Дисниленд Париж - тема 6

• 36 883
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
Ние нямаме съсипани дрехи, но на дъщеря ми и се раздразниха очите, след като деца и стреляха с балоните в лицето, та и на мен са ми леко дразнещи. Тези от пистолетите, тези на парада и шоуто са си екстра. Но в навалицата докато чакаме за парад или на опашката за някоя атракция, не е особено приятно да ти бълбукат в лицето.

Днес мернах изявление на Дисни, че който има резервация или билети за 3ти юни, може да канселира или смени датите, тъй като за тогава е обявена следващата стачка в парка.

Честит празник на всички деца (независимо от възрастта Simple Smile ) ! Simple Smile

# 136
  • София
Може ли някой да ми обясни на какво се дължат различните цени на входните билети, сега погледнах, че датата за която искам билет е с най-висока цена / в червено/, очаква се най-голяма посещаемост или има друга причина?

# 137
  • На планетата Земя
Коя е датата, за да можем да предположим? Иначе само ще си гадаем.

# 138
  • Berlin
В дни с ваканции, уикенди, празници, висок сезон - не само в Дисни, ами и на много други места, цените са по-високи. Да не споменавам положението със самолетните билети.🤭

# 139
А относно стачките, които в момента за съжаление афектират много от посетителите на Дисни, някой има ли идея от по-рано ли са планирани? Дати за следващия месец? Кои дни избират за целта - делнични или уикенди? Тези стачки за пенсионната реформа ли са или за друго?
И обикновено могат ли да бъдат поредни дни или са през седмица/дни?
Ако уцелим такъв ден - нищо ли не работи в парка или отменят само шоу/паради?
Наближава нашето пътуване и взех да се притеснявам от тях Sad

# 140
Ако не се бъркам следващата стачка е за утре, като после май има вероятност да започнат ежедневно. Причината доколкото разбрах е, че новият персонал взима повече пари и има по-добри условия, от хората работили години там, което естествено не е ок. Паркът като цяло си работи, главно канселират паради и шоутата. Въпрос на късмет дали няма и нещо друго да бъде засегнато. Стачкуващите правят демонстрации на главната улица, пред замъка....казват, че за по 15-20 мин, не съм видяла лично все още.
Аз лично съм раздвоена, хем смятам, че хората са прави да си търсят правата, хем е адски гадно да спестяваш и да чакаш такова преживяване и накрая - стачка. Sad

# 141
  • София
Дните от 26 до 28 юли са в червено и са с най-висока цена от месеца, а са делнични дни, не са уикенд. Дали се предполага, че ще има някакви специални събития тези дни или е друга причината? 

# 142
  • София
Дните от 26 до 28 юли са в червено и са с най-висока цена от месеца, а са делнични дни, не са уикенд. Дали се предполага, че ще има някакви специални събития тези дни или е друга причината? 
В сайта на Дисни има възможност за чат. Най-точна информация ще получите, ако попитате. Аз лично ползвах чата по друг въпрос, отговориха ми веднага, след като пуснах запитването.

# 143
  • Berlin
Целият август е червен, едва ли има нещо по-специално.
Btw сега осъзнавам един плюс на започването на училище на 15.09 в България - има две седмици през септември, в които може да се пътува спокойно в Европа, където обикновено са почнали училище (напр. Германия, Франция) вече и няма да е толкова натоварено.😂

# 144
Току-що отмениха Disney Dreams, тъй като протестиращи са блокирали входа на замъка. Вярно е, че за днес бяха изрично предупредили, че ще има стачка, но за мен поне, това вече е прекалено. Още по-гадното е, че всичко се случва в последният момент -шоута и паради се канселират минути преди старта. И сега хората са висяли час, че и повече и накрая - нищо. Много, много неприятна ситуация. На нас също скоро ни предстои посещение в парка, и вече започвам да се чудя дали да не пропуснем някои от дните и вместо в Дисни да се разходим из Париж (ако и там не стачкуват, де Grinning )

# 145
Adinko, благодарим за споделената информация. В сайта ли следиш какво канселират?
Много неприятно наистина, ние сме следващия месец и от сега ми е свито.. Много се надявам да приключат скоро тези стачки Sad

# 146
Не, следя няколко групи и страници във фейса Simple Smile
За съжаление нещата не изглеждат розови, от ръководството казват, че няма да преговарят до август месец, такава била уговорката.
В интерес на истината има и много хора, които казват че почти не ги е засегнала стачката....дано поне не канселират повече Disney Dreams.😒

# 147
  • На планетата Земя
Моите дечица имаха късмет - в неделя и понеделник спокойно изораха всичко, гледаха абсолютно всички шоу програми, вечерната програма, хванаха пиратите и ресторанта, преди да затвори за кратко освежаване.
Вчера са били по атракции със singer rider вход, по магазините, на обяд в Walt's, така че не са имали напрежение от чувството, че нещо е останало непреживяно.

НО - много е неприятно за хора, които идват само за ден, за такива, които посещават за първи път.
Надявам се все пак ръководството да промени позицията си и да "слезе" при служителите за разговори, защото стачката може и да е необходима, но също така убива почивката на хиляди семейства, които са планирали дълго и са дали неимоверни суми, за да зарадват себе си/децата си.

# 148
Ехе, супер, Mileto!
Звучи успокояващо! Браво, че децата са успели да вземат каквото могат на макс Simple Smile
Ресторанта с пиратите ли затваря? Кога го отварят, че нашата резервация е за юли, пък гледах в сайта, че пише Reopen soon..
“Хванаха пиратите” имаш предвид, че са успели да хапнат там ли? Аз съм го букнала за рд на детето, стори ми се най-удачния вариант. Дано не схм сбъркала.

# 149
  • На планетата Земя
Понеже паркът с всичко в него е отворен целогодишно, на редовни интервали се затварят за профилактика различни атракции, ресторанти, магазини. Атракцията с пиратите заедно с прилежащите ресторант и shop затвориха в понеделник. Отварят отново на 1 юли. Щом системата ти позволила букване, значи работи в този ден.
Ще изкарате чудесен рожден ден!

Общи условия

Активация на акаунт