Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 52 991
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
How I met your father Може Да се гледа и в Дисни +

# 616
Аз се разочаровах , че Elizabeth Olsen  от Love & Death няма номинация

# 617
Аз се разочаровах , че Elizabeth Olsen  от Love & Death няма номинация

Пропуск е наистина.

# 618
Мисля, че сериалът заслужава да бъде отличен с приз за кастинг и режисура. И не само, но ... да не ставам алчна.

Абсолютно! Неслучайно повече от половината от каста се оказаха с номинация за Best Supporting Actor(-tress) in a Drama Series. На мен Меган Фейхи ми е на кантар с Обри Плаза, не мога да се реша просто чия игра ми хареса повече.

# 619
  • Бургас
А аз очаквах повече номинации за Пам и Том.

# 620
  • София
Включвам се с препоръка за "Warrior", излязоха 4 серии от  трети сезон по HBO MAX и продължавам да му се радвам.
Скрит текст:
Китайски имигранти без никакви права, ирландски такива, които си съперничат с китайците за  работа, новобогаташи с желание за бърза печалба, полицаи с тъмни страни, една голяма мешавица от хора и съдби в Сан Франциско през 1800 г. Започнах го заради/и заедно с мъжа ми (сериал с такова име рядко ще ми попадне в Списъка иначе) и много приятно ме изненада. Има от всичко, за всеки, аз лично даже и на тупаниците се кефя. Разбира се, задължителната политкоректност е налице, няма как, да се чудиш колко са били освободени по това време, но и това не ми намаля удоволствието от гледането. Който го е пропуснал до сега, няма да съжалява ако го гледа

Каре,
Аз си го следя. Харесва ми вселената на Банши, Пенсилвания.
Освен яко кунг фу има и много политика и задкулисни игрички. Като цяло оценката ми е добра, но можеше да е много по-висока.
Конкретно за този трети сезон има едно нещо което адски много ме дразни и това е Май Линг. Толкова е нереалистичен образа и, че всеки път ми е неудобно като я гледам и ми олеква всичко. Просто е абсурдно една метреса да стигне дотук, че и все повече и повече да постига и винаги да става на нейното. Абсурдно е.
Другото което не ми харесва и ти си го писала. Политкоректен, има пропаганда на някои ''ценности'' и като цяло са вкарали съвременните порядки в онези години през 19 век, което е меко казано несериозно и също олекват страшно много.
Това са ми двата генерални проблема и те за съжаление прекалено много тежат, за да ги приема истински сериозно.

# 621
Аз сигурно съм единствената, която хареса The Idol. Струва ми се, че показва една тъмна страна на шоубизнеса, която изобщо не е измислица. Слушах изказвания на Абел, че е вдъхновен от реални истории около негови познати мъже и жени в музикалната индустрия, а знам и че има и негов собствен житейски опит (зависимост към наркотици, алкохол, партита, жени).
Дори сюжета на сериала да е осъждан от повечето критици, саундтракът към сериала е просто уникален, даже повече ме грабна от сериала. Малко текстовете са странни, но гласът на Абел е приказен.
Иначе, прочетох назад мнение, че Джоселин всъщност е използвала Тедрос, но не мисля, че е вярно. На мен чисто психологически ми се стори, че Тедрос изпълняваше образа на починалата ѝ майка (откъм тормоз и влияние над нея), която е имала огромна роля в живота и формирането ѝ като личност.

Също така, слушах, че Селена Гомез се била оплакала, че част от сюжета е от нейния живот - с отменените турнета, понеже имала паник атаки, със снимането разголена, въпреки нейното желание, така и било налагано. Обвинява го, че разказва части от нейна лична история.

Последна редакция: пт, 14 юли 2023, 20:13 от Rimmona

# 622
И аз хересах "Идол"👍.
Сега започвам Full circle,първа серия определено ме грабна.Не знам дали е коментиран.С Клеър Дейнс от Homeland.

# 623
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The white lotus - твърдо Не.
Толкова простащина и сексуални цинизми на едно място не бях гледала досега.Показва най-лошото и отблъскващо у хората,а аз смятам,че не всичко е черно и зло. Имаше епизод от сезон 1,където само и единствено се говореше за мастурбация на главния герой и неговия бийп.
На мен чашата ми преля от тийнейджърките,които по цял ден се друсата с хапчета.
Е,това ли да гледам и на това ли да се учат тийновете,които също го гледат... Нарочно фокусират над темата за наркотиците,все едно е нещо толкова нормално и непроблемно.Наслагват у зрителите чувство,че е част от живота и трябва да се приеме и дори изживее,защото нали .. 'нормално е"...Поредната холивудска помия и промиване на мозъци.

В темата казаха,че сезон 2 бил още по-брутален и вулгарен от първия и не си направих труда и пилотния епизод да гледам.

Иначе  аз вмомента довършвам поредицата Aurora Teagarden mysteries на Hallmark.
Изгледах и други мистери сериалчета на канала.
Много ми допадат,особено Марта'с Винярд.Дано да продължат със снимките на нови епизоди.

Последна редакция: сб, 15 юли 2023, 18:47 от Adoralova

# 624
Да, и аз пробвах и не намерих нищо забавно или интересно. Нека си печели наградите, но не е моето нещо.
Иначе Дженифър Кулидж ми е симпатична по някакъв начин и се радвам, че спечели толкова дивиденти от този сериал.

# 625
Хех, интересно е колко сме различни. Нищо не ме дразни койзнае колко в Лотуса, 2-я сезон ми хареса повече, има над какво да се помисли отвъд видимото на повърхността. Тези, които не са харесали 1-я сезон да пропуснат втория, че е по-хард Grinning

# 626
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Гледам, че втори сезон на Фондацията е започнал.
Някой гледа ли вече първи епизод, струва ли си, или
да не си губя времето?

# 627
  • София
Ще го гледам днес по-късно. Още вчера излезе и веднага си го свалих, ама така и не намерих време да седна да го изгледам.
Ама аз по традиция ще си пиша в специализирана тема за НФ. Simple Smile

# 628
Гледам Отвъд по HBO и чакам с нетърпение да видя края, в който евентуално ще се отърват от тези чудовища. 😀
Не знам дали вече има край де, понеже съм на първите епизоди, но засега е интересен.

# 629
Два сезона са, подновен е за трети.

Общи условия

Активация на акаунт