Лакове за нокти - 164

• 54 310
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
И аз благодаря за новата тема 🤗

Тази сутрин в пет и половина 😴

Picture polish - Bridget

# 16
  • на дъното
Здравейте, момичета 🙂
От многото години си следя темата една от любимите ❤️
Споделям само,че много се радвам на дами които имат страхотни естествени нокти и ползват лак а не гелове.
Ужасена съм от последиците на геловете и въпреки това продълъжават да ги ползват.Бъдете все така естествено красиви с"обикновен лак"

# 17
Олгарита, това сивичкото е разкошно. Носи ми се сиво напоследък, но не срещам сив лак дето да ми грабне окото. Бях си взела един на 21 който в шишенцето изглеждаше добре, а на нокти супер тъмен - май само аз си знаех че не е черно това. Като си взема нещо бяло сигурно ще му капна малко и каквото стане.
Засилих аз се да снимам лак от снощи... и установих че е на балончета. Как съм успяла да го сътворя това не ми е ясно, че и само на лявата ръка. И естествено това се случва точно след преместване, което е и недовършено... и що да не се окаже че нямам лакочистител 😆

# 18
Може би е стар ,  нанасяла си дебел слой или не си изчакала достатъчно преди нанасяне на следващия. Аз съм с ефект " чаршаф"😔, но ще изкарам и днес , че е само на два пръста и не ми се занимава.

# 19
Дебело мазах, а и базата се е сгъстила и нямах и с какво да разредя. Самият лак не е стар, втори път го слагам. За чакането - аз и по принцип не чакам, знам че като мина отгоре със Сеш и всичко ще стегне.  Но този дебел слой база ме извози явно... Тя направо се точи на нишки, взела съм старото шише вместо току-що купеното.

# 20

GR Green 134 и Astra 11

# 21
  • Измир
Натка, слагай брокат върху балончета и ще ги замаскираш тъкмо ще ти издържи и по-дълго.

Kiko Blue me 002
Това не е лак, това е любов от пръв поглед 💙

# 22
  • София
И аз благодаря за новата тема 🤗

Тази сутрин в пет и половина 😴

Picture polish - Bridget
Мале, браво за часа. В този час съм способна само да пия кафе и да гледам да не се бутам в стените JoyJoyJoy

# 23
Нямам нищо под ръка - ни брокат, ни разредител, абе като на палатка съм тая седмица, уикенда ще си пренеса останалите неща. Буквално метнах в чантата основа, един лак и топ, колкото да мога да се лакирам за работната седмица...
Което не изключва ако ходя по магазини да си купя нещо, разбира се 😆

# 24
  • на дъното
В един от любимите ми магазини 😉

# 25
Това в кой магазин е?

# 26
  • Бургас
Тъкмо се лакирах в кафяво.Благодаря за темата.Иве, много готино зелено.

# 27
  • София
natka,как няма да си купиш лакове.За новата къща трябват нови лакове. Wink

# 28
natka,как няма да си купиш лакове.За новата къща трябват нови лакове. Wink
4то местене ми е за под година - лакове съм си понакупила ами още не съм го донесла тук 😂  Че и тук е временно, вероятно за някой и друг месец само и пак местене...
Имам даже такива дето и по веднъж не съм слагала, държат ми по седмица обикновено та не сменям често. Да кажем че за сега удържам положението и наблягам на по-належащи покупки. Последният ми лак е от преди седмица де, заедно с ново шише база - тази дето трябваше да ми влезе в чантата вместо старата сгъстена 😆

# 29
O, обзалагам се, че не си единствената тук, която има и неизпробвани лакове...😝😁

Общи условия

Активация на акаунт