Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 657
  • 862
  •   1
Отговори
# 495
Е хайде споделете де, освен за косите и за петите имаме нужди Wink

# 496
  • Blondeville
Да се отчета, че ш-нът от обновената Nutritive серия + маската за слънце на Керастаз ми се отразиха доста добре, не ми утежниха перушината. Явно русото си “изпи” своето.

Даже имам малко повече обем от обикновено, плюс блясък и “лигавост”.

Ще ги пробвам и в различни комбинации, я с Шу, я с любимата Макадамия.

Аз като цяло приключих със сериите за обем (шампоани и балсами), единствено спрейове за обем все още ползвам. Оттук насетне хидратиращи или балансиращи серии май са моите, макар да имам бебешки тънка коса с бързо омазняващ се корен. И не знам внушавам ли си, но любимата допреди Алтерна вече не ми харесва, само стилизантите още ползвам с кеф.

# 497
Това ползвам аз и съм супер доволна. Бързо попива, омекотява страшно добре и не дразни нос и други сетива Joy
Скрит текст:

# 498
  • Някъде там
Искам да попитам имате ли отзиви за този балсам на Алтерна.
Не съм къдрокоска, но ми се иска да го пробвам Flushed

# 499

Бях с мнооого наднормено тегло, което се отрази на походката ми и стъпвах накриво, съответно събирах на десния си крак материал за една супа както се изрази една маникюристка Grinning
Сега теглото ми е добре, оправих и походката, но за жалост продължавам да трупам на това място мъртва кожа. Няма да казвам що чудо съм измазала по краката си, и всякаквите му маски чорапи... Единственото, което прави нещо за мен е Kerasal Intensive Foot Repair крема. Вечер преди сън мажа, слагам чорапи и лягам да спя.
Само е много важно да го правите това след като сте приключили с грижата за лицето, определено не искате този крем по лицето си.

# 500
А за кутикули,който наистина върши работа,правя си маникюр и нас и това ми е най-омразната част да се занимавам с кожичките.Извинявам се за спама,може на лично😀

# 501
  • Варна
Принцесата, имам въпрос към теб.
Би ли обяснила каква е разликата между маската на Калиначи с бръшлян и маската от женската серия.

Маската с бръшлян е реално мъжката маска с увеличено процентно съдържание на бръшляновия екстракт. Разликата между дамската и мъжката е,че в дамската има ланолин/оклузив който задържа влагата в косъма/ докато в другите две няма,но пък в тях има бръшлян и чаено дърво. Аз ги ползвам почти само по скапла/от време на време слагам дамската и по дължините де/. Смесвам ги за скалпа защото мъжката ми идва хард и ми го изсушава. Моят скалп е нормален към сух. Масово се оплакват мацките,че даже мъжката им утежнявала....което идея си нямам как и защо при положение,че в нея няма нищо,което да утежни. Но няма силикон в продуктите и вероятно от там е разликата в очаквания и действителност.

# 502
  • В полите на Пирин планина
Моята коса е с тънък косъм и чуплива към къдрава и всичко, което имам от Калиначи до сега ми се отразява много добре. И двете маски, като тази с бръшляна съм я ползвала веднъж в неделя. Също шампоана и балсама. Маската, защото си е скъпичка, я ползвам само на скалпа.

# 503
Аз голям ефект от Калиначи не видях, освен че ми свали цвета на косата и трябва да се боядисвам в скоро време.

# 504
Онзи ден като писах за ситуациите в които един продукт за коса би дал различни резултати на една и съща коса пропуснах да спомена и водата. Но докато се сушах тази сутрин и се чудех защо Редкенът ми за обем не го усещам както обикновено ми просветна. Водата във Варна е твърда, ама сериозно твърда, с каквато аз не съм свикнала.

https://bntnews.bg/bg/a/tvrda-voda-zashcho-lekari-vv-varna-svetv … ovno-ot-cheshmata

PS Дори кафето ми има различен вкус!

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 19:25 от Agent Provocateur

# 505
Здравейте, може ли да ми препоръчате олио или друг продукт за сухи краища? Косата ми е тънка, суха, боядисавана ежемесечно и след всяко миене сушена със сешоар. Ползвам шампоан и маска на Лакме за дехидратирана коса, олио на Марокан, Чи и Биосилк за тънка коса.

# 506
  • В полите на Пирин планина
Понякога олио-финишите не действат добре, т.е. някои коси не ги харесват един вид. Simple Smile Например на моята коса слагам такъв финиш само, като е леко подсушена. Ако сложа на суха придобива раздърпан вид, все едно е проскубана и фризи.

# 507
О Агентче да не си у наше село ?

Точно така един и същи продукт ми се държи различно спрямо водата.

# 508
Точно там, т.е. тук съм, Кежуал Simple Smile Много ви е хубаво селото, но водицата ви е твърдичка и не ме радва хич!

Стейси, имате си 3 бр качествени олио/серум продукта, не ви трябва още един такъв! Според мен е добра идея да вземете някакъв хидратиращ кремообразен термик/лив ин балсам или хидратиращ спрей за дължините, както и четка за сушене - нашите коси се превръщат в гнездо от захарен памук, когато ги сушим само със сешоар, та се налага да ги издърпаме и с четка. Аналогията е прана и изсушена памучна фланелка вс. прана, изсушена И изгладена фланелка.

Всеки бранд има подобни продукти, кажете кои марки предпочитате?

Последна редакция: вт, 11 юли 2023, 19:36 от Agent Provocateur

# 509
Agent Provocateur, благодаря Ви за отзивчивостта и точното обяснение 💐 Харесвам продуктите на Лакме, но съм отворена и за други предложения.

Общи условия

Активация на акаунт