Училищата в район Младост, София - VI част

• 39 286
  • 644
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, моля за каквито и да е отзиви за следните училища в гимназиален етап: 8, 81, 39, 128 и 131? Горе-долу успях да проуча, че базите на 81 и 128 са най-добри, но и в това не съм сигурна:(
Наскоро ми бе казано, че 39то е бандитското училище в младост.
Аз не мога нищо да потвърдя и не знам каква му е базата.

# 316
  • Някъде там...
Чак пък бандитско... Не е лошо училището за начален курс. Една смяна, занималня собствена за всеки клас. Спокойно е.

# 317
Чак пък бандитско... Не е лошо училището за начален курс. Една смяна, занималня собствена за всеки клас. Спокойно е.
Не за началния курс, а за големите ми го казаха. Но аз нямам никакво наблюдение.

# 318
Базите най-лесно - отивате в самото училище и молите охраната и/или някой учител да ви пусне да обиколите, като ще кажете, че сте харесали училището.
Най-лесно беше в деня на изборите. Тогава можеш спокойно да си влезеш в повечето училища и да огледаш обстойно. Аз лично така разбрах, че 73то е доста зле откъм ремонти.

# 319
Здравейте, има ли някой впечатления или отзиви за Анелия Найденова в 128? Ще
Ви бъда изключително благодарна за обратна връзка!

# 320
в 81 има хубави стем кабинети, нови тоалетни и много техника - интерактивни дъски, лаптопи и т. н.
самото училище е просторно и светло, с голям двор
И толкова... Напускат учители непрекъснато, идват нови, повечето от които също се махат.
Има нещо гнило там.

# 321
А учениците от 1-ви до 4-ти клас в 144-то дали са с униформа?

# 322
А учениците от 1-ви до 4-ти клас в 144-то дали са с униформа?
Не

# 323
Не за началния курс, а за големите ми го казаха. Но аз нямам никакво наблюдение.
В квартала, в който живея от няколко месеца се събират младежи. От другите майки разбрах, че част от тях учат в 81 СУ. В потрес съм от тях. Почти обръснати глави, циничен език и купища боклуци след тях всяка вечер. Има и деца от други училища. Някакви футболни фенове са и пеят такива песнички. Като пием бира, е**м к***и.

# 324
  • София
То това не е проблем на училището, а на домашното възпитание. Такива ги има във всички училища за съжалнение...

# 325
То това не е проблем на училището, а на домашното възпитание. Такива ги има във всички училища за съжалнение...
Когато голям брой деца с лошо домашно възпитание се съберат в едно училище, то се превръща в проблем на школото. Всички деца трябва да учат, но нашата система събира бабаитите на едно място.

# 326
  • София
Когато голям брой деца с лошо домашно възпитание се съберат в едно училище, то се превръща в проблем на школото. Всички деца трябва да учат, но нашата система събира бабаитите на едно място.

Това се получава общо взето след 7 клас , когато на база НВО се разпределят децата. В квартала освен 81 има и други със сходни проблеми. Ако питането е за 1-4 клас, ако училището е близко до Вас става, от 4-7 нямам наблюдения, след 7 едва ли..

# 327
39то за малки деца си е много добро и спокойно училище, имам опит с голямото дете и сме доволни. Но все пак беше отдавна.
За начален курс, до 4 клас почти всички училища в Младост стават, с изключение на 144то, за него имам също лични наблюдения. 144 то по мое време беше с тотално изкукала директорка и училището беше в пълен хаос, пак лично мое мнение.
 Драмата е после, след четвърти клас.
Базите им също са съизмерими, няма някое да блести.
А децата с бръснатите глави и вулгарния речник са след седми клас.

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 12:56 от Априлски душ

# 328

Не е точно така. Моето дете научи всички простотии от съученик в училището в което учи (отличника на класа !!!). Нито така го възпитаваме, нито това е примера, който даваме в къщи.

# 329
То простотии има навсякъде. На децата трябва да се говори вкъщи, че това поведение не е добро и не е приемливо. Възпитаваме ги, както можем и се надяваме, че няма да се подведат....

Общи условия

Активация на акаунт