Дисниленд Париж - тема 6

• 36 865
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
Възможно е и да е истина, че има голям интерес, тъй като вероятно за доста хора организиране на Дисни звучи плашещо и е объркващо в началото, но и аз се присъединявам към Mileto - ще помагаме! Simple Smile И съм убедена, че ще ви излезе по-изгодно, а в същото време ще е максимално близо до вашите желания, като дати, настаняване, дни в Дисни, транспорт.... и т.н. Simple Smile

P.S. Аз обаче ще искам бира, не ща сок! Smile

# 676
Здравейте,

Благодаря за отговора. Само още нещо: Мога ли на място на Nation да си закупя хартиен билет до Дисни?

Мерси

# 677
Момичета, ако купя билети от България еър, кой вариант да избера, за да имам право на смяна на датите? И, всъщност в какъв период могат да бъдат сменени датите? Колко дни може да бъде отложен полет? В сайта им не намирам информация за това. Също и за родители и деца еднакви билети ли да взема? Запазени места за децата? Не мога да се престраша да купя..

# 678
  • На планетата Земя
Вземете от билетите с куфар 23 kg. economy saver. При тези билети смяната на дата е 70 евро, като предполагаме все пак, че сте помислили добре за датите и промени няма да се налагат. Ако са ви много един куп куфари по 23 кг за всеки човек, може да вземете и билет от типа hand bag. Там ще можете отново да сте с раница и с малко кабинно куфарче 10 кг.
Няма нужда от пазене на места, цялата група родител с деца ще сте заедно.

# 679
За безплатна смяна трябва да вземете Flex тарифа, economy saver ще ви е 70 евро смяната.
https://www.air.bg/bg/fare-family-conditions/uslovija-po-tarifna-familija-evropa/
При търсенето на билети въвеждате коректно броят на възрастни, деца и бебета и то автоматично си ви дава съответните цени и билети. Относно местата - заедно ще ви сложат. Simple Smile

# 680
Вземете от билетите с куфар 23 kg. economy saver. При тези билети смяната на дата е 70 евро, като предполагаме все пак, че сте помислили добре за датите и промени няма да се налагат. Ако са ви много един куп куфари по 23 кг за всеки човек, може да вземете и билет от типа hand bag. Там ще можете отново да сте с раница и с малко кабинно куфарче 10 кг.
Няма нужда от пазене на места, цялата група родител с деца ще сте заедно.
А смяна на датите в какъв диапазон може да варира, ден, два, месец? Мога да взема два с право на смяна и два без( на отделни резервации ли?)  Добре премислям датите, но все пак.. имам притеснения. Благодаря за отговора.

# 681
Ако взимате различни тарифи билети , да на отделни резервации. Относно сроковете за смяна, не мога да кажа, но бих заложила, че поне 3-4 дни преди полета ще можете да правите промени. Simple Smile

Edit: Най-добре им пишете на мейла - callfb@air.bg ,винаги са ми отговаряли бързо и адекватно. Simple Smile

# 682
Момичета, ако купя билети от България еър, кой вариант да избера, за да имам право на смяна на датите? И, всъщност в какъв период могат да бъдат сменени датите? Колко дни може да бъде отложен полет? В сайта им не намирам информация за това. Също и за родители и деца еднакви билети ли да взема? Запазени места за децата? Не мога да се престраша да купя..

Четете и следвате стъпките на сайта. България еър нямат хиляда тарифи - имат 1) вариант само с ръчен багаж до 10 кг, 2) вариант с куфар до 23 кг и 3) бизнес класа. Може би има подварианти на вариант 2, но не съм обърнала внимание. Аз избирам вариант 2 - не успявам да се побера в ръчен багаж дори сама за три дни. Винаги можете да смените датата на билета, но това винаги струва пари - обикновено разликата между цената, която сте платили, и цената на билета в момента, тъй като с наближаването на датата билетите поскъпват. Май има и еднократна такса при смяна, но не съм сигурна. Така че добре си огледайте датите, за да не се налага да ги сменяте. Промени се правят възможно най-рано - да не се окаже, че полетът е пълен.

Когато купувате билетите, на сайта ви иска първо броят на пътниците. Ако сте един възрастен и едно дете, отбелязвате в съответните квадратчета. После вкарвате имена, номера на паспорти и останалото. Децата са до 11 навършени години и разликата в цената е минимална. Децата не ги делят от родителите им. Не знам за какви запазени места иде реч. Досега не съм попадала на такова нещо от България еър.

# 683
  • На планетата Земя
Ако се членува в лоялната програма на България еър, може натрупани точки да се разменят за конкретно място, например прозорец. Но не съм сигурна, че дамата има това предвид.

# 684
Четох, но явно обърках компаниите..вероятно другаде се закупуват места. Иначе писах на имейла и наистина много бързо ми отговориха. Цитирам:
"Може да смените датата до няколко часа преди полета като запизите дати в рамките на валидността на билета.
Той е валиден една година от датата му на издаване."

# 685
Четох, но явно обърках компаниите..вероятно другаде се закупуват места. Иначе писах на имейла и наистина много бързо ми отговориха. Цитирам:
"Може да смените датата до няколко часа преди полета като запизите дати в рамките на валидността на билета.
Той е валиден една година от датата му на издаване."

Навремето имаше офис на България еър до театъра Иван Вазов. Няма ли го вече?

На пътуващите с деца предварително са раздадени местата в самолета и не могат да се сменят. Децата например не могат да седят до авариен изход. Има и някакви други места, на които не слагат деца. По мои наблюдения в продължение на почти 20 години децата ги окрупняват по-далеч от бизнес класата. 🤣

# 686
Май е вярно това за децата, последните 2-3 пъти като бях с детето бяхме на последния ред, от другата страна бяха друга майка и дете. Grinning Други деца не видях. Та бяхме възможно наааааааай-далеч от бизнес класата, да. Grinning Но на мен единственото важно ми е да сме заедно, все ми е тая къде, даже всъщност обичам задните редове. Simple Smile

# 687
Много се отклоняваме от темата, но това са най-безопасните места в самолета 🙂 и аз като купувам, винаги тях избирам

# 688
Много се отклоняваме от темата, но това са най-безопасните места в самолета 🙂 и аз като купувам, винаги тях избирам

В какъв смисъл безопасни? Като падне самолетът, мястото няма значение. Нещата са ясни за всички. Не е като в автомобил, където има значение колко силно и от коя страна ще те тряснат (или пък ти ще се треснеш).

# 689
https://profit.bg/article/2024012515210384558
Това казва статистиката Grinning повече няма да спамя темата Sunglasses

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 23:07 от ЗориБ

Общи условия

Активация на акаунт