Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 089
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там

# 106
  • Разпиляна във въображението

Принцесата Ан, като полковник от The Blues and Royals (Кралска конна гвардия и 1-ви драгуни), по време на посещението си в казармите на Уелингтън, централен Лондон.

# 107
Кейт и Уилям утре ще посетят пъб в Сохо, за да видя как върви подготовката за празненствата за Коронацията.

Днес започват градинските партита в Бъкингамския дворец, дано видим Кейт и Уилям.

# 108
"Тортата" е доста странна

В гръб младоженката изглежда романтично

# 109
В гръб младоженката изглежда романтично

Много е хубава тази снимка.

# 110
Роклята на другата дама е по- хубава от на Летисия. Рядко друга жена може да изпъкне близо до Летисия, но тук се е получило.

# 111
Кралицата на градинското парти

# 112
Май виждам две дами с еднакви тоалети 😀

# 113
  • София
Филмче за краля с архивни кадри от детството му:

# 114
  • Някъде там
Двама австралийски студенти на обмен в Университета в Копенхаген получават днес стипендията „Крон принцеса Мери“.Мери лично връчва наградите.
Стипендията е открита във връзка със сватбата на двойката на 14. Май 2004 г., Тя се присъжда всяка година на двама студенти от австралийските кооперативни университети в Копенхаген във връзка с престоя и обучението им в Дания.
Тазгодишните стипендианти са Елия Нийли от Австралийския национален университет и Джоел Фин Уилс от университета Мопази.
Браво на децата.
Мери отново изглежда много добре. Стилна и елегантна. Свежа цветна риза, харесва ми.

# 115
Много елегантна Мери, разкош 😍

Южени вчера на обяд с приятели в Лондон:

Палтото и е страхотно.
Много е наедряла, този месец ли чакаме бебето?

# 116
Само Чарлз и Камила ли присъстват на градинското парти? Другите къде са?

# 117
  • София
Ако някой е в Мадрид на 18 май, 50% намаление за влизане в Паласио де Лирия, резиденцията на сем. Алба

Несбъдната мечта са ми и Лирия и Диеняс в Севиля, не бяха леснодостъпни при последните ми посещения 🙁

# 118

# 119
Шапката и чантата на Софи са много хубави и тя като цяло изглежда добре, но роклята не ми харесва, прилича на покривка. Камила вече ми писна само в синьо да я гледам.

Общи условия

Активация на акаунт