Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (6)

• 55 798
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми препоръча Елевит, приемам ги от около 2-3 месеца.

# 601
Здравейте момичета кога започвате да слагате утрогестан при Зет на 5 дневен ембрион ?4 дни и на 5 я ден да е трансфер или на вечерта преди тези 4 дни ?

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 11:49 от Борислава Павлова

# 602
  • София
Не ти разбирам точно въпроса, в деня на трансфера си продължавах, както миналите дни, разликата е, че се изпиват, а не се поставят. Това бяха моите инструкции от д-р Станулов.

# 603
Не ти разбирам точно въпроса, в деня на трансфера си продължавах, както миналите дни, разликата е, че се изпиват, а не се поставят. Това бяха моите инструкции от д-р Станулов.
трябва ли да са 5 дни пълни слагано утрогестан вагинално преди трансфер  ?Защото иначе са 4 дни и на сутринта е трансфера ,четох ,че на някои са им дали на вечерта преди тези 4 пълни дни да започват !

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 11:58 от Борислава Павлова

# 604
  • София
Мисля, че това е индивидуално. На мен ми беше изписал 3 пъти на ден по 2 Утрогестан 6 пълни дни, трансферът беше на 7-мия. Помня, че ми следеше лигавицата.

# 605
Мисля, че това е индивидуално. На мен ми беше изписал 3 пъти на ден по 2 Утрогестан 6 пълни дни, трансферът беше на 7-мия. Помня, че ми следеше лигавицата.
това на 5 дневен ембрион или на 6 дневен ?

# 606
  • София
5-дневен с отлично качество.

# 607
5-дневен с отлично качество.
Благодаря 🙂

# 608
Със започването на Утрогестан се фиксира и самия трансфер. Ако ембрионите са 5-дневни, това означава, че 5 дни преди това се взема Утрогестан. Може да си 20 дни на Естрофем, но започне ли се прогестероновия препарат всичко се фиксира точно, дори и часовете са от значение.

# 609
Belive123, аз имам миомни възли, за които доктора знаеше, но не ми е казвал, че ще са пречка. Минахме си опита и имаме успех.

Утрогестана ми е изписан 3х2 вагинално като започнах приема от деня на пункцията (вечерта първите две) като само в деня на трансфера сутринта инструкцията беше да го приема през устата.

# 610
  • София
Може и да е такова правилото, но при мен не беше така. Полезна информация, ще попитам за този ЗЕТ как ще е, при мен беше успешен, така че не беше изпуснат моментът.

# 611
Със започването на Утрогестан се фиксира и самия трансфер. Ако ембрионите са 5-дневни, това означава, че 5 дни преди това се взема Утрогестан. Може да си 20 дни на Естрофем, но започне ли се прогестероновия препарат всичко се фиксира точно, дори и часовете са от значение.
това ми е малко неясно ,защото при мен става така ,че 4 дни че слагам утрогестан и на 5 я ден само сутринта и че бъде трансфера ,а на други пък е различно ,а вече имам един неуспешен Зет по същия начин на действие и затова питам !

# 612
Др Станулов какви добавки ви препоръчва да вземате ?

Аз съм чела назад в темите, че за лоши яйцеклетки препоръчва опти ова.

# 613
Помня, че слагах 5 дни утрогестан, но дали 6-тия се падаше трансфер не помня. Спомням си, че в денят на трансфера го изпих след закуска, а влизайки в клиниката нош-па.
И аз имам миома 17мм Станулов каза, че не бива да се пипа. Вецев каза същото и на хистероскопията не я беше пипал. Тук мисля, че всеки случай е индивидуален и трябва да се подходи внимателно.
Добавки не ни беше изписал, обаче аз самосиндикално си пиех FertilAid, a на съпругът ми други поотделно други бях взела. Нека не се чете, че насърчавам или съветвам самоизписването, това беше моят личен избор и усет, след като пусках изследвания.

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 13:35 от Lemon Blossom

# 614
  • На изток от Ада
Аз миомата тук ми я откриха , на няколко док съм ходила.
Последната бременност ходих при един уж разбиращ, каза Адемиоза!
В Надежда ходих след аборта и там адемиоза!
При Станулов миома около 2 см

Общи условия

Активация на акаунт