Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 092
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 1 800
Би било страхотно, ако днес повтори тази рокля. Или пък е прекалено разголена за Йордания.

# 1 801
  • София
Би било страхотно, ако днес повтори тази рокля. Или пък е прекалено разголена за Йордания.

Нещо по-скромно трябва да очакваме според мен.

# 1 802
  • София
Много сладка рокличка на Беатрис, харесва ми как се е облякла този път

Е трябваше да има нещо - чантата сама по себе си е хубава, ама толкова шарено накуп

Вече е време ми се струва

Посещението на Летисия не е било "служебно", а частно

Матилде ми се струва отслабнала

# 1 803

Аз доколкото разбрах, дамите ще са с дълги рокли, а после щяло да има и някакъв прием с тиари. Но вече е друг въпрос, ние какво ще видим от това, защото знаем, че медиите нямат свободен достъп.

# 1 804
  • София
Скрит текст:

Аз доколкото разбрах, дамите ще са с дълги рокли, а после щяло да има и някакъв прием с тиари. Но вече е друг въпрос, ние какво ще видим от това, защото знаем, че медиите нямат свободен достъп.
Рания обича снимките, та няма да пропусне да ни зарадва с фотоси с всички.

# 1 805
  • Някъде там
Виктория и Даниел са пътували с редовен полет.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 15:16 от Не се сърди, човече

# 1 806
  • София
 И не изглежда бизнес класа дори Simple Smile

# 1 807
  • София
Двама бъдещи крале:

# 1 808
Скрит текст:

Рания обича снимките, та няма да пропусне да ни зарадва с фотоси с всички.
И за мен ще е нещо по-семпло и носено за церемонията, може би някоя от тези две. А и може с нещо ново, но доста изчистено, за да не засенчва булката.

# 1 809
Харесаха ми Виктория и Даниел, много земни, пътуват като обикновени хора.
Кога започва сватбата?

# 1 810
  • Някъде там
Жасмин, живото предаване започва в 15 и 30. Виж предните ми постове, сложила съм два канала за гледане.
И не изглежда бизнес класа дори Simple Smile
Ох то голям смях, чак подробности какво са яли. Сигурно за булката няма толкова подробно инфо.🤣Много се забавлявам с подробностите.
По време на полет OS853 на Austrian Airlines от Виена до Аман шведските кралски особи седнаха най-отпред и се подкрепиха с кюфтета и зеленчуково къри. Много от гостите бяха изненадани, че кралските особи са на борда. BILD също беше на борда на полета.

Когато Виктория беше последният гост, който влезе в самолета, тя се огледа, видя познати лица и каза със смях в залата: "Добре, мисля, че всички искаме да отидем на едно и също събитие". Точно зад тях седеше бившият държавен секретар на САЩ Джон Кери.
Двойката е била много сърдечна помежду си по време на престоя си над облаците. Виктория и Даниел се смееха и заедно прелистваха списанието за полета. Той продължаваше да я проверява, когато тя за кратко заспиваше.
Между другото: Не само тя се настани удобно, но и принц Даниел. Той си събу обувките по време на полета.
https://m.bild.de/unterhaltung/royals/royals/victoria-von-schwed … s%3A%2F%2Ft.co%2F

# 1 811
Преди години, гледат мач в дома на Хюсеин.

# 1 812
Мерси, daviz, ще чакам снимки от тук Heart Flowers Rose

# 1 813
Ехеее, големи подробности за този полет Sweat Smile Чак са малко крийпи, но пък е приятно да разбереш повече за симпатяги като Вики и Даниел.
Южени, милата... хайде, дано е скоро. Тя секцио ще ражда предполатам. Не че има огромно значение.

# 1 814
  • София
Случайно са в един полет и с други познати на Виктория - направо повярвах.
Но не им завидях де - полет с австрийците - недобър избор - тясно място и невкусна храна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт