Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 656
  • 862
  •   1
Отговори
# 510
Не съм спец за Лакме, преди седмица си взех първите си техни продукти, но на пръв поглед това би ви свършило работа:

Или това:

Но при всички положения нека и другите момичета в темата препоръчат продукти на Лакме

Ще покажа някои мои лични любимци и уточнявам, че аз специално ползвам малко количество от тях по дължините и после ги "запечатвам" и със няколко капки олио/серум като тези, които имате:

Погледнете и ревютата им... За четка тук в темата харесваме професионалните на Оливия Гардън:

# 511
Agent Provocateur, много Ви благодаря за подробния отговор и отделеното време 💐 Първо ще пробвам термозащитата на Чи.

# 512
  • Варна
Онзи ден като писах за ситуациите в които един продукт за коса би дал различни резултати на една и съща коса пропуснах да спомена и водата. Но докато се сушах тази сутрин и се чудех защо Редкенът ми за обем не го усещам както обикновено ми просветна. Водата във Варна е твърда, ама сериозно твърда, с каквато аз не съм свикнала.

https://bntnews.bg/bg/a/tvrda-voda-zashcho-lekari-vv-varna-svetv … ovno-ot-cheshmata

PS Дори кафето ми има различен вкус!

Агентче Heart добре си ни дошла. Аз вода от чешмата не пия от поне едно 20 години и да факт е,че варненската вода не струва. Иначе съм си нагодила продуктите съобразно нашата вода и са ми Ок. забават настава когато пътувам обаче Grinning. Бога ми в Сф. избягвам да си мият косата защото няма изплакване Grinning.

и допълвам сутринта с кафето  Grinning
току що си го подсладих с един Bio ionic на цена без аналог от Локфантастик https://www.lookfantastic.com/bio-ionic-graphenemx-professional- … lug/12802044.html

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 08:56 от prinzesata

# 513
Е хайде споделете де, освен за косите и за петите имаме нужди Wink

Единственото, което прави нещо за мен е Kerasal Intensive Foot Repair крема. Вечер преди сън мажа, слагам чорапи и лягам да спя.

От къде може да се купи

# 514
Много ви е хубаво селото, но водицата ви е твърдичка и не ме радва хич!
Дето казва Принцесата, ние сме си свикнали Simple Smile Когато съм в Софето дори сапуна си едвам измивам от лицето хихи. Но не е толкова твърда като в Ню Йорк, е там толкова ми се заплиташе, че само тежка артилерия я оправяше.

Staceys съдейки по снимката, която си качила и продуктите, които си описала че ползваш - по скоро трябва да наблегнеш на по подхранваща маска или балсам. Също и примерно да имаш протеинови и хидратиращи продукти и да редуваш ( много сме писали в темата за това ) Също и ползването на четка за оформяне със сешоара както и е написала Агента.

# 515
Като казахте Варна - и аз съм тук на гости и точно вчера си направих сепуко като измих с дпш на Лакме, два пъти 🤪, и съм си забравила маската, таа отнесе само балсам на Redken Acidic 🥶
На вс отгоре съм след (щедро - 5см) подстригване и крайчетата ми приличат на индивидуални мини метлички 🤯
Моля ви кажете нещо в помощ на рошави крайчета, нагоре косата ми е супер, обаче като пострижа всеки път и крайчетата са ужасни 😢

# 516
Оплаках се аз от водата и разгневих боговете Варненски, та ми спряха водата точно като влизах да се къпя. Такова миене с мокри кърпички и тичане в тръс по околните салони не бях правила досега. Но в 7-8 салон намерих и вода и свободна фризьорка, която се съгласи да ме измие и издуха навреме за срещите ми на обяд Simple Smile)))

ПС трябва да отбележа, че всички бяха много мили. В София често не си дават толкоз зор със случаен клиент Simple Smile))

Последна редакция: ср, 12 юли 2023, 18:49 от Agent Provocateur

# 517
  • Бургас
току що си го подсладих с един Bio ionic на цена без аналог от Локфантастик https://www.lookfantastic.com/bio-ionic-graphenemx-professional- … lug/12802044.html
prinzesata от Локфантастик как се поръчва сега с превозвач или направо до БГ?

# 518
  • София

Агентче Heart добре си ни дошла. Аз вода от чешмата не пия от поне едно 20 години и да факт е,че варненската вода не струва. Иначе съм си нагодила продуктите съобразно нашата вода и са ми Ок. забават настава когато пътувам обаче Grinning. Бога ми в Сф. избягвам да си мият косата защото няма изплакване Grinning.

[/quote]

Колко излиза че не мога да отворя линка?

# 519
Мелисанде, точно във варненски води се влюбих в Joico, сега още по-добре разбирам защо и ти ги харесваш 😊

Моля ви кажете нещо sealing за обезцветени крайчета 😞

# 520
  • София
Мелисанде, точно във варненски води се влюбих в Joico, сега още по-добре разбирам защо и ти ги харесваш 😊

Моля ви кажете нещо sealing за обезцветени крайчета 😞

Даа те са ми любими, обшо взето няма серия която да ме е разочаровала, единствено недолюбвам маската от серията moisture recovery.
Всичко останало ми е топ.
И серията за руса коса (не тонираща), и тази за боядисана, и терапията k-pak.
Според мен са едни от най-добрите на пазара, но не са толкова обсъждани в темата.
Аз дотук съм пробвала kerastase, alterna, calinachi, medavita, oway, marrakesh, makadamia, tigi, okioseta, mediceuticals, moroccanoil, shu uemura, l’oteal professionel етц но по-добри от joico не намирам

# 521
  • Варна
prinzesata от Локфантастик как се поръчва сега с превозвач или направо до БГ?

По принцип поръчвам директно ако има опция,но в повечето случаи няма. Ползвах Доставки Англия известно време,но взеха да се лигавят и пратките ми да кибичат по месец в офиса им в Лондон. Затова -Габиели. Сигурно и коректно.

# 522
Здравейте! Някой беше похвалиш в предишните страници ето тази маска - Napura sun system recovery mask

Присъединявам се към похвали те. Не мога да дам отзив, дали пази цвета на косата от слънцето, защото съм за боядисване, но ми направи косата супер - разплетена, гладка, като полирана е, жива и мека. Приятно ми е да я докосвам. Доволна съм много, благодаря на дамата за отзива
Косата ми е чуплива, суха, с тънък косъм, поизтормозена.

# 523
Здравейте Simple Smile И аз съм се насочила към този продукт . Вие маската само по дължините ли я нанасяте ? В описанието пише - натуралните съставки регенерират космения фоликул и хидратират в дълбочина както скалпа , така и косата . Това ме навежда на мисълта , че може и по скалпа да се слага .

# 524
Ами аз си слагам напурата  почти от корена ,че съм с балеаж ,обръщам главата надолу слагам и връзвам на кокче, така докато измия тялото .
А между другото мия косата с каквото хвана афоджи ш , фолиген  ш, и пак има хубав резултат след тая маска , но понеже говорихте за твърда вода, е с такава още не съм пробвала .

Общи условия

Активация на акаунт