Ох, викам си - тоя криндж дали само на мен ли ми се е кАчил до трахеята…
То гардероба прелива, вече и в мазето няма място, обаче нашта купува още, да има... Вероятно има поне 10 броя облекло и аксесоари (дрехи, обувки, чанти, колани), които не им е свален етикета (!!), някои са още в опаковка, камо ли да са носени някога. Обаче продължава да примъква още...
Затова мисля, че няма смисъл изобщо да се коментира какво си била купила. Аз никога не съм давала отчет на мъжа ми какво съм си купила /за дрехи и аксесоари, гримове и подобни чисто женски неща става въпрос/. Ако не му покажа и кажа изрично, че това е ново, няма и да забележи. Още повече пък да коментирам цени и кое колко струвало. За какво му е тази информация? Наистина няма смисъл д асе задълбава в дребни подробности. По същия начин аз не му следя и не се интересувам колко струва геймърския комп дето си купи последно или колко често си сменя телефона. А, последното, всъщност разбирам, защото ми дава на мен стария му
ама мен оък тези неща не ме вълнуват и така. Един харесва да си купува техника, друг дрехи, кво значение има в крайна сметка ако и двамата имат възможност да си удовлетворяват желанията. Защо трябва да се гледа в паничката на другия и да се държи сметка, не разбирам?
Препоръчани теми