстановяващите Лалга, Керастаз Генезис, Хроноложист шампоана, Напура Анаген и Стамиген, Медисютикълс Биокленз, Наши Арган шампоан и маска, Марокан за обем серията и маската с кафявата капачка, маската на Макадамия класическата.
Това е което ползвам най-редовно.

# 464
Здравейте, нахлувам в темата с нужда от някои съвети, че колкото повече чета, толкова повече се обърквам. С дълга, боядисана, права коса съм, която след раждане и други хормонални промени прилича на мартеница Joy
Харесвам серията на Kerastase chroma absolute, възстановяващата серия на moroccanoil, а repair серията им прави косата ми като кошница. Днес си взех еластисайзера на Кингсли и дву минутния кератинов реконструктор. Чудя се кое как да съчетая и дали има смисъл и нужда да взимам още нещо. Имам и леката хидратираща маска на moroccanoil.
На измита коса нанасям хидратиращия крем на moroccanoil, имам един крем ми аманте, който за моята коса не прави нещо и днес взех олиосета всичко в едно.
Косата ми е някак суха и вяла, с много фриз, крайчетата са зле, въпреки че скоро я подстригвах и няма абсолютно никакъв обем.

Общи условия

Активация на акаунт