Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 815
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Chory, аз ги моля да ми пратят фактура на физическо лице по мейл и така си имам черно на бяло всичко платено.

# 526
Какъв беше имейла на станулов?

# 527
  • На изток от Ада
Много благодаря! Писах му

# 528
Здравейте на всички,

Записах си час при доктор Станулов, тъй като искам да коментирам с него 2 опита инвитро, проведени в Турция.
 Това,което основно ме интересува е дали ако имам небалансиран ембрион след ПИД,то докторът би го трансферирал. В Турция имам 1 ембрион с монозамия в 21 хромозона,който по закон нямат право да ми трансферират. Igenomix, рабораторията правила ПИД-а на моето ембрионче, дава небалансиран резултат ако 30% от пробата е афектирана от хромозоми 21,13 и 18. Да,обаче, има родени здрави деца с до 50% мозайцизъм в хромозома 21. Igenomix,  не репортува директно дали моето ембрионче е между 31-50% отклонение. Това репортуване може да го изискам допълнително. За съжаление в Турция няма да го трансферират и сега търся варианти за евентуален опит тук.

Има ли някоя от вас минала през това в Афродита? Дали биха трансферирали подобен ембрион от стимулация в Афродита? Има ли закон,който да забранява трасфер в такава ситуация?

Обърква ме факта,че ако не бях правила ПИД,то щеше да има трансфер. Не разбирам логиката след ПИД да ми забранят трансфер и съм объркана честно казано.

# 529
Момичета, на последната цитонамазка от юни в Афродита резултата ми е 2В група. Д -р Станулов казва, че няма нищо страшно. Август месец ходих при друг лекар, цитонамазка в друга лаборатория и резултата е 3А група. В шок съм! Какви изследвания бих могла да пусна за да се види защо съм тази група? 
И тази е новата

# 530
  • София
И първата ти не е съвсем чиста, не е само до група, аз съм същата, но с препоръка след 12 месеца, а не - 4, както е при теб. Отиди на специалист в тази област може би колпоскопия ще ти направят и ще те огледат добре. Може и да е от някава инфекция. Не се притеснявай, 3А се оправя. Дори и да видят нещо тип раничка, ще се справят, няма да се разболееш, затова се следим често. Виждам и че за HPV e отрицателно, но не разбирам толкова. Около мен няколко приятелки са били с 3Аи 3Б и всички се върнаха във 2Б, след кратко лечение.

Въпрос на лично усещане, но аз лично бих направила една консултация с лекар, който се занимава с това, за да ми е спокойно.

# 531
Благодаря много! Ако има нещо дали щеше да се види на хистероскопия? Май месец ми правиха и единствено имах малък полип.

quote author=Niya- link=topic=1548958.msg46896454#msg46896454 date=1693831727]
И първата ти не е съвсем чиста, не е само до група, аз съм същата, но с препоръка след 12 месеца, а не - 4, както е при теб. Отиди на специалист в тази област може би колпоскопия ще ти направят и ще те огледат добре. Може и да е от някава инфекция. Не се притеснявай, 3А се оправя. Дори и да видят нещо тип раничка, ще се справят, няма да се разболееш, затова се следим често. Виждам и че за HPV e отрицателно, но не разбирам толкова. Около мен няколко приятелки са били с 3Аи 3Б и всички се върнаха във 2Б, след кратко лечение.

Въпрос на лично усещане, но аз лично бих направила една консултация с лекар, който се занимава с това, за да ми е спокойно.
[/quote]

# 532
Момичета, на последната цитонамазка от юни в Афродита резултата ми е 2В група. Д -р Станулов казва, че няма нищо страшно. Август месец ходих при друг лекар, цитонамазка в друга лаборатория и резултата е 3А група. В шок съм! Какви изследвания бих могла да пусна за да се види защо съм тази група? 
И тази е новата

Аз март бях 2 Б. Правих си на скоро пак и пак съм 2 Б. Уж казват, че не е притеснително, ама при вас щом е станала 3А. Трябва да се види.

# 533
Здравейте, какво препоръчва др. Станулов за след трансфер? Чувала съм примерно - без топли душове.

# 534
  • София
Здравейте, какво препоръчва др. Станулов за след трансфер? Чувала съм примерно - без топли душове.

Погледнете заглавния пост, моля.

# 535
  • На изток от Ада
Да похваля Станулов, писах му .. Отговори мн бързо.

# 536
Насито, защо му писа, нещо ново ли има? Да, той винаги пише при първа възможност, а това много успокоява.

# 537
  • На изток от Ада
Не беше видял май , хроничен ендометрит от епикризата в Надежда. А в Надежда нямаше лечение .

# 538
  • София
Момичета, само да ми припомните - утре д-р Станулов имаше рожден ден, нали?

# 539
Здравейте, момичета! С малко закъснение минавам да споделя нашата радост - на 30 август се роди дъщеричката ни! Безкрайно сме благодарни на доктор Станулов и целия екип на Афродита!

Общи условия

Активация на акаунт