Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 125
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 1 725
Тиндалови и Том Холанд също са на формулата в Монако.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 00:05 от Tinо

# 1 726
  • Майничка
И какво пък толкова има Хуан Карлос, което ще му завещае?
Към 2018г., богатството на Хуан Карлос е оценявано на 2 милиарда евро.

# 1 727
  • Някъде там
Аааа, давиз, не е ли потвърдено официално? Останах с такова впечатление. За Шарлот говоря.
Аз го прочетох тук в темата, че е бременна с трето и има слух че ще е момиче. После и във иг го видях, но само толкова.
Интересна  е роклята на Шарлийн.Предполагам че е "Акрис". Тя напоследък само тях носи.

Симпатични са девойките с Кристиян. Особено едната.

# 1 728
  • Sofia
Тъкмо щях да попитам коя е девойката до Кристиян Simple Smile Той официално има ли приятелка?
Шарлийн е напълняла наистина, но поне изглежда здрава.

Хуан Карлос откъде има 2 млрд?

# 1 729
Шарлийн повече ми харесва с руса коса.

# 1 730
Maй й е време да спре да подчертава ръце и рамене и да омекоти визията. Не ми допада роклята, прави я огромна.

# 1 731
  • Майничка
...
Хуан Карлос откъде има 2 млрд?
Комисионни от петрол, строителство, недвижими имоти и т.н., главно от и за Близкия Изток.

# 1 732
  • София
В ОК, преди Елизабет, кралското семейство се отказва от собствеността си над голяма част от земя и имоти и ги прехвърля на държавата, срещу издръжка.
Останалите са им лична собственост.

# 1 733
  • София
Няма голямо значение дали е стара или не монархията. Европейските монархии са конституционни. Парламентът и съответните закони регламентират богатството на монарха. Предполагам, че испанците са били много богати. Но, първо ги гонят, а след това Франко ги връща при определени условия. Скандинавските монархии и те са стари. Да не се бърка монархия с династия.

# 1 734
Шарлийн много ми харесва, включително и потъмнената коса.

# 1 735
  • Някъде там
Децата колко са пораснали. Много готини, особено младежа.

На приема вечерта

"Royal run" е днес.
Рекорден брой участници са се записали.
Семейството е на различни места в страната и вечерта ще се съберат в Копенхаген.
Страхотни.❤️

# 1 736
Няма голямо значение дали е стара или не монархията. Европейските монархии са конституционни. Парламентът и съответните закони регламентират богатството на монарха. Предполагам, че испанците са били много богати. Но, първо ги гонят, а след това Франко ги връща при определени условия. Скандинавските монархии и те са стари. Да не се бърка монархия с династия.
Ами точно това има значение, британците никой не ги е махал, не са ги сменяли, Елизабет нали до Уилиям Завоевателя може да си проследи родословието, за толкова години доста имоти е нормално да са генерирали.
Скандинавците мисля, че не са подходящи за сравнение, нито като народопсихология, нито като "мащаб" на монархиите им.

# 1 737
  • София
Напълняла е Шарлойн, но поне вече не е плашещо слаба, сигурно взима някакви медикаменти, от които може би пълнее.

На мен и с този цвят коса ми харесва. С руса е по-ефектна де.
С краля на Малайзия

Кристиан бързичко се е прибрал, изпуснал е партитата в Монако Simple Smile

Не е като никой да не ги е махал англичаните. Има един Оливър Кромуел. Но после са се възстановили. Не е и като да не са и сменени един шотландски род с германски.
Относно имуществото - да не забравяме, че в един недалечен момент са били най-голямата империя. Доста заграбено има там.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 15:03 от Lana

# 1 738
Да, няма разлика кога е вилнял Кромуел, кога Франко. За 3 века колко до понатрупат?
Шарлийн с тази рокля ми харесва повече.

# 1 739
  • Някъде там
Може и да е купонясвал, щом е оставил Винсент да го победи.
😀

Баба наблюдава от вкъщи

Любима снимка ❤️

И тази

Общи условия

Активация на акаунт