Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 134 - май 2023)

• 132 358
  • 1 778
  •   1
Отговори
# 1 530
Голяма мъка с тая Била. Най-накрая ми дадоха кода, който ми се полагаше, а го нямаше на бележката и взе, че ми се падна Пепси. Разбира се то пък го няма по магазините им (във Варна) През два минах, утре в трети ще видя.
Как се свързахте с тях? Днешната ми бележка е без код, а има месо на Българска ферма за над 10 лв. Писах им лично съобщение в страницата им във Фейсбук. Дали ще го прочетат?
Ще го прочетат. Аз накрая там им писах и снимах бележката. После  ми изпратиха кода.

# 1 531
  • Nesebar
Имам ваучер за 10 лв от Е МАГ валиден до 31 .05 някой ако иска да пише
Даден на първия писал

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 12:08 от ahmoreto5

# 1 532
Ако на някого му трябват 5000 MB за A1, да ми пише.

# 1 533
Спечелих си тениска от Maximal Revenge от ИГ преди повече от месец. Днес им писах,че са ме забравили .. и се оказа,че наистина е така. Писа ми Гуспата и се извини,каза, че ще я изпратят утре и ще се реваншират с още подаръци. Нещо ми върви на компенсации. Това е, защото съм нагла явно,та си търся спечеленото. 😀

# 1 534
Късметлии, получихте ли си вече наградите от Буено играта отпреди месец, да изхвърля спокойно опаковките, че няма да ме сполети резервното щастие, а само заемат място. 🤣🌷

# 1 535
Имам ваучер за 10 лв от Е МАГ валиден до 31 .05 някой ако иска да пише
Даден на първия писал

Писах въпрос на лични 💌

# 1 536
Има ли още не получили продуктов пакет от Чисто? В началото на миналата седмица звънях на телефона, на който съм си дала адреса, вече обслужват игра на Шел, но уж ще се свържат с Чисто за да предадат... Моля, ако някой има други координати да пише! Благодаря!

# 1 537
  • ЛОВЕЧ
Късметлии, получихте ли си вече наградите от Буено играта отпреди месец, да изхвърля спокойно опаковките, че няма да ме сполети резервното щастие, а само заемат място. 🤣🌷
Аз чакам ваучер 500 лв ,още не е пристигнал!

# 1 538
Пазарувах в Била кърначета и наденица за скара над 10 лв и нямаше код на бележката за играта.Не знам какво трябва да направя?

# 1 539
  • Пловдив
Опитвам се да въведа код от капачка на кока-кола и само ми изписва, че е невалиден код, а току-що съм отворила колата. Някой друг с такъв проблем?

# 1 540
Опитвам се да въведа код от капачка на кока-кола и само ми изписва, че е невалиден код, а току-що съм отворила колата. Някой друг с такъв проблем?
И аз.

# 1 541
Нещо бъркате в кода, значи. Попрегледайте го, да не би вместо 0, да въвеждате D или обратното, или пък вместо 8, да въвеждате B. На мен много често ми се случва точно тези символи да бъркам.

# 1 542

Тези дни ми се случи същото с няколко кода. При повторно въвеждане изписа, че вече били регистрирани, а не ми ги отчете като добавени. Може би има бъг в приложението.

# 1 543
И на мен ми се случи същото тия дни. Правилно въведен, а изписва че е грешен. Накрая изтрих полето с написания код, рефрешнах и пак го въведох, и го прие.

# 1 544
Молба от мен! Един код на КК не ми стига да си взема билет за тава. Искам да се пробвам в последното теглене. Моля ако някой има желание да сподели ще бъда благодарна. Връщам жеста идната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт