Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 661
  • 862
  •   1
Отговори
# 480
Да, имам опит с друг продукт, но ще ми предложат да го сменя, а ще пътуваме и не ми се занимава.
Според мен трябва да се обръща внимание на тези неща, а не аз да ги търся да им се оплаквам.

# 481
Идеята е че като напишете тук те няма да вземат никакви мерки.

# 482
  • плевен
Привет! Търся отзиви за продуктите на Medavita. Трябва ми нещо за хидратация, изглаждане и блясък.
Благодаря !

# 483
  • Някъде там
Принцесата, имам въпрос към теб.
Би ли обяснила каква е разликата между маската на Калиначи с бръшлян и маската от женската серия.

# 484
Някоя русокоска може ли да похвали Redken Bleach Recovery? Все още имам 15тина см обезцветявано и се чудя какво точно прави тази серия? Благодаря!

Идеята е че като напишете тук те няма да вземат никакви мерки.
Да знам, не ми беше това идеята Simple Smile

# 485
Момичета, може ли някой да ми каже тази серия протеин или хидратация е и с какво друго я харесвате в комбинация? Като го чета ми звучи като протеин, но не съм сигурна.

# 486
  • Blondeville
Момичета, взех си шампоана от обновената серия Nutritive на Kerastase, по-лекия вариант с идеята да не утежнява тънката ми коса. След препоръките тук в темата установих, че по-скоро хидратиращите серии за коса ми се отразяват по-добре, от тези за обем, макар да съм с много тънка коса.

Сега се чудя, Nutritive с превес на хидратация или протеин е, че зачетох разни протеини в състава.

Скрит текст:

За слънце и тази година след много чудене реших да заложа на маската на Керастаз, много добре ми се отразява лятото. Изчаквах до последно за травъл размери, но уви така и не пуснаха в никой сайт или магазин.

# 487
OliaMirchovska този Редкен е мощна хидратация Simple Smile

Blondie_anna в Арлен има на лятната серия на Керастаз малък спрей, но маска и шампоан не съм виждала.

За обновената Нутритив и на мен ми е любопитно някой разбиращ да каже Simple Smile моето мнение е, че е балансирана - измиха ме с нея в салон вчера и доста ми се утежни косата - хем, че ми сложиха спрея, който е за фина до средна коса, а аз съм с тлъста 😄  и съвсем малко от олиото за крайчета.

Последна редакция: нд, 09 юли 2023, 19:15 от Sensaya

# 488
  • Blondeville
Sensaya, значи има голям шанс на моята перушина дори по-лекият вариант Нутритив да дойде тежък Grinning Утре ще измия с него и след това ще сложа от маската за след слънце, да видим после резултата Grinning

Преди имаше много хубави травъл комплектчета на Soleil серията на Керастаз, тази година наистина само спрея имаше в малък размер.

# 489
Момичета , нацелих маската на Marrocanoil с по-рядката  консистенция .Все още не съм я изпробвала . Вие виждате ли съществена разлика от тази с  по-гъстата ? Това е любимата ми маска , прави косата ми разкошна , но винаги е била гъста и много жълта .
Оля , тази серия на Редкен не съм използвала , но от възстановяващия шампоан (тъмносиния ) получих алергия - станах на червени пъпчици по врата и раменете . Иначе продукта е страхотен - прави косата  плътна , загладена с блясък .
Паследно взех L’oreal Pro longer шампоана . При първото измиване беше добре , на второ измиване - заплете ми косата още под душа , но маската на Marrocanoil оправи положението .

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 10:50 от 💐💐 Sunshine_00 💐💐

# 490
Мажа си ръцете в момента с любимия ми мултифункционален продукт за коса и си мисля, че не съм го споделяла с вас. И за тънка коса, както и за кутикули и пети.

Друг от същия бранд, който харесвам и също съм помъкнала с мен е този:

# 491
Аз имам ароматизираната им коприна, много ми харесва и постоянно получавам комплименти за "парфюма" ми.

# 492
Привет!
Използвали ли сте продукти на Malibu C? Чета за някакви продукти, които се ползват преди боядисване; за отмиване на наслагвания по косата...
Благодаря!

# 493
Преди години много ги обсъждахме в темата, все си мъкнех от Щатите, после ги пуснаха и по английския амазон. Мисля, че който и да е ДПШ ще свърши същата ( ако не подобна ) работа - за отмиване на наслагванията.

# 494
Агент, като каза за кутикули и нокти, ме подсети за любимия ми крем, с който поддържам невъзможни пети (дотолкова, че не бях слагала сандали шест години Persevere Та влязох в сайта им и видях, че имат продукти за коса. Набързо метнах една маска и един спрей, ще докладвам после.

Общи условия

Активация на акаунт