Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 401
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 225
Нощта преди коронацията, монархът традиционно е спал в държавното легло в Уестминстърския дворец(не пише дали и довечера ще е така)
Чарлз няма да спи в леглото, то се подготвя заради традицията. Точно в това легло не са спали никакви крале, то е от 1859г, предишното е пострадало при пожар. Дори е било продадено и забравено през 1940-те, не се знае къде е било известно време, след това се появява на търг за антики, купено е от обикновено семейство, което не е знаело историята му (на самия търг е било разфасовано на 50 парчета) и е спало в него 15г, дори едно от децата им се е родило в него. Открито е благодарение на един експерт, който по време на лекция показва снимка и мимоходом споменава, че може би леглото е запазено някъде и понеже е доста оригинален дизайн може би някой ще го разпознае. Присъстващ на лекцията журналист публикува снимката и чак тогава хората разбрали какво притежават. Така леглото е откупено през 1981г, реставрирано и върнато в Парламента.

Споменатия по-горе коронационен медал е от никел и ще бъде раздаден на 400000 души военни, полиция, спешни служби и участващите в организирането на коронацията в знак на благодарност. Такъв медал се раздава от 1603г насам.

# 226
Аз пък се чудя къде им  е слабото на дамите. На Кейт, Летисия  и  Беа например ,че ги оревавате.
 Идеални ас си. Не е  нужно да са "питки" в лице.
 Естествено е. Аз пък все в краката я гледам Кейти, хубав крак. Идеален според мен.
 Така е станало, да са в този кръг и  начин на живот, справят се. Не всеки издържа да е  под погледи ,светкавици, критики постоянно почти.

# 227
  • Някъде там
Много ми харесва Летисия. Красива рокля на Виктория Бекъм.
Фелипе какъв е напет.

# 228
Харесват ми Фелипе и Летисия, а роклята е интересен модел и цвят.

# 229
  • София
Датчаните за приема в Бъкингам:

Лихтенщайнците:

# 230
Люксембург:

Белгия:

Румъния:

Нидерландия:

Много черно, много нещо.

# 231
Разбира се, че са слаби и Кейт, и Летисия, и Без. Хайде сега да викаме на черното бяло, само защото са нечии любимки. Супер слаби са!
Беа в тяло може би не толкова, но в лицето - много.

Моци като го видя с белите маратонки и се сещам за песента на Вълдобрев 🤣
Помните ли я? С Мая Бежанска и още някой 🤔

# 232
  • у дома...

Моци като го видя с белите маратонки и се сещам за песента на Вълдобрев 🤣
Помните ли я? С Мая Бежанска и още някой 🤔
Камен Донев

# 233
  • София
Урсула фон Дер Лайен

Португалският президент:

Шведите:

Бутанците:

Йорданците:

# 234
Норвегия
Леле, Мете какво е облякла. Маккуин било

Япония:

# 235
  • София
Монако:

Тайланд?!

# 236
  • Down south
@Tino,
благодаря за слаганите снимки!
Пир за окото! Повечето Sunglasses

На фона на елегантните дами, Монако изглежда някак разголено-раздърпана.

# 237
  • Някъде там
Както винаги безупречна, дори в повтарящ се тоалет.Винаги различна и винаги прекрасна.
Роклята от конфирмацията на Изабела без колан.С колана си е не се виждаше от красивата чанта

Другите ми фаворити са Летисия и Виктория.
Рания най-зле като цвят.
Шарлийн също ми харесва.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 19:40 от daviz

# 238
Шарлийн сякаш чаршаф е овързала върху себе си 😁
Не ми харесва.

# 239
Прелест, финес, стройна фигура, блестяща здрава коса, перфектна кройка на роклята, бижута с история - това е принцесата на Уелс, великолепна.
И обувки, обувки! Дрехите и също. Луда съм по тази жена.❤

Общи условия

Активация на акаунт