Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 265
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Манифест колко сезона е?
4 сезона.

Дайте предложение за пътуване във времето, но да бъде с финал (да става ясно и логично), да не бягат от първоначалната идея накрая или да седи незавършено...

Life on Mars -  https://www.imdb.com/title/tt0787490/?ref_=tt_sims_tt_i_2

# 421
И този 11.22.63 си го заплюх.

Много, много ми хареса. Плюс това е с любим актьор - Джеймс Франко и е по Стивън Кинг. Даже сега се подсетих да го изгледам още веднъж.....дано го има онлайн някъде.
ПС: Както казах, хубаво е да си чела книгата. Препоръчвам ти първо да я прочетеш, ако не си и тогава да гледаш.

Има ли я онлайн? Че не откривам по това заглавие.

# 422
В читанка я има,Краля е ненадминат 🥰.
https://chitanka.info/text/26668-112263

# 423
Гледам втори сезон на Slow horses, но не много внимателно...
Харесва ми, че поне тематиката е традиционно шпионска, а не се занимават с отвлечени младежи (което не е работа за разузнавачи).

Не знам дали си внушавам, но май Захари Бахаров играе по-убедително в чужди продукции, отколкото в български.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 10:28 от pppqqq

# 424
Не знам дали си внушавам, но май Захари бахаров играе по-убедително в чужди продукции, отколкото в български.

По-скоро е заради режисурата.

# 425
Гледам втори сезон на Slow horses, но не много внимателно...
Харесва ми, че поне тематиката е традиционно шпионска, а не се занимават с отвлечени младежи (което не е работа за разузнавачи).

Не знам дали си внушавам, но май Захари Бахаров играе по-убедително в чужди продукции, отколкото в български.

Те се занимаваха с отвлечен младеж, защото самите го бяха отвлекли. Разчистваха си кашата, която забъркаха.
Шефката по-точно. Иначе не им е основната работа.

# 426
Така е, но цялото послание на сезона беше, че бели англичани се държат точно като религиозните фанатици (терористи), а си мислят, че са по-различни. Очаквах повече от шпионски сериал.

# 427
новия тренд

# 428
  • Бургас
МАКАК така 2027 Stranger things???? Тия луди ли са? Хайде по Ковид ясно защо много сериали се забавиха, ама сега ... Стачка, стачка, тя е отскоро. Но масово бавят сериали от 2020-та насам. Още чакам Историята на прислужницата, ама дали ще го дочакам... То вече забравих какво стана в последния сезон. Хич нямам търпение да чакам сезони с години и с големи интервали между тях, затова и вече избягвам да започвам нови сериали, чакам да излязат повече сезони и тогава захващам да гледам. Дори понякога изчаквам да приключат, че поне да знам за какво гледам. Сума сериали спираха насред нищото. Имаше навремето един много обещаващ, Алкатраз със Сам Нийл. Спряха го след първи сезон ей така, без обяснения, много ме беше яд.
То напоследък имам чувството, че все по-малко стават добре замислените и изпълнени сериали, за филми да не говорим. Започват, спират в нищото или пък ги забозват и разтягат локуми. Добре, че тук-там остана по нещо качествено. Отдавна се прехвърлих на скандинавско кино основно и там засега нямам разочарования. От останалите ако излезе нещо читаво - гледам.

За Стивън Кинг няма какво да кажа - уникален! Няма такъв продуктивен автор в тоя жанр, направо съм впечатлена. Сериалът и книгата, които коментирате са мнооого добри, но да, първо книгата е и моята препоръка.

# 429
Те децата от stranger things ще са на по 30 години като излезе последния сезон.

# 430
За пътуване във времето мой любим сериал е Друговремец/ Outlander. Чакам с нетърпение новия сезон.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 14:03 от Eni27

# 431
Бях се зарекла първо да прочета всички купени книги и чак тогава да купувам нови,
ама заради вас поръчах "22 ноември 1963" Grin
После ще изгледам сериала.
Такъв план имах за Луиз Пени и "Трите бора", ама ще почака Stuck Out Tongue

# 432
  • на малък остров в океана
Още чакам Историята на прислужницата, ама дали ще го дочакам... То вече забравих какво стана в последния сезон. Хич нямам търпение да чакам сезони с години и с големи интервали между тях …

Специално Handmaid’s tale имат интервал само между 3 и 4 сезон заради Ковид. Иначе всяка година вадят нов сезон. А последният сезон излезе есента миналата година. Реално само половин година е минала.
Сега заради стачката, последният шести сезон ще се забави, предполагам.

# 433
  • София
Но ще има spin off за Заветите на прислужницата. И аз това се замислих, скоро беше прислужницата, sixsens да не си изпуснала сезона?

# 434
  • Свищов
Манифест колко сезона е?
4 сезона.

Дайте предложение за пътуване във времето, но да бъде с финал (да става ясно и логично), да не бягат от първоначалната идея накрая или да седи незавършено...
Ако не си гледала препоръчвам Timeless. 2 пъти съм го гледала, 2 сезона. Леко наивен, но приятен. Също Жената на пътешественика във времето.

Общи условия

Активация на акаунт