Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 022
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 1 935

Виктория

Белгийското момиче:

Роклята на Виктория не е лоша, но и тя стои някак ежедневна, може би заради десена, малко като пеньоар. Елизабет Белгийска е много нежно и крехко момиче, с все още детско излъчване, тази много набрана и етажирана рокля изглежда като подарена върху нея, много дипли и плат върху крехко телце. Бутанките са красиви както винаги, защото са различни и екзотични.
Максима от приема ми харесва, изглежда царствено, но Амалия ме впечатли най-много, смел цвят, изчистена кройка, подчертаваща фигурата й.

# 1 936
Ето и Амалия с прибрана коса колко по-добре е.
Много в хубава и роклята й стои чудесно.
За на Максима роклята не мога да реша обаче.

# 1 937
Само на мен ли Максима ми изглежда опьната в лице?

# 1 938
Булката и младоженеца и родителите им са още на концертната част, а роялите отиват на прием без младоженците, малко странно. Grinning

# 1 939
Роклята на булката много добре стои отзад, с интересни детайли от цветя е.
Освен нея, харесах Рания, Максима и Мери. Мярнах някъде и много приятна рокля на … Салма ли беше по-малката дъщеря?
Ще я потърся да я сложа.
Хюсеин е ухилен като зелка, много е щастлив.
Ама нормално, с такава хубава булка.

# 1 940
  • София
Виктория и съпруг.
Ето ги двете тиари - шегувам се. Wink

# 1 941
  • в сърцето на един мъж...
Мидълтън баща е работил в Йордания, напълно възможно е да се познават преди това и заради това да са получили покана за сватбата.

# 1 942
  • Някъде там
https://www.youtube.com/live/eszlP_jAvAg?feature=share
Аз си гледам тук.
Амалия  е страхотна.

# 1 943
Мидълтън баща е работил в Йордания, напълно възможно е да се познават преди това и заради това да са получили покана за сватбата.
И аз си помислих същото, че Кейт като малка е живяла там. Дори мисля, че бяха на почивка с децата миналата година в Йордания и бяха пуснали семейни снимки.

# 1 944
Амалия е много добре! Роклята и стои чудесно 🙃

# 1 945
Викито е супер.

# 1 946
Градината и залите също много ми харесаха...
Редактирам се. Не било зала, най било беседка 😀 Открита беседка.

Ето за този питах кой е:

Прилича ми на саудитския наследник, но дали?
По облекло и поведение не е обикновен човек.

1700 гости!

Снимки от подписването:
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-12148895/Whos-wedding … ajwa-Al-Saif.html

# 1 947
Кой саудитски наследник имаш предвид, ако имаш предвид този, който нареди убийството на Кашоги, не е той.

# 1 948
Кой саудитски наследник имаш предвид, ако имаш предвид този, който нареди убийството на Кашоги, не е той.
Мохамед бил Салман
https://www.bta.bg/upload/371716/23575f856e474ccfafece3ebd3e00ce … ?l=1000&original=
Или не е той 🤔

По кърпата не може ли някой да го идентифицира?
От малкото мъже с бяла куфия е.

# 1 949
Само на мен ли ми се струва, или нидерландската принцеса се е вталила? Може и да е със стягащо бельо под роклята де, а и гримът прави чудеса.

Общи условия

Активация на акаунт