На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Някой знае ли от колко до колко работи събота магазина за бельо на Дрин до Елитиса? 🤔

# 421
  • ВАРНА
В 10 часа отварят

# 422
  • Варна
до 18 са зимата, лятото не съм сигурна, също така в неделя не работят

# 423
  • Варна
Точно днес минах от там и видях работното време, че и аз трябва да ходя до там с дъщеря ми, понеже иска сутиен със силиконов гръб, та работи от 10 до 18 от понеделник до събота, а в неделя също работи, обаче до колко не запомних, или до 14, или до 17, не съм сигурна. А, ако някой е виждал подобни сутиени, моля да сподели.

# 424
  • Варна
Здравейте, бихте ли препоръчали фирма за пране на килими, от която сте доволни. Благодаря!

# 425
Миналата година ги праха във Виница, ето тук Тепавица.
Чудесни излязоха!
Като чисто нови, особено един шарен, детски килим.
https://www.perem-perfektno.com/index.php?show=objects&action=details&id=14

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=557121396210475&set=a.55 … 1366210478&type=3

Тази година ще нося пак.
Това е семеен бизнес, перачницата е в двора на хората, огромна инвестиция, даже собствениците ме разходиха и показаха как става процеса, за да съм наясно през какво ще минат килимите.

# 426
  • Варна
Миналата година ги праха Белина Еко, много съм доволна, перфектно изпрани, подсушени и опаковани ми ги върнат. Изрично попитах дали са добре подсушени и могат да стоят опаковани,не исках да ги постилам веднага и тъй като имам кофти опит с други фирми - миришеха много лошо като ги отворих, явно не бяха добре изсъхнали, от опит питам, увериха ме, че няма проблем да си стоят опаковани в найлоните.
Най-зле изпрани и миришещи ми ги върнаха от Чисто килимче. Ползвала съм и Перач, Фреш, също не бяха добре изпрани.

# 427
Здравейте момичета, идвам с едно питане за магазин за вътрешни фонтани или водни стени малки. Нищо претентциозно, просто искам малко фонтанче за хола или пък някаква затворена водна стена, пак малка. Обаче нямам никаква идея къде във Варна продават такива неща. Ще съм благодарна за мненията ви.

# 428
  • Под Слънцето
Айсберг?

# 429
Идеи за заведение за сватба с красива градина с възможност за покриване при дъжд и вкусна храна във Варна, околнността или северното Черноморие, плюс ще е хубавата гледка. Искаме само да подпишем и да се почерпим с най-близките приятели и роднини.

# 430
Ирене, има тема в бг мама за ресторантите във Варна, ако искаш и там попитай.

# 431
Има ли в града онкодерматолог? Става въпрос за една бенка, която порасна доста бързо.
Или друг специалист да препоръчате за преглед и установяване дали е злокачествена.

# 432
  • Варна
Въжарова в курортна. Точно за такъв проблем съм ходила при нея.

# 433
Д-р Димитрова Сити клиник.
Д-р Камбурова

# 434
Момичета, къде мога да отида на гинеколог в събота? Трябва ми конкретно за 15.07.

Общи условия

Активация на акаунт