Професионални серии за коса - Тема 160

• 77 785
  • 862
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, бихте ли ми казали ефективен серум или шампоан за растеж, и също някакъв съвет какво да си взема за късаща се, тънка коса, без кремът на олиосета, не е моят. Благодаря ви

# 781
  • Варна
Sensaya аз го имах преди години и него и СС-то,и косата ми никак не ги харесваше. Сега обаче стана някакво чудо 😂😂.

# 782
  • Някъде там
След новата ампула на лалга какъв финиш слагате?

# 783
Здравейте, бихте ли ми казали ефективен серум или шампоан за растеж, и също някакъв съвет какво да си взема за късаща се, тънка коса, без кремът на олиосета, не е моят. Благодаря ви

Loreal inforcer? Не съм го ползвала де, моята не е такава, просто предлагам нещо на по-нормална цена.

Аз съм доволна от серума за растеж на керастаз от серията extentioniste. Не мисля, че помага за нова коса, и такава има, но не много. Но иначе косъмът расте по-здрав и не е проблем да се достигне дължина. Не че е много евтин, но аз го бях купила за около 50 лв. от нотино, което е приемливо сравнено с 80-90 лв.

Само добавям, че не ползвам нито сешоар, нито преса откакто го купих, никакво опъване с подобни уреди.

# 784
  • Варна

Въпрос в тази връзка - кой вариант на блондинския шу ползваш, тонирания или другия?
И също така ако ползваш тонирания, честата им употреба не създава ли депозит в косъма който после възпрепятства изсветляването?

Тонираният. Литрови купих и от него и от Лалга Grinning, Е тук ме хвана неподготвена.....Аз изсветлявам корен който е 4-ка 5-ца та не виждам какъв пигмент би могъл да депозира блондински шампоан в него. От много време ги ползвам и не съм имала проблеми.

# 785
Sensaya,по-скоро плекса са ти сложили

Нищо чудно да са те измили с Moisture Recovery.Мярнах скоро въпрос дали се мие косата след боядисване и с какво.Аз мия задължително с шампоан след боядисване и то Moisture Recovery.След него или балсама или балма от серията.Накрая невероятният спрей-финиш

който наистина е спрян.Аз имам още 10-20мл и си ги пазя.Естествено нанасям с ръце както ти казах,иначе досега щях да съм го изфъскала половината във въздуха.
Косата след серията става невероятна,както си описала.Имам още запаси от старите,скоро трябва да подновявам,дано не са прецакали формулите.

# 786
Момичета, моля ви за съвет! Опитвам се да препоръчам продукти на една приятелка, но е с много различна от моята коса. Има здрава коса с фин косъм, боядисва я около около 3 пъти в годината😄 и не я третира термично. Трябва да си вземе всичко най- основно. Мислех си за Олиосета като бюджетна и работеща на по- нетормозени коси😄. Но пък почти нямам опит с нея. Какво бихте препоръчали като основа за начало, като must have?

# 787
  • Варна
Шампоана и маската за блясък и един крем всичко в 1 и стигат. Той е читав финиш,който повечето коси харесват,а е и термозащита тъй,че има пълна грижа.

# 788
Vanessa плекса ли да е дал такава хубавиня? Веднага го купувам… как се ползва?
А накрая съм сигурна, че не беше спрей това, наклепаха ме доволно с нещо, но без фъш, а пък не намирам нищо друго без отмиване на МР, дори и спряно…

# 789
Може ли да ме светнете и мен кой е продукта всичко в едно на Олиосета? Искам да пробвам нещо тяхно, в момента след като измия нанасям олиото на Марокан, но е на свършване и искам да сменя с друг продукт.

# 790
# 791
Vanessa плекса ли да е дал такава хубавиня? Веднага го купувам… как се ползва?
А накрая съм сигурна, че не беше спрей това, наклепаха ме доволно с нещо, но без фъш, а пък не намирам нищо друго без отмиване на МР, дори и спряно…
...И плекса
Има едни стари финиши.Странно е че фризьорът ти ги ползва
Скрит текст:

Pro 2 се ползва като втората стъпка на Олаплекс

Olia,
Vitamino Color Loreal
Semi di Lino Diamond Alfaparf
Semi di Lino Smooth Alfaparf

# 792
Търся добра термозащита.
Досега съм ползвала CHI но ми е доста лепкав и бутилката изпуска по време на път.
Имам интерес към Colorwow, защото си изправям косата и ефекта от него изглежда добър. Някой с къдрава коса и с опит с него?

Може ли да ми препоръчате продукт който защитава от топлината и запазва косата изправена? Къдравата ми коса в по-влажно време трудно се задържа изправена. Нямам проблем с фриз но пак предпочитам по-загладен вид

Иска ми се да пробвам поне два продукта. Благодаря

# 793
Tara22 Nectar Thermique на Керастаз ми изглежда точно за твоя случай Simple Smile

# 794
За сгъстяване или за дължина?
За другото пробвай протеиновият филър на Олиосета, двуминутния реконструктор на Афоджи, имат и спрей за след измиване с кератин, кристали на Лакме, еластисайзъра на Филип Кингсли. Това са нещата, които използвах, когато косата ми беше такава. Помогнаха ми.

Общи условия

Активация на акаунт