Дългото чакане след трансфер – тема 105

• 43 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Нисичък ми изглежда, но най-добре докторът да ви каже и да повторите след 48 часа. Стискам палци да се повиши!

# 16
За съжаление аз приключих 😕 Поне за първи път имахме имплантация….на 7 ден Чхг 19, а днес на 11 ден вече е паднало на 4. Този път правихме вливка на Интралипид и ПРП на ендометриум. Явно има някакъв имунологичен проблем… Моля за съвет какви изследвания мога да пусна освен НК клетки.

# 17
Аз пуснах пълна имунулогия (изпратихме я в клиниката на Калчев) и тези за имплантационен прозорец ЕРА, ЕММА„ АЛИС в геника. Чакам още резултатите, вече минаха 11 дни, но още нямам.

Съжалявам за неуспешния опит! Бъдете силна, ще се получи!

# 18
Какво имате в предвид под пълна имунология? Извинявам се, но не съм много запозната. И ако може да кажете каква е цената която заплатихте за нея? Аз очаквам докторката ми да звънне и да видим тя какво ще предложи от тук нататък да направим.
Аз пуснах пълна имунулогия (изпратихме я в клиниката на Калчев) и тези за имплантационен прозорец ЕРА, ЕММА„ АЛИС в геника. Чакам още резултатите, вече минаха 11 дни, но още нямам.

Съжалявам за неуспешния опит! Бъдете силна, ще се получи!

# 19
Didi Y - съжалявам! И аз днес разбрах, че първия ни опит е отрицателен. Нямаме никакви проблеми, но ето че и с инвитро не се получи. И аз си мисля, че може да е някакъв имунологичен проблем.

# 20

По- рано днес имах положителен уринарен тест с бледа втора черта, но съм написала , че е 12 ти ден от трансфера, а всъщност е 11 ти, незнам дали има толкова голямо значение за 1 ден, но реших да уточня.
Излезе и резултатът от кръвния, но ми се струва нисичък за 11 ти ден на едно 3 дневно ембрионче,и едно 4 дневно ембрионче.
Дано да се получи

# 21
Добре е резултата като за едничко. Сега важното е да расте.

# 22
Момичета, това ни беше четвърти неуспешен трансфер ...
Първия биохимична, втория нямаше имплантация, третия приключи с аборт в 5 г.с. и сега на 13ти ден чхг е 9.52...
Имаме дете на 5 години естествено забременяване и след това аборт по мед.  причини в 22 г.с. От тогава не ни се получаваха нещата и затова започнахме инвитро.
Ако знаех, че такива ще са резултатите, нямаше да минем на инвитро.
Имам чувството, че изпадам в депресия.
Какво ще ме посъветвате? Имаме още един ембрион.

# 23
Хистероскопия за да се огледа матката. Може да има сраствания, които да пречат на добрата имплантация и износването.

ПП : Момичета, ние имаме 3 замразени снежинки. Според ембриолозите 2те са много добри, но третото ембрионче не е с добро качество. Техния съвет е да размразим и трите и ако всичко е наред да сложим двете добри.
Док. обаче каза, че ако държа ще ги сложи и трите. Но и според него е по-добре да сложим само двете.
Та съм в дилема в момента, и ще ми е от полза да прочета вие какво мислите по въпроса.
Честно казано не се и надявам да се имплантира повече от едно, заради възрастта, а и 4та година вече ги поддържат замразени.

# 24
Хистероскопия за да се огледа матката. Може да има сраствания, които да пречат на добрата имплантация и износването.

ПП : Момичета, ние имаме 3 замразени снежинки. Според ембриолозите 2те са много добри, но третото ембрионче не е с добро качество. Техния съвет е да размразим и трите и ако всичко е наред да сложим двете добри.
Док. обаче каза, че ако държа ще ги сложи и трите. Но и според него е по-добре да сложим само двете.
Та съм в дилема в момента, и ще ми е от полза да прочета вие какво мислите по въпроса.
Честно казано не се и надявам да се имплантира повече от едно, заради възрастта, а и 4та година вече ги поддържат замразени.
я

Правихме хистероскопия април месец. Нямаше сраствания.

# 25
Гейзер, на мен винаги са ми препоръчвали да върна и това с по-лошо качество. От такъв трансфер е родена дъщеря ми. Сега съм в 31+3, върнахме три. Разчитахме само на едното. Бяха се хванали двечки, но в 8ма остана само едно. Та явно препоръката, че по-лошото подпомага е вярна.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 12:11 от ^SunLight^

# 26
Какво се случи с твоя тест? Толкова много стисках палци 🙏🙏🙏
Благодаря, момичета! Докато не мине кръвния, все още имам някаква надежда. Няма да падам духом.

# 27

11 ден след ЗЕТ на един 5 дневен незнам защо така се полочава вече 2-ри път ниско чхг😞

# 28
Ирини, ако имаш възможност лягай и пазии леглото 2 дена. Може и да нарастне. Не е чак толкова ниско.
    Звънни в лабораторията и питай дали могат да ти пуснат и един прогестерон. Обикновено пазят кръвните проби и няма нужда да те бодат втори път. От други момичета чета, че понякога от нисък прогестерон ЧХГто не расте добре.

# 29

11 ден след ЗЕТ на един 5 дневен незнам защо така се полочава вече 2-ри път ниско чхг😞

Как ще е ниско, добро си е, сега го следи как ще расте. Какъв прогестерон взимаш и по колко?

Момичета, знам, че се е изписало и съм изчела много за "какво се усеща и какво значи, ако нищо не се усеща след трансфер", знам, че е абсолютно нормално, но пак ме тегли към паника и знам, че само вие ще ме разберете.

5ти ден след деня на трансфера, а не усещам буквално нищо, никакво напрежение в гърдите, плосък и ненапрегнат корем (само със следи от иглите от Клексан х1и Пролутекс х 2 на ден), никакви крампи, боцкания, дърпания все едно трансфер не е имало.

Започва де ми се върти налудничевата идея, че медикаментите не ми действат. Weary
Мислех, че успешно съм се настроила този път на "каквото стане, няма да го мисля", ама явно не е толкова успешно

Споделете ми опит и ми се скарайте за глупостите, ще ми дойде добре

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 10:34 от Maya1611

Общи условия

Активация на акаунт