Честит рожден ден на Cvetyab и karaqiozovam , да сте здрави, щасливи и мн. обичани
Добре дошли на Диана и малката Мария.

Нори на ортопед ходихме 2ия м. и това беше.
Относно разликата , сестра ми е по-малка от мен 10г и половина, разбираме се страшно мн., и я обожавам. Ама ще ми е трудно да постигана такава разлика с моите деца така че ще се задоволя с малка, да съм мислила по-рано.
Ralka , и на мен ми дойде за първи път от раждането във вторник, ама талково кръв, то мн. превръзки мн. нещо, че се уплаших доста. Ама взе да намалява. Миналата нощ смених 3 превръзки от нощните и пак на финала се олях. Надявам се др. път нещата да се нормализират, че това не е работа. Хапни си шоколадче или нещо др. да възстановиш кръвта.
Ама как ви завиждам за срещата
. Отивам да гледам снимки на готини августовски мами
. Сега остава и те да го харесат, ама до тогава сме в първата редица кандидати.

Щот аз съм си тъпичка и винаги забравям кой как се казва
Всъщност човека си казва името,а аз хич го не чувам,ама не върви после да кажа"Как,как?" и става адски конфузно
. Слагам го в кавички, да не си помислите, че е направила 20 дължини брус. Дойде учителката и 20 минути я "разнася" из ваната и на Димана й понесе много добре. С две думи - голям кеф. В общи линии бебето се придържа през цялото време за главичката и се "разнася" из ваната, обръща се по гръб - а, на това най се радваше, прави осморки и отблъсква се от стените на ваната. Много се радвам, че на Димана й хареса и днес аз ще се пробвам да й помагам в плуването, естествено под контрола на Александра(учителката, ако така се води). Обаче бая се измори детето, щом заспа в 9.30 и днес вместо в 6 си хапна в 7.30, а можеше да изкара и повечко сън. Сега пак кърти.
Какво е това 4удо- не знам. Дали да я будя
Дали е от това.
Урааа! ЛЕле- ама съм голяма паника понякога