Лакове за нокти - 164

• 55 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Tina,да Trend it up e,добре познатият на всички
Доста прилича на Lunar на Revotulion. И КА имаха подобен. Simple Smile
Спирам се вече наистина, натрупах сериозно количество неизпробвани.

# 151
Благодаря, момичета!Сега остава да се навия да си поръчам.Единствено ме спира,доставката!Имам хубаво извинение 😁😁😁

# 152
Този неон няма номер. Казаха ми, че бил Перфект, но с ново име.

# 153
Току-що си взех пратката от Notino. Има доста намалени неща.И кремове,серуми и маски си взех. Въпреки доставката, пак е по- изгодно.

# 154
Essence 83 trust in me + BEL77

# 155
Най-накрая успях да се лакирам с Trend it up Polar Lights 030.💚 Приготвила го бях от около месец и половина.😅

Скрит текст:

# 156
  • София
Ма обичам го този лак Heart
Номера си го знаете - 418

# 157
  • на последния етаж
Какво мислите за този лак? Допада ли ви? Аз не мога да преценя, странно ми стои.

# 158
  • Варна
Готин е, аз харесвам лакове с флейксчета. Пробвай и с по-наситена подложка, струва ми се не много покривен и може да стои добре и така.

# 159
Цветът е мното приятен, дано на живо текстурата да изглежда малко по-различно обаче. На 2 глътки кафе първо помислих че е засъхнал на мехурчета целият Grinning На телефон го гледам, да си кажа. На голям екран не съм убедена че така щях да го видя, частичките са интересни иначе. Поне аз харесвам такива прасковени цветове само с някакъв ефект, съвсем "дюс" не са моето.

# 160
Лита, и аз като Тина бих предложила да го сложиш върху някой по-плътен пастелен цвят. Даже не е задължително да е в същата гама. Пробвай! 🤗

# 161
  • Измир
Dolce,  красота!
Лита и на мен ми харесва, но пък аз харесвам всичко 😆. А кой е лака?
Не ме питайте защо се лакирах само с това бляскаво чудо 🙊🙉🙈. Уж щях да комбинирам пък забравих.
Morgan Taylor Let's get frosty

# 162
Ма обичам го този лак Heart
Номера си го знаете - 418

Джулс, този лак е невероятен! В гимназията ходех само с него, купувах от един Елитис до вкъщи. Не съм го виждала от много време, веднага се захващам да намеря и да си купя.  Беше ми запазена марка, страхотен е!

# 163
  • на последния етаж
Благодаря ви, момичета!
Лакът е opi mural mural on the wall, домашните вкъщи ми казаха, че бил бабешки (но и аз не се възприемам много). Disappointed
Ще пробвам предложенията да го сложа върху основа. Simple Smile

# 164
Благодаря ви, момичета!
Лакът е opi mural mural on the wall, домашните вкъщи ми казаха, че бил бабешки (но и аз не се възприемам много). Disappointed
Ще пробвам предложенията да го сложа върху основа. Simple Smile
Въздържах се точно това да кажа.
Ти по-рано си показвала едни от най-красивите и елегантни маникюри в темата. Този лак не е от тях.

Общи условия

Активация на акаунт