Кралски работи и клюки - май 2023

• 140 113
  • 1 997
  •   1
Отговори
# 1 755
Какви теории?

# 1 756
  • Great Britain
И аз питам същото.

# 1 757
Вероятно теориите, че това е духът на Даяна, а всъщност е Софи и няма нищо мистично в снимката.
Из социалните мрежи и на коронацията им се привидя Даяна, ама...

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 22:09 от Tinо

# 1 758
Ооооо,разочаровах се!

# 1 759
  • При семейството си
Шарлийн е напълняла, дали заради кортикостероиди, хормони, други лекарства, но факт…дано е поне здрава физически и психически.
Не може много да си намери своя нов стил, но нормално.

# 1 760
  • Някъде там
Не знам дали търси нов стил Шарлийн, но роклите и гащеризони с  едно голо рамо и тези със свободна кройка  са нейн любим стил и тя се облича така от години.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 07:43 от daviz

# 1 761
Вероятно теориите, че това е духът на Даяна, а всъщност е Софи и няма нищо мистично в снимката.
Из социалните мрежи и на коронацията им се привидя Даяна, ама...

Не мога да повярвам! Последното нещо, за което си помислих като видях снимката е, че там е духът на Даяна. Дрън, дрън! Ясно е, че е някоя жена. Реших, че пак ще се нищи някоя глупост, я Мегън била тайно там, я нещо подобно. А то още по-голяна глупост - духове и привидения.
Даяна си отиде отдавна. Погребаха я като хората, светла й памет!
По-вероятно е духът й да броди на онзи мост в Париж, където загина, а не из английските замъци.

# 1 762
Аз помислих, че тази жена е кралица Елизабет.

# 1 763
  • София
Аз помислих, че тази жена е кралица Елизабет.
Снимката е от миналогодишния Trooping the Colour, когато Елизабет беше още жива.

# 1 764
  • София

По-вероятно е духът й да броди на онзи мост в Париж, където загина, а не из английските замъци.

Е, не се знае. Нали в приказките точно замъците са пълни с духове. В Бъкингам има над 1000стаи, и повечето не са обитаеми. Защо да няма духове?Misc Ghost

# 1 765
Според традицията духовете бродят около лобното си място. В замъците бродят духове на хора, починали насилствено в съответните замъци или около тях, а не на хиляди километри от тях.Trollface

# 1 766
E, очевидно не е призрак Simple Smile
Sophie Wessex е била в същия ден с такъв костюм и шапка...

# 1 767
От кое събитие е тази снимка?

# 1 768
Момичета, виждате ли нещо странно на снимката?
Скрит текст:
E, очевидно не е призрак Simple Smile
Sophie Wessex е била в същия ден с такъв костюм и шапка...
Скрит текст:
Празненствата за юбилея на кралицата на трона, деня с излизане на балкона... (02.06.2022)

# 1 769
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Какви духове, каква Мегън, какви нелепици. Снимката е на Кейт с трите деца и прелюбопитното отражение в стъклото на вратата над Кейт. Теориите за призраци и тям подобни са безумни, тази снимка е интересна именно с отражението, което показва.

Общи условия

Активация на акаунт