Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 239
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Burgas
Teta благодаря,доста под 2500 са -явно това е причината😀Успакоих се,макар че не е много успокояващо,най-вероятно пак ще ги загубя...

# 331
  • 1st floor
А след колко време се губят тези точки? Имам 30-тина лв...

# 332
  • Burgas
"Точките, натрупани по програмата IKEA Family от участника в програмата IKEA Family,са валидни за срок от двадесет и четири (24) календарни месеца от датата на съответната трансакция"-това е от общите условия,като периодично  ми пращат смс че валидността на н-брой точки  изтича след 3 месеца...

# 333
Как се възстановява онлайн регистрацуя? Имам карта, правих няколко опита с имейла или телефона, с който съм се регистрирала, звъняла съм, на място съм питала, отдавна беше, отказах се... само картата работи и на каса питам имам ли точки, мога ли да ползвам...

# 334
  • София
Най-лесно като напишете мейл до съпорта им - с колкото можете повече данни, за да ви помогнат.

# 335
  • София
Привет, моля за мнение за разтегателен диван https://www.ikea.bg/products/beds/sofa-beds-chair-beds/sofa-beds … n-divan/50284647/

# 336
Здравейте отново момичета! Ние сглобихме гардероба и скрина. Но това, което ме притесни са две неща, с които вие може би сте наясно.
1. Мебелите миришат доста силно, особено скрина. Досега не съм имала подобен проблем. Всичко ни е по поръчка, само една секция е от Лазур. Но не съм забелязала да миришат. Кога ще премине тази миризма, притеснявам се да прибера дрехите вътре.
2. Понеже мебелите са цвят избелен дъб, забелязвам, че има разлика в цвета на гардероба и скрина. Странно защо е така. В магазина бяха изложени в различни зали е не ми направи впечатление.

# 337
  • 1st floor
Рових доста из сайта, но не но можах да намеря алтернатива за тази грозотия:
https://domashni-potrebi.com/%D1%88%D0%BA%D0%B0%D1%84-%D1%82%D0% … %D0%B2%D0%B0-2955
Размер: Ш: 37см. , Д: 44см. , В: 91см.  - събира се идеално в една ниша и затова трябва да е с подобни размери.

Имате ли идея с какво да го заменя? Гледах едни дървени етажерки с ратанови кошници в Юск - много сладки, но супер малки.

# 338
Различни серии са, за това цветът е различен. Едното е пакс, другото малм...никога не са били еднакви.
При мен миризма не е имало...

Непокорна, металното шкафче д чекмеджетата видя ли..
https://www.ikea.bg/rooms/home-office/drawer-units-storage-cabin … sm-byalo/10251045

# 339
Непокорна, напиши размерите на нишата.

# 340
# 341
  • 1st floor
Непокорна, напиши размерите на нишата.
Не съм у нас, но може само на височина спрямо показания пластмасов шкаф да са повече см.

Тета, в две от отделенията ще държа картофки и лук. Simple Smile Плитки са ми при първия вариант, вторият го гледах - супер е, но исскам вратичка отпред.

# 342
44см е металният назад, колкото си писала че е и твоят пвц шкаф. Плитко нагоре имаш придвид?

Каква вратичка искаш...на част или изцяло?

# 343
Взех си ANNAKAJSA, бежови - сега гледам, че ги няма на сайта вече. Уточнявам за цвета, защото затъмняват добре, въпреки че са светли. Не се постига чак пълен мрак обаче при мен, защото са скъсени и малко светлина влиза отдолу. Тоест, не мога да кажа дали затъмняват наистина изцяло или не.
Няма как да си редактирам стария коментар, а трябва да се поправя. Сега започна да ни пече директно в прозорците сутрин и установих, че при такава ситуация с моите завеси си е доста светло. Извинявам се, ако съм заблудила някого.

# 344
Рових доста из сайта, но не но можах да намеря алтернатива за тази грозотия:
https://domashni-potrebi.com/%D1%88%D0%BA%D0%B0%D1%84-%D1%82%D0% … %D0%B2%D0%B0-2955
Размер: Ш: 37см. , Д: 44см. , В: 91см. - събира се идеално в една ниша и затова трябва да е с подобни размери.
Имате ли идея с какво да го заменя? Гледах едни дървени етажерки с ратанови кошници в Юск - много сладки, но супер малки.

С тези размери този шкаф или различни комбинации на EKET модули с размери 35х35х35 и вратички, ако височината на шкафа (107 см) не е подходяща за нишата

Общи условия

Активация на акаунт