С какво ви дразнят съпругите.

• 9 669
  • 210
  •   1
Отговори
# 90
Не харесвам нито жени, нито мъже мрънкала. Досадни са и натоварващи.

# 91
Е, не харесваш, но ги има. Всеки мрънка за нещо в тоя живот.

# 92
  • Далечният изток
Което не го прави нещо положително и приемливо...

# 93
Кой определя?

# 94
  • Далечният изток
Аз го определям за себе си.
На когото му харесва, да му мрънкат, аз нямам нищо против. Аз самата не мрънкам, много ми е детинско. Сигурно съм го правила на около 20 г. Сега ми се струва излишно и натоварващо. Мен самата би ме натоварило. А последните години избягвам сама себе си да натоварвам, гледам да си причинявам положителни емоции. Достатъчно ме натоварват клиентите.

# 95
Ама, Аида - ти мрънкаш срещу мъжкото мрънкане. Simple Smile

# 96
  • Далечният изток
Верно ли Joy
Ама аз се забавлявам с бг мама Grinning
Докато мрънкането е изнервящо...

# 97
Че то всички се забавляваме тук.
Дори и този, който се оплаква от неподредената си жена , най-вероятно разтоварва по този начин.

# 98
  • Далечният изток
А, не се замислих, че е с терапевтична цел...

# 99
Много взе да нагарча тая тема…

# 100
Аида, във форумите си споделяме, не мрънкаме. Мрънкане е когато няма как да се противопоставиш на нечия чужда воля, но искаш да покажеш, че не ти е по вкуса онова, което са ти наложили да направиш. С тайната надежда другият да си промени решението и да те остави на мира в момента, или при подобен случай някой следващ път. Понякога мрънкането помага, понякога не. Wink

А всяко споделяме е полезно. Така се учим и от чуждия опит, не само от собствения. Присъщо е на по-високо развитите мозъци.

Но, разбира се, ти си правото си да избегнеш мрънкането на съпруга си по какъвто и да е повод, втълпявайки му, че това не е "мъжко". При мен, лично, това няма как да сработи. Simple Smile

# 101
Принципно мрънкането е началния етап при недоволство. Ако не се вземат мерки, на следващия етап вече мрънкащия взема мерки. Освен в някои случаи на вечно мрънкащи, но без реално да вземат мерки срещу това от което мрънкат

# 102
Мрънкането, може и да е градивно...тоест, когато искаш нещо и го получаваш.

За подредбата вкъщи, хубаво се живее с човек, с твоите потребности. Колкото е подредено, толкова. Когато- тогава.
Ма, единият да фучи постоянно с парцала, а другия са се дразни, няма нужда.

# 103
Аз не мрънкам, но и няма за какво. Мога само да похваля моето Мило, защото докато се срещнем е била мъжко момиче. Сега мъжката работа е моя работа и тя определено цъфти - весела, спокойна, красива и щастлива. Такава я харесвам.

# 104
Аз не мрънкам, но и няма за какво. Мога само да похваля моето Мило...
Аде да не разваляме хубавата тема, а.

Общи условия

Активация на акаунт