Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 809
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Да, утре е Simple Smile
Момичета, само да ми припомните - утре д-р Станулов имаше рожден ден, нали?

# 541
  • На изток от Ада
Доктора, ми изписа лечение за хроничен ендометрит... Пък в Надежда не ми изписа нищо!
Мотаха ме по генетиците. 3 пъти ходих,за да ме убедят да направим генетични изследвания за 4600 лв и варианта беше предимплатационна диагностика или донорство.
Даже док в Надежда отказа да ми сложи лепило, преди да говорим трети път с генетик в Надежда !
Да, и Станулов каза , че е добре да се направят тези изследвания.

# 542
Nasito аз малко се обърках, ти при кой лекар ходиш? Тъй като каза че ще се върнеш в Надежда, в същото време оставам с впечатление, че посещаваш и двата доктора едновременно? Сега в крайна сметка и двамата са на мнение, че трябва да правите генетични изследвания или?

# 543
  • На изток от Ада
Бях е надежда. Там само лепило ми сложиха и приключихме . Не съм там вече. Месец след лепилото имах,час за Станулов, ходих. Не няма да се връщам в Надежда.... Е надежда няма да не следят при бременност. Станулов каза до 12 г с следи...

# 544
Бях е надежда. Там само лепило ми сложиха и приключихме . Не съм там вече. Месец след лепилото имах,час за Станулов, ходих. Не няма да се връщам в Надежда.... Е надежда няма да не следят при бременност. Станулов каза до 12 г с следи...

В Надежда също репродуктивните следят до 12 седмица и когато мине рисковия период ви насочват към други лекари.

# 545
  • На изток от Ада

В Надежда също репродуктивните следят до 12 седмица и когато мине рисковия период ви насочват към други лекари.
Само за инвитро. Аз съм за естествени опити.... То в Надежда няма комуникация с док, ще е гадно да ме следи...

# 546
Здравейте, момичета, вече писах в другата тема, че чхг е 362mUI/ml, а прогестерона е 1450nmol/L, но исках да ви попитам тук какво следва след този резултат? Писах на д-р Станулов по-рано през деня и очаквам, че ще ми върне скоро отговор, но ако някой може да сподели ще съм благодарна. И променя ли се нещо в приема на изписаните лекарства?

# 547
Sercret- Докторът ще Ви отговори. Можете да повторите ЧХГ след 48 часа- задължително в същата лаболатория.
Ако сте с толкова висок прогестерон си мисля, че може да сте свеж трансфер? Ако съм права, то не е нещо невероятно.
Докторът ще Ви каже дали да повторите изследването или директно след 10 дни да си запазите час за преглед- при мен беше така. Продължавате си схемата с лекарствата и на прегледа той ще Ви обясни схемата на спиране или дали ще има промяна.
Успех’

# 548
Много благодаря за отговорите на всички! 🙏🏻Със свеж трансфер съм,да, и доктора потвърди, че прогестеронът е супер и съм на преглед след 10 дни. Дано всичко е наред! 🍀

# 549
Момичета, моля те от вас, които са били на ЕЦ при ин витро да ми обясните как действа доктора ?
Няколко месеца събирате яйца и след това ли оплождате или веднага след пункцията ги оплождат и трансфер ?

# 550
Здравей, аз бях със заповед от Столична община за ин витро на естествен цикъл. 4 месеца има пункция, след всяка пункция партньора дава материал за оплождане, следва оплождане, развитие до бластоцист и замразяване. Аз бях късметлийка, защото само един месец доктора изпусна фоликула, който се спука преди пункцията и затова в рамките на 5 месеца събрах 4 ембриона. Аз направих два трансфера с по два ембриона, за съжаление неуспешни. На естествен цикъл се смята, че ембрионите са по-здрави, иначе от силните стимулации ставали "чупливи", каквото и да означава това.
Моя приятелка се пробва на ЕЦ, имаше фоликул, последва пункция, оплождане и свеж трансфер на 5-дневен бластоцист, за съжаление и тя не успя.

# 551
Столична община София тоест финансира само донорска програма. Как сте за естествен цикъл от там финансирана ?
Здравей, аз бях със заповед от Столична община за ин витро на естествен цикъл. 4 месеца има пункция, след всяка пункция партньора дава материал за оплождане, следва оплождане, развитие до бластоцист и замразяване. Аз бях късметлийка, защото само един месец доктора изпусна фоликула, който се спука преди пункцията и затова в рамките на 5 месеца събрах 4 ембриона. Аз направих два трансфера с по два ембриона, за съжаление неуспешни. На естествен цикъл се смята, че ембрионите са по-здрави, иначе от силните стимулации ставали "чупливи", каквото и да означава това.
Моя приятелка се пробва на ЕЦ, имаше фоликул, последва пункция, оплождане и свеж трансфер на 5-дневен бластоцист, за съжаление и тя не успя.

# 552
Момичета, моля те от вас, които са били на ЕЦ при ин витро да ми обясните как действа доктора ?
Няколко месеца събирате яйца и след това ли оплождате или веднага след пункцията ги оплождат и трансфер ?

Аз бях на ЕЦ по фонд. След всяка пункция яйцеклетките се оплождат и ги изчакват до пети ден. Ембриончетата,които оцелеят,се замразяват. След последната четвърта пункция се прави трансфер.

# 553
Здравейте, грешката е моя, бях със заповед от ЦАР на ЕЦ.
След неуспехите ми в Афродита кандидатствах със заповед от Столична община за финансиране на ин витро с донорски яйцеклетки. В момента съм бременна. Успех на всички!

# 554
Здравейте, след като е минала пункцията ми обясниха че се чакат ембрионите до 5ти ден, през този период не звънят повече. Казаха ми че се обаждат само ако има проблем. Въпросът ми е, ако се пада уикенда, както в момента, има ли кой да се обади, ако нещо не е наред? Някой получавал ли е по- ранно обаждане с информация какво се случва или реално като отидеш на 5ти ден, можеш да разбереш че няма да има трансфер? Може ли някой да сподели опит?

Общи условия

Активация на акаунт