Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя паниран кашкавал?
Как да направите сладко от ягоди?
Как да направя млечна салата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя паниран кашкавал?
За да направите паниран кашкавал, парчетата кашкавал първо трябва да се накиснат в студена вода, за да станат хрупкави. След това ги оваляйте в брашно, яйце и накрая в галета или корнфлейкс. След като са панирани, кашкавалът се пържи в растително масло за кратко време при средно висока температура. Уверете се, че използвате твърд кашкавал, за да запазите формата му по време на готвене.
-
Как да направите сладко от ягоди?
За да направите сладко от ягоди, нарежете ягодите и ги оставете да престоят със захар за около 12 часа, за да си пуснат водата и захарта да се разтвори. След това варете ягодите на среден огън, като разбърквате внимателно от време на време. Можете да добавите лимонтозу в края на варенето. Напълнете сладкото в буркани и го запечатайте веднага щом изстине напълно. За по-малко течно сладко използвайте по-малко захар и наблюдавайте процеса, като отстраните пяната, която се образува отгоре.
-
Как да направя млечна салата?
-
Как се прави панниране на храна?
-
Как да съхранявам домашен пастет в хладилник?