Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 297
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
T.Valcheva, а кои си гледала? Манифест си завърши както трябва.

# 391
T.Valcheva, а кои си гледала? Манифест си завърши както трябва.
Не съм го догледала още, надявам се да се отговаря на въпроса какво се е случило през тези 5 години.

Иначе съм гледала El ministerio del tiempo, Fringe, Tru Calling и Порталът са ми любими. Не ми харесва и не можах да продължа с Outlander, 1899 - и още някакви с числа ми бяха страшни и не успях да продължа с повече от няколко минути.

# 392
По Sky нищо не ми е привлякло вниманието за момента, освен онзи сериал 1882 или нещо такова. В нетфликс има много чужди сериали - скандинавски, турски и други. За филми не знам, че не гледам особено.

# 393
Пътуване във времето имаше в 12 маймуни, обаче малко му измениха първоначалната идея още към втори сезон. Има финал, който не е лош.

# 394
На мен 12 маймуни така и не ми хареса за разлика от филма. Изгледах 2-3 епизода, ама нещо ми дойде прекалено психарски.

# 395
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Sky-я, освен Йелоустоун и двата му производни сериала друго интересно няма /поне за момента/. Платформата е нова и тупърва ще се развива и обогатява откъм каталог. За цената от 4лв. направо е за без пари, но на платформата ще и трябва време да се развие, за начало пак не е зле. Аз имам HBO MAX с план и съм много доволна. Много голям и богат каталог, а да не говоря, че има и всички неща на Синемаксите.

# 396
Skyshowtime и аз плащам,въпреки че повечето ги има и съм ги гледала по други платформи и сайтове,но като върл фен на киното и тв,нямаше как за 4 лв да подмина и аз офертата:).Сега там доглеждам 1923,после ще помвам Уелоустоун,за да оправдая "високата" такса.
По НВО качват наистина много от фестивали,които абсурд да видя по нетфликс или др.,и според мен са хиляди пъти по-стойностни като съдържание и актьорска игра в сравнение с мега продукциите на холивуд,да речем.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 14:21 от Calabria

# 397
На мен Манифест ми беше интересен. Обаче последният епизод не ми хареса.

# 398
  • София
Лейси,
Доволен съм от СкайШоутайм, пък и за 4 лв. на месец, ами това си е нищо.
Имат трески за дялане, но имат хубав, ценителски каталог. Не малко сериали гледах за първи път именно там, нямаше ги дори по нашите торенти (не говоря да са преведени задължително).
Бих ги посъветвал да направят субтитрите малко по-големи (като за максимален размер, който да избереш), защото на големия ми телевизор не стои много добре, като гледам от 3/4 метра. На компа е ясно, няма проблеми.

Иначе лично за мен HBO Max нямат абсолютно никаква конкуренция в България. Визирам и отделно и общо двата най-важни компонента: каталог/количество/качество + удобно за навигация и високо качество на звук, картина и превод. И 100% всичко е преведено. Което най-малкото е уважение към родината ни и великия ни роден език.

# 399
Дарк е с пътуване във времето и е завършен. 11.22.63 по Кинг също. Аз също си търся с пътуване във времето, любима тема, но няма нещо ново и хубаво

# 400
Дарк е с пътуване във времето и е завършен. 11.22.63 по Кинг също. Аз също си търся с пътуване във времето, любима тема, но няма нещо ново и хубаво
Dark страшен ли е? Не мога страшни неща,  Stranger Things ми е страшно.

# 401
Dark страшен ли е? Не мога страшни неща,  Stranger Things ми е страшно.
Щом Stranger Things ти идва страшен вероятно и Дарк също.Ама може да пробваш.

La Brea е с пътуване във времето и като цяло е много предвидим, политически коректен, не твърде драматичен,необоснован (ама става все пак е пътуване във времето и среща с динозаври)и донякъде забравим сериал.

# 402
Sky е за филми в момента повече и то стари филми. За такива като мен, които имат пропуски и примерно от 1990-те насам не са гледали някои филми, които са станали вече класика си е екстра. Подбрани на едно място качествени филми. За киноманите, които са изгледали всичко или за тези, които не обичат да гледат отново, няма да е интересна платформата.

Сериали там няма много в смисъл от-до всички сезони на дадвн дълъг сериал, но не е като да няма хич. Нещо им се бях ядосала, че на голяма част от сериалите пишеше, че скоро ще бъдат махнати. То се оказа, че било технически бъг и нямало да бъдат такава голяма част, да видим Grinning

За да съм по темата гледам там в момента Милиарди, вие сигурно отдавна сте го гледали и забравили, но аз сега го откривам Grinning И много ми харесва. Много повече от Succession, така че тези които не го харесват, може да опитат Billions. Повече стратегия има и някак си повече уважение между главните опоненти и като цяло в сериала изобщо не се изпростява на такова ниво, както в Succession. Струва ми се, че Billions би допаднал и на феновете на Suits някак. Сега остава само да видя дали ще ми го свалят преди да го догледам, но пак ще го догледам де Grinning

# 403
Ами има някои страшни моменти Дарк, на мен ми беше интересно и ги изтърпях, иначе и аз не обичам

# 404
Дарк изгледах първия сезон, беше интересен. Нататък как е?

11.22.63  е стра-хо-тен!!! Но е мини сериал. Хубаво е първо да сте чели книгата обаче.

Ла Бреа не ми допадна. Изгледах няколко епизода, ама нещо......

Общи условия

Активация на акаунт