Кое е най-странното име на дете което сте чували?-3

• 32 579
  • 401
  •   1
Отговори
# 225
Анна - Мария - Владислава- Корнелия една приятелка на племеничката
Молислава, Марислава, Глорена, Фарзона,   

# 226
Нарцис Гъдев

Особено това Shocked ще припадна.
Аз пък имах съученичка, която се казваше Ушка - страшна мадама, ама  Sick

# 227
Фронка, Геройка, Родинка, Кирилка и т.н.

На Кирилка какво му е странното? Познавам няколко жени с това име.

# 228
Syrbqt me rycete da se vkliu4a prosto,nishto,4e mi se skapa kompa i mi iz4ezna kirilicata,ta se my4a sega na maimunica/za koeto mnogo se izvinqvam:)/
  Za spisyka iskam da dopylnq:Ri4ard Gruev,izvesten v minaloto jurnalist ot BNT,a syshto i Romeo Parapunov,fotoreporter ot provincialen vestnik...Vqrno,4e te sa vyzrastni,a temata e za stranni detski imena...A eto i imeto na edno bebe,za koeto se grijih za malko-Fran4eska Olgova...
  Imah baba,leka i pryst,na koqto cqloto selo vikashe Andiuhon.4ak kato po4ina milata i trqbvashe da se pravi nekrolog,se razbra,4e tq po pasport vsyshtnost se kazva Antigona...

# 229
 newsm78Сетих се че имам братовчедка Грудка.

# 230
  • София
Имах съученичка Очка... познайте как й викаха - Едноочка...или Циклопка за по-кратко  Laughing
Иначе беше хубавко момиче.
Мой преподавател във ВИАС - Алекси Патев.
Друг мой преподавател във ВИАС - Цигов...което само по себе си не е кой знае колко смешно, всеки е чувал за местността Цигов чарк, но той имаше колега Михов, с който ни водеха заедно упражнения, та когато вървяха в комплект, им викахме Цигов и Мигов.

# 231
Сетих се за един мой учител по химия - Свирчов. Наричахме го "свирчо" или "свиреца"  Simple Smile

# 232
Трофан,Трофанка,Харалан,Ламбарина,Тодьо,Торчо,Блаже,Благун,Благуна,Додоронка,Гегерина,Сапасания,Кръстин,Колчак,Серко,Съпруг,Наврат, 

# 233
            Садко - така се казва съученик на дъщеря ми,
моя първа братовчедка се казва - Филотка

# 234
Даскалът ми по физика се казваше Пчельо. Точно докато ни преподава 2 години беше голям хит "Пчеличката Мая"  Shocked

# 235
  • Пловдив
A някой чувал ли е за Галентина?

# 236
# 237
A някой чувал ли е за Галентина?
не, но Галантон да

И друго, във влашкия край има такъв израз: Флоро от Флорентин на баба Флорика син. Флорентин е влашко село във Видинско. В превод е горе долу така: Цветан от Цветин на баба Цветана син. newsm68 newsm62 newsm44

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 20:33 от renisa

# 238
Флорика ме подсети за Ралука - така се казваше една моя хазайка, било румънският еквивалент на Ралица.

# 239
Миннет

Е, да речем, пораснало дете  Mr. Green Видях името по телевизията

Общи условия

Активация на акаунт