Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 273
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Billions е много добър. И аз препоръчвам, но без последните два сезона. Абе стават, ама не е същото вече. Трябваше да спрат навреме...

Almond12,
Гледай в СкайШоутайм следните сериали (ако вече не си го сторила):
Офертата ; Йелоустоун ; 1883 ; 1923 ; Господарите на Кингстаун ; Краля на Тулса

# 406
Нататък все така е Дарк Simple Smile

# 407
Мерси Дяволче, ще ги имам предвид.

Ех, сега как ми секна ентусиазма за последните два сезона. Е, нищо де слаби или силни, ще си ги догледам и тях, да стигна дотам Grinning

# 408
За феновете на HBO Max

Цената на директния месечен абонамент за платформата HBO Max в Скандинавия (Дания, Финландия, Норвегия и Швеция) и Испания се увеличава с равностойността на 1 евро на месец, а в България и Португалия - с 2 евро. За нас вече е 6,99 €/месец.
И аз получих писмо, но моят план ще бъде 4,66 € от август. Изтрих и не мога да цитирам точно, но имам 30% намаление..

# 409
Преди време опитах да гледам Дарк. Не знам, нещо не бях на кеф ли, но не ме грабна.
Ще му дам шанс скоро отново.
И този 11.22.63 си го заплюх.

# 410
И този 11.22.63 си го заплюх.

Много, много ми хареса. Плюс това е с любим актьор - Джеймс Франко и е по Стивън Кинг. Даже сега се подсетих да го изгледам още веднъж.....дано го има онлайн някъде.
ПС: Както казах, хубаво е да си чела книгата. Препоръчвам ти първо да я прочетеш, ако не си и тогава да гледаш.

# 411
Започнах 3.сезон на Siccession.

# 412
И във втори сезон на Аз, Вещицата има скок в миналото (но нещо не ми хареса и се отказах да го следя). Арката е завършена, сериалът не е.

# 413
  • Вестерос
Манифест колко сезона е?
4 сезона.

Дайте предложение за пътуване във времето, но да бъде с финал (да става ясно и логично), да не бягат от първоначалната идея накрая или да седи незавършено...
Timeless, The Continuum

Dark е друг левъл просто. За мен е най-добрият.

# 414
  • София

Това дано не е вярно...

# 415
  • Варна
В Pera Palas'ta Gece Yarisi https://www.imdb.com/title/tt13317508/ има пътуване във времето, но той още не е приключил. Трябва скоро да снимат сезон 2.

# 416
  • Вестерос
Kak 2027?

ПОДНОВЕНИ

All American: Homecoming
Superman & Lois

СПРЕНИ

Gotham Knights
Grand Crew
Young Rock

# 417
  • София
Нали има стачки на сценаристите сега и много закъснение ще има със сериали. Ама ако е чак 2027....

# 418
Още ми е смешно, като се сетя, че за Пръстените на силата имаше официално изявление, че ще продължи да се снима, без сценаристи Joy
Толкова е добър, че няма нужда от такива неща Sunglasses

# 419
JoyJoyJoy
Тъкмо захванах да гледам Stranger Things, защото реших,че няма да чакам много за последния сезон Joy

Общи условия

Активация на акаунт