Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 119
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 1 740
Много са красиви роклите на Шарлийн и лицето и така повече ми харесва, отколкото когато беше плашещо слаба.

# 1 741
От ден първи ми е много симпатична Шарлийн- и с поведение, и с визия. Физиката и няма как да е друга след десетките години професионално плуване, но стилистите и може да се постараят малко повече.

# 1 742
Никой от британците не е обявил, че ще присъства на йорданската сватба все още, но според мен има шанс Кейт и Уилям да отидат. Някакси ми се вижда правилно те да присъстват. Все пак краля и кралицата на Йордания винаги уважават събитията на британците, защо престолонаследника на короната да не отиде на сватбата на сина им? И най вече си го мисля, защото никой нищо не обявява и вероятно е точно заради сигурността на Кейт и Уилям и да не ги преследват постоянно папараците в следващите дни.

# 1 743
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Никой от британците не е обявил, че ще присъства на йорданската сватба все още, но според мен има шанс Кейт и Уилям да отидат. Някакси ми се вижда правилно те да присъстват. Все пак краля и кралицата на Йордания винаги уважават събитията на британците, защо престолонаследника на короната да не отиде на сватбата на сина им? И най вече си го мисля, защото никой нищо не обявява и вероятно е точно заради сигурността на Кейт и Уилям и да не ги преследват постоянно папараците в следващите дни.
Точно те едва ли, логистиката и охраната ще е чудовищна.
На коронацията на Чарлз, мисля, че дойде само жената на Байдън?

# 1 744
  • София
Все пак на тази сватба ще има и много други хора, та охраната едва ли ще е занемарена.
Но не смятам, че Уелсови ще отидат. Най-много да пратят Единбургови.

Може и да е купонясвал, щом е оставил Винсент да го победи.
😀

Направо ще е срамота, при компанията на 2 принцеси, да не са пообиколи няколко партита.

# 1 745

Мисля че има такова правило, защото САЩ са били колония на Англия. Един вид, че президентът на суверенната държава САШ не посещава коронация на английския крал. Иначе те пак си ходят на state banquets и всички официални церемонии, само на коронация самият президент не ходи.

# 1 746
Точно те едва ли, логистиката и охраната ще е чудовищна.
[/quote]
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_guests_at_the_coronation … s_III_and_Camilla
Гостите на коронацията на Чарлз III.

# 1 747
  • София
На погребението на гръцкия крал Константин (който е кръстник на Уилям), уелсови не отидоха, защото след излизането на книгата на Хари били се създали много рискови ситуации около тях (така и не разбрах какви точно).

# 1 748
Ето това съм чела за коронацията - американският президент не посещава по традиция: “This tradition dictates that US Presidents should not attend events such as coronations as a result of the USA's proud independence from the rule of the United Kingdom.”

# 1 749
  • Някъде там
Лана, как занемарена охрана, като се има предвид колко високопоставени личности ще има, то ще е като при "военно положение" 😉
Скрит текст:

Репетицията на конвой за сватбата на престолонаследника принц Хюсеин превзема улиците на Аман
Бракът на принца със саудитския архитект Раджуа Ал Саиф ще се състои в Йордания на 1 юни
Тренировъчно бягане за конвоя за сигурност, който ще придружава престолонаследника принц Хюсеин на сватбата му следващия месец.

Йорданските сили за сигурност изпълниха тренировка за конвоя, който ще придружи престолонаследника принц Хюсеин на сватбата му следващия месец, докато се провеждат последните приготовления за събитието.

На сватбата на 1 юни на престолонаследника със саудитския архитект Раджуа Ал Саиф се очаква да присъстват високопоставени фигури от арабския Близък изток. Той ще предложи рядък близък план на Хашемитската монархия, чиито членове са управлявали Йордания, откакто е създадена като британски протекторат през 1921 г.

„Службите по сигурността се наредиха по главните улици в тренировъчна процедура за сватбата“, съобщи държавният вестник Al Rai .Кадри, споделени онлайн, показват конвоя, воден от Mercedes S-класа.

Беше последван от основната кола, Toyota Land Cruiser, заобиколена от 14 отворени автомобила Land Rover на Червената армия и седем мотоциклета на Червената армия. Автомобили за поддръжка се движеха в задната част на конвоя, включително друг Land Cruiser, превозващ комуникационно оборудване.

Червените Land Rover и мотоциклети на армията се използват само при специални случаи, като например когато крал Абдула II отива да открие годишните сесии на парламента. Кралят, който управлява от 1999 г., държи всички значими правомощия в Йордания.
Религиозната сватбена церемония за престолонаследника и г-жа Ал Саиф ще се състои на 1 юни, последвана от банкет и прием в друг дворец в западните покрайнини на Аман, където живее кралят. Конвоят ще транспортира младоженеца и булката между двата двореца.
Улиците ще бъдат обградени от служители по сигурността, но хората ще могат да наблюдават конвоя, казаха йордански служители.
https://www.thenationalnews.com/mena/2023/05/21/convoy-rehearsal … streets-of-amman/

Нов  много красив клип сподели Рания
https://instagram.com/stories/queenrania/3113468454454202527?utm … =NjZiM2M3MzIxNA==
Страхотна Мери ❤️ дори в спортен екип. На почивката между два града от пробега.

# 1 750
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Момичета, виждате ли нещо странно на снимката?

# 1 751
Не,защо?

# 1 752
  • София
Сигурно бавачката се вижда през стъклото на вратата.

# 1 753
Ха ха ха ха 😂😂😂🤣

# 1 754
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ами, явно и доста други хора също. Ама вижте отражението, постарали са се да подхранят някои теории, интересно.

Общи условия

Активация на акаунт