Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 739
  • 862
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте! Моля за мнения за термото на Лакме с анти фриз ефект. В ЗР са доста добри коментарите и му се чудя. С тънък косъм съм с доста фриз, но и доста бързо омазняваща се. За справка - вчера сутринта я измих, сега е в ужасен вид и ще влизам пак да я мия.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 07:37 от Elena_of_Avalor

# 466
Здравейте, дали можете да ме ориентирате този балсам на Tigi хидратиращ ли е или протеин ?

# 467
Здравейте, нахлувам в темата с нужда от някои съвети, че колкото повече чета, толкова повече се обърквам.
Petrova ако е тънък косъма, гледай постовете на Мелисанде и Агента
Реконструктора и почти всичко което е repair е протеин
Хромата на Керастас е балансирана ( на моята коса с кичури и боя ми е лека )
Леката хидратираща на Марокан не съм я пробвала, че моята коса е плътна. Кафявата е по напояваща.
Ползваш ли сешоар и четка ? Моята ако не я оформя и тя ще изглежда като стара мартеница Wink Това коментирахме и преди няколко страници

Дансер Тиги е балансиращ балсам ( поне така го усещам аз на моята коса )

# 468
  • София
Здравейте, дали можете да ме ориентирате този балсам на Tigi хидратиращ ли е или протеин ?

Ползвам го и за мен си е хидратиращ отвсякъде

# 469
  • София
Коя е възстановяващата серия на marocan?

Защото поне според мен това е repair серията а вие ги описвате като различни неща?

Здравейте, нахлувам в темата с нужда от някои съвети, че колкото повече чета, толкова повече се обърквам. С дълга, боядисана, права коса съм, която след раждане и други хормонални промени прилича на мартеница Joy
Харесвам серията на Kerastase chroma absolute, възстановяващата серия на moroccanoil, а repair серията им прави косата ми като кошница. Днес си взех еластисайзера на Кингсли и дву минутния кератинов реконструктор. Чудя се кое как да съчетая и дали има смисъл и нужда да взимам още нещо. Имам и леката хидратираща маска на moroccanoil.
На измита коса нанасям хидратиращия крем на moroccanoil, имам един крем ми аманте, който за моята коса не прави нещо и днес взех олиосета всичко в едно.
Косата ми е някак суха и вяла, с много фриз, крайчетата са зле, въпреки че скоро я подстригвах и няма абсолютно никакъв обем.

# 470
Ох, ама какви глупости и аз пиша… докато приспивам бебето е така. Repair серията ми се отразява добре, а серията за обем ми прави косата страшно заплетена. Имам и кафявата капачка на Moroccan. Хромата ми се отразява чудесно на косата. Може би да вкарам нещо хидратиращо? Гъста е, но с доста тънък косъм, който последно време много се накъсва. Ето я изсушена с четка, само права мога да я правя Joy

Последна редакция: сб, 08 юли 2023, 17:29 от petrova17

# 471
  • Някъде там
Petrova17, имате чудесна коса.

# 472
Имате право да се смеете!

Забога вафличките ли се връщат на мода? Повече от половината ми колежки ги използват. И не говорим само за млади жени, а за всички от 30- до 55-годишни. По улиците като погледна жена в косата почти винаги е с вафлички.. 😀

# 473
  • Варна
Пу-пу сакън Grinning само тая дивотия да не се връща JoyJoyJoy. То верно модата е кръговрат ама ми идва да раздавам "благословии" на разни госпожици претендиращи за био - мио състав на всичко,до което се докосват и в един момент ги видя навафлени Grinning.

# 474
Здравейте,
Препоръчайте ми продукт за грижа за дължините след излагане на слънце, силен вятър и висока скорост. Косата ми, която по начало е с тънък косъм, в момента е като метла.

# 475
За първи път тази година ползвам слънцезащита за коса. Взех Rene Furterer. Пръскам обилно преди плажа, като след това събирам косата на опашка и допълнително напръсквам крайчетата. Стои малко мазничка,  но аз слагам много (не съм сигурна дали така трябва). Вечер като я измия обаче, ми харесва как стои, все едно съм била с  маска цял ден (то всъщност донякъде си е така). Не ми допада ароматът само.

# 476
Хаха, и около мен има доста използващи вафлички 😂😂😂

Честно да си кажа от миналата година спрях да изпозлвам преса и косата ми по-добре не е била.
Но за лятото много ми харесват вълните които се постигат с ретро преса и бях на косъм да си купя. Нооо за щастие се отказах. Постигам почти същия ефект с малко пяна и с 4 плитки. Сутрин ефекта е страхотен и най-често така нося косата си през лятото.

Аз съм в затишие, серията Absolut repair ми пасна чудесно и си я използвам, крема на Олиосета, термозащитата на Лореал, коприната на Чи и само подновявам.

# 477
Може ли да се оплача, че от Арлен ми изпратиха едно мега мръсно Alterna Blowout Butter 😞 ама черно като търкаляна със седмици из бусовете пратка от спиди. Не се изми със сапун; прибрах го в шкафа да не го гледам. Много ми докривя. Благодаря за вниманието.

# 478
Свързахте ли се с тях?

# 479
  • Варна
Снимайте го и им пишете във фейса.Комуникацията с тях е без забележки.

Общи условия

Активация на акаунт