Професионални серии за коса - Тема 160

• 77 752
  • 862
  •   1
Отговори
# 765
Принцесо, имам на Лалга ампули, ама не от новите, а тези най-класическите. Терапии имам супер много вкъщи, ача ми трябва някой нов напоителен финиш....

# 766
  • Варна

bonibon_
влагата трябва да се вкара в косъма и тогава да се запечатва. Силиконивите финиши не хидратират. Пробвай микса от Алтерна,Олиосета и Ланза.
 А новата ампула е биомиметик като К18 с тая разлика,че има и китосващия ефект на старите ампули.

# 767
  • Горна Оряховица
момичета, дайте идея за хубав сешоар до 100лв 2400w
това
https://www.pazaruvaj.com/seshoari-c4207/remington/silk-ac9096-p188554679/
или това
https://www.emag.bg/seshoar-rowenta-powerline-2400w-funkcija-eff … earch-Action=view

# 768
Момичета, кои продукти на Kerastase са за вас "must have" от leave in продуктите?
Косата ми е до раменете, боядисана, със сухи краища, но като цяло в добро състояние.

Благодаря!

# 769
  • в белята
Здравейте. На морето съм и положението с моята изрусена финна коса е отчайващо. Тя, защото е изтъняваща пък и изрусена, седи жестоко порьозна, хвърчаща. Моля за конкретен продукт, който да пробвам. В момента съм с елазтайзъра на Кингсли, Керастаз блонд серията - крем шампоана и маската cica, имам и К18 крема.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 12:54 от г-жа Шапокляк

# 770
  • Варна

г-жа Шапокляк
финиши? Блондираната коса иска косъма да се затвори. Аз тъй както не съм фен на Алтерна днес изгърмях един изцяло Алтерненски протокол Grinning и съм Уау направо.
 Косата ми никак не се разбираше с хидратиращия им шампоан....до днес.

Та на първо шампоаниране Напура енерджи по скалпа
на второ Алтерна хидратиращия/от мостра да не си помислите,че съм го купила Grinning
 въпреки,че след днес се замислям/
Маска Калиначи по скалпа  и хидратиращата хайверена маска на Алтерна с три помпи от веганския им серум за блясък.
Финиши: Хидратиращото им мляко смесено с СС крема.
 Изсуших с дифузер

Скрит текст:

Обичана зависи каква е косата. Моята харесва всичките им термици. Най-много Нектара и олиото за блондинки Grinning.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 13:36 от prinzesata

# 771
  • София
Prinzesata, aко харесваш шампоана им хидратиращия на alterna сега излиза на 37 лв в нотино. Мн добра цена.
Аз му се чудя.
Преди години имах балсама от тази хидратираща серия, никак не останах очарована.
Косата ми ставаше суха и изпръхнала след него.
Наскоро си изпросих мостричка на шампоана от bond repair серията с една поръчка в арлен, отново не ми е ок.
Аз по начало не обичам мн протеин, само мек от типа на терапист на керастаз или про лонгър на лореал.

Та се чудя и на маската и серума от bond repair

# 772
.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 01:53 от Bria

# 773
Аз за морето взех серума на Лакме.
https://www.zlatnaribka.com/slantsezashtiten-serum-lakme-sun-car … arch=Lakme%20full
Аз  го нанасям по краищата преди плаж и свивам косата на кок.
Доста е мазничък, но после като  си измия косата след плаж е мека и защитена.
Поне тази година избегнах ефекта метла.
Има и мист на Лакме от тази серия, той не е толкова мазен.

# 774
Мелисанде, бонд серума на Алтерна е жесток! Дава страхотен блясък. На някои им е тежък, но при мен като преуош косата го гълта целия, колкото и да сложа! Аз имам цялата серия, много ми е добре, дори и всичко да сложа на един протокол 🤪 само накрая на мокра бонд серума го смесвам с чудния крем на Олиосета, ама накрая и от бонд термо-спрея пръскам по дланите и мажа 😁
На последното ми боядисване ме миха и терапевтираха с много неща на Джойко, и косата ми е мека и сочна като в 6ти клас 😍 но на фризьора с ченгел му вадех думите и така и не ми каза целия списък 🫤

# 775
Sensaya,кажи някои от продуктите,които е споменал,може да навържем нещата.
Пробвай новия YouthLock Blowout Crème. Като те чета,същия ефект получавам след него.

# 776
Оо супер, давам парчетата от пъзела веднага 😄 Значи, докато ме боядисваха, му дадоха насока да ми “сложи Defy Damage” - обаче шампоана си ми миришеше на Moisture Recovery, може би е било терапия/маска само на Defy? Не усетих да съм стояла дълго с маска - може би само балсам? Или някаква кратка терапия?
Накрая усетих, че ми сложи суууупер много балсам без отмиване и то още на мивката, преди да ме увие с кърпата - за него каза, че е Moisture Recovery, който обаче е спрян вече 😣 Преди да започне да ме суши ми напръска само от това спрейче - https://www.schwarzkopf-professional.com/gb/en/care/bonacure/col … -conditioner.html  нищо друго не е слагал повече, нито финиш, нищо, а косата ми вече 3 дни стои яко напоена 🤩
На 18ти съм пак на боя и ще изклинча всичко, но пусто любопитство не ме оставя сега 😄

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 01:19 от Sensaya

# 777
  • Варна
Мélisande по-вероятно е да взема травъл сета защото се знам каква съм....Ох,ах и след седмица пак Напура и блондинските на Лалга и Шу  Grinning.
В друго се убедих аз обаче колкото и да не вярвах. Продуктите на Алтерна са направени да работят заедно и това го казва най-заклетия фен на миш-машите GrinningGrinningGrinning.
Шампоан и маска и финиши от една серия.

Sensaya да много е хубав бонд серума,но много трябва да се внимава с количеството при фини коси. Моята въобще не е от тях и е доволно изсветлена и пак ако реша да го ползвам като финиш много внимавам. Иначе тераформира дори калпави нищоправещи маски-факт.

# 778
  • София
Мélisande по-вероятно е да взема травъл сета защото се знам каква съм....Ох,ах и след седмица пак Напура и блондинските на Лалга и Шу  Grinning.
В друго се убедих аз обаче колкото и да не вярвах. Продуктите на Алтерна са направени да работят заедно и това го казва най-заклетия фен на миш-машите GrinningGrinningGrinning.
Шампоан и маска и финиши от една серия.

Sensaya да много е хубав бонд серума,но много трябва да се внимава с количеството при фини коси. Моята въобще не е от тях и е доволно изсветлена и пак ако реша да го ползвам като финиш много внимавам. Иначе тераформира дори калпави нищоправещи маски-факт.

Въпрос в тази връзка - кой вариант на блондинския шу ползваш, тонирания или другия?
И също така ако ползваш тонирания, честата им употреба не създава ли депозит в косъма който после възпрепятства изсветляването?

# 779
Принцесо, точно така е, трябва да се внимава, аз за финиш слагам малко - размазвам хубаво по ръцете тънко като крем за ръце и реша с пръсти, докато попива. Моята коса гълта доста и пак първия път успях да прекаля 😄
Хидратиращото мляко на Алтерна има ли смисъл да го купувам, след като имам СС крема (от който не видях кой-знае какъв ефект)?

Общи условия

Активация на акаунт