Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • 1st floor
44см е металният назад, колкото си писала че е и твоят пвц шкаф. Плитко нагоре имаш придвид?

Каква вратичка искаш...на част или изцяло?
Изцяло предпочитам,  но и на части става.

Cool witch, благодаря. В това чудо кошници с изтегляне може ли да се монтират?

# 346
Не знам, аз от вратичките се интересувах за тях. Но предполагам могат да се напаснат. Макар че на 35 см дълбочина, дали има смисъл от кошница с изтегляне?
Добре е да ги видиш и да прецениш.
Може и нещо друго подходящо да намериш на място, че в сайта са твърде много артикулите

PS: Оказа се, че EKET имат чекмеджета

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 10:55 от cool_witch

# 347
Непокорна, напиши размерите на нишата.
Не съм у нас, но може само на височина спрямо показания пластмасов шкаф да са повече см.

Тета, в две от отделенията ще държа картофки и лук. Simple Smile Плитки са ми при първия вариант, вторият го гледах - супер е, но исскам вратичка отпред.

В описанието пише "Препоръчва се употреба само на закрито.
Артикулът не е одобрен за контакт с храна."
Иначе и на мен ми допада за съхранение на картофи и др. ,ако е с вратичка.

# 348
Различни серии са, за това цветът е различен. Едното е пакс, другото малм...никога не са били еднакви.
При мен миризма не е имало...
Хм, явно е така. Но то има ли примерно МАЛМ гардероб , в смисъл как трябва да се съчетае обзавеждането в една стая тогава. Аз ли не можах да се ориентирам.

# 349
Не знам, аз от вратичките се интересувах за тях. Но предполагам могат да се напаснат. Макар че на 35 см дълбочина, дали има смисъл от кошница с изтегляне?
Добре е да ги видиш и да прецениш.
Може и нещо друго подходящо да намериш на място, че в сайта са твърде много артикулите

PS: Оказа се, че EKET имат чекмеджета

Пак ще са й плитки, тя писа че 10 см височина на чекмедже не искала. Толкова беше и на металният шкаф, а и той идва по-евтин.
Да рови из сайта и да си хареса най-добре сама.

Фрейда, не знам. Преди време питах за беста цвят избелен дъб дали се доближава до пакс избелен дъб-май0повече се доближаваше отколкото малм-а...

# 350
  • Burgas
Фрейда,и аз бих се подвела като теб, че са идентични щом и двете се водят избелен дъб -имам Пакс и Беста и при тях аз не забелязвам голяма разлика ,но при мен не са в непосредствена близост...Малм нямат гардероб...
Понеже в момента избирам мебели за една спалня и се зачудих сега дали белите врати PAX/GRIMO са същия цвят като скрина и шкафчетата SONGESAND?

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 13:12 от borka01

# 351
Пакс и Беста са близки, писах вече.
Малмът е по-кафяв.

Аз гледам клипчета, като искам да видя цвета какво представлява.

# 352
Да но няма логика да се различават, така освен в бяло не може да се съчетае цялостно обзавеждане на стая. Като в моя случай стана авангард или по-точно мацано д..е с тиквички. Опитвам се да не се ядосвам и да съм над нещата, като знам колко мъки имаше в това съчетаване на цветове в апартамента от ламината, през вратите до мебелите. Кано смятам, че всичко се напасна, но тази спалня... А в магазина никой не информира, всеки си гледа секцията.

# 353
В магазина ти не си ли ги огледа?

# 354
Как се оглеждат в магазина - местиш мебелите едни до други през секциите, за да ги видиш едно до друго?

И у нас стана шарения с едно легло така, разбирам те, Freyda. Но това са бели кахъри.

# 355
Как се оглеждат в магазина - местиш мебелите едни до други през секциите, за да ги видиш едно до друго?

С очи. Как се гледа..аз друг начин не знам.

# 356

С очи. Как се гледа..аз друг начин не знам.

Отново много полезен пост в темата, за пореден път.
Как очите различават нюанси на два подобни цвята, на две различни части от мебели, поставени на между различни други цветове и осветени по различен начин, в различни секции на магазина?

# 357
Тета, във Варненската ИКЕА гардеробите са в едно помещение по-затворено, а спалните в друго по-просторно и светлината е различна. Подведох се по името избелен дъб.
Врабец права си бели кахъри са. Исках да разбера как други си съчетават мебелите. Може пък да е някакъв по-модерен начин за съчетаване на цветове и да е в замисъла на ИКЕА.

# 358
  • София
Аз ще съчетая бяла спалня Malm с бял скрин Songesand , пък каквото - такова Simple Smile

Таблото Skadis метално ли е или пластмаса? И имате ли идея къде са физически в магазина в София?

# 359
  • Пловдив
У нас са бял Пакс/Бергсбо и спалня Бримнес. Много добре се съчетаха.
Ама щот не харесвам различните дървени нюанси в едно помещение, а ламинатът ми е тип избелен дъб.

Общи условия

Активация на акаунт