Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 794
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • На изток от Ада
Здравейте, каква е цената на първичен преглед при Станулов ?
аз 130 дадох. Но ме гледа и на ехограф

# 586
Здравейте, тъй като съм леко заблеяна и онзи ден забравих да попитам доктора реших да пиша. Тъй като ми предстои инсеминация, ако има някоя дама правила инсеминация моля да отговори. След процедурата нужно ли е да се спазват някакви ограничения, тъй като ми се налага да шофирам 3-4 часа, относно полови контакти или изобщо някакви други ограничения като цяло. И също така за тази процедура издава ли се болничен лист, питам във връзка с работодателя ми? Предварително благодаря Simple Smile

# 587
Pin_Point- Отговарям като преминала 4 инсеминации. Не, не е нужно да спазвате някакви по-специфични органичения. Това си е, както го наричат някой скъпо платен с*кс в определен час, а аз добавям с обработен материал. Докторът за въздържанието преди процедурата Ви е обяснил. МЦ Афродита не издава болнични, независимо каква е процедурата, нямат договор с НЗОК.

# 588
Здравейте, каква е цената на първичен преглед при Станулов ?
аз 130 дадох. Но ме гледа и на ехограф
Мен също ме гледа като отидохме и първия и всеки следващ път... първия път разгледа и документите които носим,въпроси,препоръки плюс ехографския преглед

# 589
Момичета, клиниката как отговаря на официалният мейл?
Писах им преди няколко дни и все още нямам отговор.

# 590
Здравейте, днес беше първата ми инсеминация при доктора. Изписа ми рецепта за Утрогестан, и каза да го почна от събота, ноо отпред ми се вижда че пише Vag cap, дали е възможно да се слагат вагинално, утре ще попитам и него но ще съм благодарна ако някой също има подобен опит. Благодаря Heart

# 591
  • София
При инвитро са вагинално, както и през бременността, така че най-вероятно това има предвид.

# 592
От опит : и след инсеминация се поставят вагинално, и така Ви ги е изписал докторът.

# 593
Момичета, може ли някоя от вас, която е имала миомни възли или има по време на ивитро да каже дали ги е махала , успяла ли е с тях ?

# 594
Станулов ли ти ги откри, мина ли ти първичния преглед?

# 595
Станулов ли ти ги откри, мина ли ти първичния преглед?

не, не ги е открил той, имам си ги отдавна , около 2 см са , но ми препоръча Станулов да ги махна .
Вчера беше прегледа при него . 
ММ го хареса много и иска да пробваме при него , но аз имам леки колебания, защото ми предложи отново дълъг протокол , а моето АМХ падна до 1 след 2 стимулации и не знам как ще ми се отрази трета стимулация.
От към изследвания нямаше какво да ми предложи, защото съм направила всичко  само за хламидия не съм пускала и вчера ми взеха кръв и за нея.

# 596
Разбирам, относно АМХ мисля че трябва да го пуснеш пак след известно време, мисля че го изследва много бързо след стимулацияа тогава не мисля че е реален резултат. Каквото и да решите, важното е да се чувстваш сигурна при лекаря.

# 597
  • На изток от Ада
И аз имам миома около 2 см ми нищо не каза за нея

# 598
Др Станулов какви добавки ви препоръчва да вземате ?

# 599
  • На изток от Ада
Нищо не ми е предписал.
Поиска само 2 изследвания уреаплазма и пролактин.

Общи условия

Активация на акаунт