АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Честито на вс. малки месечинковци да са ви живи и здрави и да ви радват мн.

Честит рожден ден на Cvetyab и karaqiozovam , да сте здрави, щасливи и мн. обичани

Добре дошли на Диана и малката Мария.   bouquet
Нори на ортопед ходихме 2ия м. и това беше.
Относно разликата , сестра ми е по-малка от мен 10г и половина, разбираме се страшно мн., и я обожавам. Ама ще ми е трудно да постигана такава разлика с моите деца така че ще се задоволя с малка, да съм мислила по-рано.
Ralka , и на мен ми дойде за първи път от раждането във вторник, ама талково кръв, то мн. превръзки мн. нещо, че се уплаших доста. Ама взе да намалява. Миналата нощ смених 3 превръзки от нощните и пак на финала се олях. Надявам се др. път нещата да се нормализират, че това не е работа. Хапни си шоколадче или нещо др. да възстановиш кръвта.
Ама как ви завиждам за срещата Sad. Отивам да гледам снимки на готини августовски мами Laughing.

# 271
Страхотна среща се е получила, супер сте момичета, и наистина никакви диети не ви трябват.
Честити месечинки на малчовците от тези дни и на ЦВЕТИ АБ! Хиляди целувки на всички ви!
Мамо Иги, радвам се, че пишеш пак при нас.
Утре ще наваксам с четенето, че сили ми останаха само за снимките ви.

# 272
Ехооо, докато се приберем, изкъпем, напудрим, хапнем, пийнем и то станало утре. Много се радвам, че се запознахме най-после, ама освен, че не помня имена и съм слаб физиономист ви кажа каква каша е станала в главата ми. Мислех, че Велмар е Обърквация, а майката на София е Елена и кой знае още какво ще разбера че не е било както съм го мислела. За такива като мен трябва да се правят по няколко срещи едно след друго и да се въвеждат новите лица постепенно като пюренцата  Mr. Green. Аз нали съм от разсеяните и не носех фотоапарат, затова с нетърпение чакам снимките на Блу. И освен това харесах за Стефчо две мацки - София и Лора, че май само той беше несватосан и нали съм демократична майка трябва да му предоставя право на избор  Wink. Сега остава и те да го харесат, ама до тогава сме в първата редица кандидати.
Ние със Стефан се прибрахме от срещичката към 18 ч. и минахме през парка до нас. Леле как са го осветили, мнооого е як вечер. Като се стопли ще ви поканя там.

Дани, благодаря за бирата. Много ми се услади. Пак да почерпиш  Drunk

dianadimitrova, добре си ни дошла в отбора.

Kabiv, не мисля че 20,30 е ранен час. Ние слагаме Стефан да спи в 20,00 ч., защото баща му следи сериала по БТВ и бърза да го изкъпе преди това, но леглото му е пълно с играчки и ако не му се спи си играе с тях. Досега винаги е спал в своето креватче, аз лично смятам, че "всяка жаба да си знае гьола". Даже мнго се притеснявам, че спи в една стая с нас и не знам дали ще поиска да се отдели скоро.

Хе-хе Karim, у нас доскоро имаше три писма от "Рийдърс Дайджест" с кючове от коли, ама да ти кажа никога не съм участвала в томболата.

Абе хора, къде гледате кой кога има Рожден ден?

# 273
Това е за вас по случай нашата 5-та месечинка.

Поздравления на Стиви, Йоанка, Полина и Малена, които също чукват 5-така.  Бъдете здрави и засмени шишонковци.

Последна редакция: пт, 12 яну 2007, 01:49 от Ralka Balka

# 274
  • гр.София

Първо, добре дошла, diana! При нас ще ти е много весело и...пияно.
 За срещата,наистина мамите са "мно-ого яки"-това е най актуалната тийнейджърска похвала.
 Наистина,малките мъже бяха "спящи красавици"- аз лично чух гласа само на Гого на Andy.
Равносметка:
 най-слаби мацки- Велмар, Dani777,Andy, Ralka-Balka ( ти храниш ли се изобщо,или караш на биричка?!)
 най-усмихнати мацки-Andy, Dreams, ducheto,Blue
 най-барнати мами-Eliona, Mmaria26 (мама,дошла без бебе)
най-готини бъдещи свекърви-Tedy79, elen, Dreams( това бебе на снимките в ръцете й не е нейното, а бъдещата снаха- отсега я носят на ръце!)
 най-синеоки бебета- Ния и Гого( спящите да си кажат цвета на очите).Май и Миташки е в групата.
бебета,които скоро ще ходят на фризьор-Ная, Ния,София,Миташки.

