Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 55 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Аз пък подхванах да гледем един сериал с Джейн Сиймур по БТВ Лейди. Дават го само в събота и неделя. Казва се Хари Уайлд (това е и името на героинята на Джейн). Тя е току що пенсионирана преподавателка по литература, която се чуди какво да прави и междувременно решава криминални случаи, тъй ката сина й е полицай. Сериала е сниман в Ирландия и е непретенциозен и лековат. Става за губене на време.

# 196
  • София
Rabbit Hole
https://www.imdb.com/title/tt5822112/

драма/екшън/трилър ; продукция на CBS Studios ; мрежа: Paramount+ ; все още не е подновен за сезон 2 и общо взето е в опасност за канселиране
Има го в платената платформа: Skyshowtime. Както и по торентите.
В ролите: Кийфър Съдърланд и Чарлс Данс (Тивин Ланистър).

Ами какво да кажа, очаквах много повече. Започна силно, но се оплетоха в толкова много конспирации и обрати. Още повече, че вече е имало много подобни сериали със сходен сюжет. Явно са разчитали на главните си аса в колодата и те наистина си тежат на мястото и играят страхотно, но в днешно време това не винаги е гаранция за успех. За капак в края на сезона отново обвиниха лошите бели хора (дъртите републиканци) за всичко и че са световно зло, което е против свободата и беше толкова явно, нескопосано и не на място хвърлено в лицата ни, че съвсем ме изгубиха.
И можеха да си спестят ненужния хумор в много от моментите, защото така олекваше драмата.
Мета Голдинд и Роб Янг доста преиграваха особено актрисата и не стояха никак добре до Кийфър и Чарлс.
Давам що годе добра оценка само заради последните двама и защото имаше някои наистина яки моменти, както и страхотна музика.
Финалът беше с отворен край, уж са победили, но не съвсем. О, каква изненада...
-
6.5

# 197
Супер тема!

Започвам Мисис Уилсън.

Наскоро гледах Ratched (https://www.imdb.com/title/tt7423538/. Доста странен, но ме заинтригува и го изгледах докрай.

# 198
  • Разпиляна във въображението
Завъртях "Свръхестествено" отново и си припомних защо толкова си падах по Дженсън Екълс. Много, много красив мъж. Голяма ми е слабост.

# 199
На същото мнение съм за Дженсън, но сериалът ми омръзна към 3-4 сезон.

# 200
Някой скоро да е подхващал сериал в Skyshowtime? Подхванах един дълъг, сега оставали 27 дни да е наличен. Прехвърлих 10-15 други случайни сериали да видя до кога са налични - и те до 27 дни, то какво ще остане изобщо... Ами тъпо. Не може да разчита човек, че ако започне нещо там, ще го довърши.

# 201
  • Разпиляна във въображението
На същото мнение съм за Дженсън, но сериалът ми омръзна към 3-4 сезон.

Не съм гледала последните три сезона, и реших като ще е гарга да е рошава. Веднага си припомних, че първите серии и сезони са си страшнички. Да, като се навъртят много серии нещата забозяват, но просто този мъж... а почне ли да лее и едни сълзи... Това за мен е най-мъжествено плачещият мъж Simple Smile

Много се чудех за Skyshowtime и намаления абонамент. Има "Бойна звезда Галактика", филмите от Йелоустойн, но от чуденка срокът изтече. Май да не съжалявам.

# 202
Аз БЗГ си го имам записан на външен диск от години. Обаче отдавна не съм го гледала, защото мисля, че си го спомням прекалено добре Simple Smile

# 203
  • на малък остров в океана
A small light https://m.imdb.com/title/tt17921714/
За съдбата на Ане Франк и семейството й от по-различна гледна точка. Днес излязоха и последните два епизода от сериала в Дисни +, така че може да се изгледа наведнъж. Напълно заслужени високи рейтинги в Имдб и Ротън томатоус.

# 204
От снощи по Фокс Лайф са пуснали първи сезон  Дневниците на Вампира

# 205
  • София
Изгледах сезон 6 на любимия ми SEAL Team (Морски тюлени) по AXN
https://www.imdb.com/title/tt6473344/

Ако не сте гледали, да знаете, че има спойлери!

Много силен епизод, но с много тежък момент, който ме шокира.
Имах опасения обаче, още когато разбрах, че Макс Тиерио ще поеме водещата роля в Fire Country на CBS с гръмкия продуцент, Джери Брукхаймър. Та още тогава ми светна лампичката, че може да го убият. За съжаление така и стана. 😥 За мен това решение на сценаристите беше излишно, защото Спенсър ми беше голям любимец и сърцето на отряда, но от друга страна така създават достатъчно реализъм, който също е необходим. Начина по който това стана беше нелеп, но точно за това и беше шока, а такива неща стават в реалния живот.
Иначе кратък сезон като брой епизоди, но пък така още по-добре, защото имаше ясна рамка. Като цяло екипа на това шоу много добре знае какво прави и пишат винаги много убедителни истории.

# 206
Как така е убит? Спенсър беше осакатен при акция и освободен от армията,("тюлените").

# 207
  • София
Да и започна да помага на ветерани с ПТСД и други проблеми. Един такъв отиде да разбива вратите на някаква военна сграда на шефовете, наш Спенсър отиде и го спря и щеше да му помогне да се справи с това, че са го карали да убива невинни хора с дронове, взе му пистолета от ръката, успокои го, но точно тогава дойде охраната, видяха оръжието в ръката на Спенсър и го застреляха и умря на място. Ужасна сцена.
Нашите бяха на много важна мисия и като разбраха беше шок и ужас.
Краят ми хареса, беше много бунтарски и срещу системата, която не зачита здравето на войниците, а само ги използва.

# 208
Значи е холивудска левичарска пропаганда и не си струва гледането. В реалността няма нито един американски войник,който видите ли да се е депресирал че убивал с дрон "невинни" хора от вражеския народ. А за ветераните американската държава полага големи грижи. Повече няма накъде...

# 209
От снощи по Фокс Лайф са пуснали първи сезон  Дневниците на Вампира
Пуснах си го и се чудех как съм го гледала Joy и какво ми е харесвало, може би само заради Нина, а по-късно заради Иън, ... Heart но определено вкусът се променя. Няма ли да пуснат и Бъфи, да си припомним напълно ученическите години, той беше по-добър, но най-добрият вампирски сериал, според мен е True blood.
Представяте ли си да сте вампир на над 500 години, да сте видели и научили какво ли не и накрая пак да се забиете в гимназията ...... Joy  и да харесвате не жена поне на 25, а ученичка на 17! Все се чудех защо моите съученици на 13 не изглеждат като тийнеджърите от сериали, които се оказа че са мъже на 35. Joy

Уау в Морски тюлени участва Дейвид Бореаназ, когото аз много харесвам, а не съм гледала нито един епизод на този сериал... твърде много сезони, но трябва да го пробвам. И това не е вярно, че няма депресирани войничета, независимо дали става дума за вражески лагер или не, има депресирали се от това, че отнемат живот, а и от всички гледки, има и самоубили се даже.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 13:53 от T.Valcheva

Общи условия

Активация на акаунт