Дисниленд Париж - тема 6

• 36 936
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
  • На планетата Земя
Чудесно! Ако не беше им звъннала още, точно това щях да те посъветвам. Правят корекции, взимат мисля някаква такса за rebooking, но нямат право да откажат. Ти реално все едно алунираш с малка такса резетвация и правиш нова. Периодът е все оше дълъг над 7 дни.

# 556
Завърнахме се от поредния Дисни и да дам репорт! Grinning
Парадът A Million Splashes of Colour е много хубав, напомня предния Dream...and Shine Brighter. Предварително бях гледала кой герой от къде минава и на коя сцена се качва, та щерката получи прегръдка от любимият си Стич, тъй като бяхме застанали там където минава той (а тя разбира се, беше подобаващо Стичово облечена Grinning).
Новото шоу с Алиса е впечатляващо! Не е да припадне човек, но е завладяващо, много готина музика и супер номера (с батут, с колела).
Да се похваля, че навих детето да се возим на RC Racer и Tower of Terror! И двете ни харесаха (на Тower-а на мен ми стана малко гадно, не е страшно, но накрая нагоре-надолу ми дойде в повече, така се чувствам и на Star Tours). Та пак ще се возим, просто по веднъж, не едно след друго. RC Racer е топ, единствения минус е, че е много кратко, затова и Big Thunder Mountain ни остава любимата атракция. Simple Smile
Илюминациите са най-любимото ми нещо в Дисни, пак хубаво си поревах. Simple Smile
Ядохме най-после сладолед от March Hare, страхотен е, но е безумно количество, дъщеря ми остави половината, а аз яко се озорих да си изям моя, та съветвам да си разделите двама души един сладолед. Grinning
Доста е смотано в студиата със стените заради ремонта, имайте го предвид.
И още за ремонтите, но в основия парк - Casey Jr и лодките са затворени (не знам до кога), реновират сцени при лодките (крайно беше наложително това). Също така ще ремонтират сцената до замъка, така че има ограда там и предполагам ще е малко тегаво за преминаване. Това ще е до пролетта на 2025. Stars on parade ще си го има, просто ще минава вместо покрай сцената, покрай бившата сграда за годишни пасове.
Ако се сетя още нещо, ще допълня. Simple Smile Пожелавам на всички незабравими мигове в любимите паркове! Simple Smile

# 557
  • Plovdiv
Здравейте Smile

Adinko87 чудесен репорт и прекрасно преживяване сте имали! Smile

Миналата година и ние бяхме в Дисни, Smile точно около тези дати Smile на Юли Smile /от 5 до 8 ми Юли/
Беше невероятно изживяване   Smiley и много ,много ни хареса Smiley
Ние бяхме с агенция -2 дни в Дисни и 1 ден в Париж,организацията  беше перфектна!Целта ни беше основно Дисни,защото сме били в Париж и преди,когато  синът ми беше на 4 годинки  :smiles ,а и тогав апътувхме без агенция основно за да разгледаме Париж и Версай.
Избрахме си хотел Секвоя - разкошен хотел,сред борова гора,невероятен парк и огромно езеро.Приказка! Relaxed
Препоръчвам го,супер е!
Два дни определено не ни стигнаха!Посетихме много атракциони,снимахме се много,впечатляващ беше танца на Мики,Мини и другите приказни герои.Обиколихме почти всички атракциони и студиа.
Понеже много обичаме екстремни усещания Smiley и адреналин- качихме на влакчето на Марвел.Не мога да ви опиша каква огромна опашка имаше за него-може би сме чакали 30-45 минути за влизане,може да е било и повече Много яко изживяване беше,но искам да предупредя  -не е за хора със слаби сърца Yum
Синът ми беше супер щастлив!
Пак ни се ходи,определно!:smiley:
Дано скоро! Yum

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 11:43 от Penelope77

# 558
Penelope77, би ли споделила с коя агенция? Обмислям Дисни за края на август или началото на септември.

# 559
Здравейте, предстои ни пътуване с децата към Дисниленд, но така и в сайта им не разбрах как се купува фаст пас за атракциите , за които може да се ползва. Изчетох от темата, че е било безплатно от машини, но сега когато  е платено? Отделен билет ли се купува за всяка атракция пак от машини или се купува конкретен общ билет с фаст пас?

# 560
Здравейте, предстои ни пътуване с децата към Дисниленд, но така и в сайта им не разбрах как се купува фаст пас за атракциите , за които може да се ползва. Изчетох от темата, че е било безплатно от машини, но сега когато  е платено? Отделен билет ли се купува за всяка атракция пак от машини или се купува конкретен общ билет с фаст пас?
Свалих си приложение на телефона и го закупих през него. Опашката за Питър Пан беше с изчакване 55 минути и след като бяхме висели на предишното 30 минути и го бяхме минали за 5 Simple Smile Тук нямаше сила която да ме накара да чакам. Помня че бяха нещо около 10 евро на човек и се активираха около 15 минути след като платих.

# 561
Има два вида фаст пас, казва се premier access. Единият е за еднократно возене на една атракциия, другият е за возене по един път за деня на всички атракции, които имат premier access (мисля, че общо в двата парка са 13). Цените варират. Закупува се от приложението. Simple Smile Съветвам да си го свалите (приложението), да видите кои атракции са включени и да си прецените дали ви устройва.

# 562
  • Plovdiv
Penelope77, би ли споделила с коя агенция? Обмислям Дисни за края на август или началото на септември.

да,с Руал травел бяхме.С тях правихме и още няколко екскурзии.

# 563
Здравейте! Планираме посещение в Дисниленд през септември чрез агенция с 3 нощувки в Newport Bay. Чудя се, обаче дали мога да резервирам закуска с герои през приложението или могат да ми направят резервация и от агенцията?!🤔

# 564
От агенцията дали могат да ви направят резервацията е най-добре да питате тях. Иначе вие можете да си резервирате, през приложението, пускат местата 2 месеца по-рано. Ако са свършили вече (и ако и от агенцията не могат да ви резервират), не се отказвайте и проверявайте от време на време, особено в дните около датата, която искате, включително и на самия ден се освобождават места. Simple Smile

# 565
Моите големите са на 14 и 16- избраха си Дисни парк - https://tiqets.tp.st/Ip1systN качиха се на всички възможни екстремни там
все пак не пропуснаха Питър пан /там се чака между 40 и 60 минути/,а и гледахме шоуто на Цар лъв, че средната щерка му е голяма фенка- ей това е велико, кратичко уви, но направено страхотно- общо взето е 30 минутно шоу, но реално пак час си отива и около него
То един ден надали е достатъчен да обиколите от до всеки един от парковете- аз имам чувството, че надали видях и 1/3, но ставаш разноглед- то магазинчета, то атракции, то ресторанти, тълпи с хора .. имам самочувствието на оправен човек и все пак там направо се шашнах

# 566
  • Plovdiv
serebrekke  колко дни бяхте и от къде пътувахте?от БГ ?

В кой хотел бяхте, доволни ли сте ?С агенция ли бяхте?

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 15:33 от Penelope77

# 567
Здравейте! 🍀 Някой възползвал ли се е от тази услуга в приложението:

# 568
  • На планетата Земя
Аз лично не, но има много посетители в парка, които я ползват. Трябва в City Hall да представите документи, които да ви дадат това право и ползвате облекчения на атракциите, както вие, така и придружител (или придружители, забравила съм вече как беше точно).

# 569
  • ВАРНА
В темата Париж има изключително добре обяснено за това как се сдобива човек с такъв пас и какви предимства има за него и придружаващите го

Общи условия

Активация на акаунт