Лора и Пепър са ми цяла отделна категория. Една от най- умните мами е джобно гадже. Лора си се държа супер. На бебетата времето не им беше достатъчно,за да си покажат и рогцата. Всички се държаха суперкултурно.
 С ваше позволение,аз пък се турям в раздела " най-несресана"мама.Ама когато излизам с навлечено ,ревящо бебе,въртя се из къщи с обувки и нервно се оглеждам за забравени печки,ютии ,памперси и шишета-срещите с огледалото са абсурдни. Най-много да се опитам да изляза през огледалото,вместо през вратата( имала съм и такива случаи).  Аз,докато се приготвим за разходка и вече съм се изморила.
 Засега,толкоз.
 А, Ммария,да я издам, беше най-активния фотограф на срещата

# 275
  • по света
Честито на всички празнуващи днес мами и бебчета,да са ви живи и здрави и много да ви радват!

Леле, и аз съм от тези който ги е яд за срещата,ако има събота или неделя и аз ще се включа.
Супер сте!
dusheto ,ако си в Дървеница можем да се видим аз съм в Мусагеница но в часта към реката,така че ако иска6 ще си чукнем среща  Hug
Отивам да видя още снимки  Wink

# 276
Здравейте щастливи мами и спокойни бебета.
Когато чета за вашата среща се изпълвам със завист, защото всички мои приятелки са на работа, а аз обикалям улиците сама.
И ние събираме всички нерви, когато се приготвяме за разходка и всичко утихва, когато вече сме навън. Чакам с нетърпение лятото, за да няма толкова дрехи, завивки, боклуци, а и денят ще е по-дълъг.
 Пожелавам ви днес много усмивки.
Вземете си банските, пак ще е топло.Д.

# 277
  • София
   Добре дошла на новата мама  Simple Smile
   Всички сте много хубави на срещата и бебчетата също  Simple Smile Бързо да си признае тази мама която ми е откраднала количката за малките. Видях на снимките една абсолютно същата, е предполагам че е била единичен вариант на моята  Wink
    Чакам с нетърпение следващия уикенд и дано времето е хубаво за да се видим и ние с другите бебчета  Simple Smile

# 278
  • София
Добро утро! Hug
Вчера пропуснах да кажа добре дошла на dianadimitrova! Peace
Честити месечинки на днешните сладури!   bouquet Heart Eyes
След малко ще пробвам да сложа снимки от срещата в аблумчето. Много ми хареса разбора на blanc! Е, и как няма, като съм в една от най-трудните категории - най-готини бъдещи свекърви Mr. Green Ама не съм съгласна с едно - тя може да влезе в поне 2 от тях - за най-слаби и за най-барнати мацки Peace, но явно и тя скромничи! И ако все пак, изглежда толкова добре без да се е погледнала в огледалото, какво ли ще стане, ако се погледне Flutter
А наистина - Лора си беше есктра, аз не й чух гласчето, само бебе Гого показа лъвски мъжки характер. Ама се радвайте, че ние бяхме будни само 2-3 мин, колкото да видим какво става, че иначе щяхте да се уплашите Wink

# 279
  • Sofia
[[/quote]

А дали всички си запомнихте имената,а? JoyЩот аз съм си тъпичка и винаги забравям кой как се казва newsm78Всъщност човека си казва името,а аз хич го не чувам,ама не върви после да кажа"Как,как?" и става адски конфузно Blush Embarassed[/color]
[/quote]
Това все едно аз съм го писала, а и си пролича, нали Пеперче Wink
Леле, blanc ти си изкара голямо черпене от мамите и от мен разбира се, с тази класация!. А ти нали беше споменала, че идваш в Западен парк на разходка? Е, като идваш пак, свирни, аз съм на една ръка разстояние от него.
Хайде да ви се изфукам - вчера Димана направи първото си "плуване" във ваната  sport027. Слагам го в кавички, да не си помислите, че е направила 20 дължини брус. Дойде учителката и 20 минути я "разнася" из ваната и на Димана й понесе много добре. С две думи - голям кеф. В общи линии бебето се придържа през цялото време за главичката и се "разнася" из ваната, обръща се по гръб - а, на това най се радваше, прави осморки и отблъсква се от стените на ваната. Много се радвам, че на Димана й хареса и днес аз ще се пробвам да й помагам в плуването, естествено под контрола на Александра(учителката, ако така се води). Обаче бая се измори детето, щом заспа в 9.30  и днес вместо в 6 си хапна в 7.30, а можеше да изкара  и повечко сън. Сега пак кърти.
Разбира се, първото плуване е документирано и старателно заснето на камера. Бих ви го пуснала, обаче незнам как да го компресирам. Ще накарам мъжо да пробва, а днес ще я щракнем с апаратчето. Ще видя как ще реагира днес Димана и пак ще докладвам. Вчера Александра каза, че към края на другата седмица ще направим гмуркане, ама аз не я разпитах какво представлява, но днес ще питам дали си е баш гмуркане или просто използва този термин за някакво упражнение newsm78

# 280
ЗДравейте, момичета! Аз съм в шаш ShockedДари не се е будила от ..снощи Rolling EyesПОчвам да се притенявам. Ходих дори да проверя дали диша SickКакво е това 4удо- не знам. Дали да я будя Rolling EyesВече стават 12 часа сън Shocked( май й завиждам Embarassed).Снощи й дадох ударна доза адапте, защото реших да се подготвя за поредната нощ , в която ще ми виси на циците.Тя като по 4удо изпи цели ..150 гр #CrazyДали е от това.

# 281
Мммм мерси Блу!
Кажете ми къде са тези снимки?! Оффф като индианец съм пред компютъра... newsm78(ако има индианци които пишат тук, да извиняват Embarassed)
Mr. Green

# 282
# 283
Ама наистина много ме е яд че не съм там. Много сте готини.
Eliona, какви са тези уроци по плуване, я разкажи повече.

# 284
ДАри се събуди newsm44 Урааа! ЛЕле- ама съм голяма паника понякога ooooh!
Хайде- отивам при нея, 4е по4ва сутрешното лудуване Crazy

Общи условия

Активация на акаунт