На пазар във Варна - тема 73 ⚓

• 43 971
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Някой знае ли къде мога да занеса дехидратор/сушилня за плодове на ремонт? Марка Sedona е, има електроника, която нещо не е ок… тръгва, спира…
Специфичен уред е и не знам къде да го нося, ако някой има идея моля за насока

# 346
В коя ветеринарна клиника има ехограф, не ми се ходи по лекари без ехография, защото само ще гадаят.. Котаракът си смени поведението- пишка извън тоалетната, урината е много и не мирише ( дори си мислех, че съм разляла вода).. Не сме променяли нищо - нито пясък, нито мястото на тоалетната, нито честотата на почистването й.. Винаги гръмогласно е оглсявал като си свърши работата и там няма промяна

# 347
  • Под Слънцето
Някой знае ли къде мога да занеса дехидратор/сушилня за плодове на ремонт? Марка Sedona е, има електроника, която нещо не е ок… тръгва, спира…

Търси къде оправят микровълнови. Там е и твоят човек. Знам за сервиза на Зелените камъни, но май ти идва далеко. В Чайка също съм виждала. Потърси такъв.

# 348
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В коя ветеринарна клиника има ехограф, не ми се ходи по лекари без ехография, защото само ще гадаят.. Котаракът си смени поведението- пишка извън тоалетната, урината е много и не мирише ( дори си мислех, че съм разляла вода).. Не сме променяли нищо - нито пясък, нито мястото на тоалетната, нито честотата на почистването й.. Винаги гръмогласно е оглсявал като си свърши работата и там няма промяна

Клиника Вита Нова имат, гледали са нашия.

# 349

Търси къде оправят микровълнови. Там е и твоят човек. Знам за сервиза на Зелените камъни, но май ти идва далеко. В Чайка също съм виждала. Потърси такъв.
Ще потърся, благодаря… чудейки се през цялото време откъде ли знаете, че Зелени камъни са ми далеч 🤭

# 350
  • Под Слънцето
Мисля, че беше писала ,че си във Виница. Това е бая далеч от моя квартал. Нищо, че по задачи обикалям целият град, а знам, че на някои им е трудно да идат до съседен магазин.

# 351
Има ли развитие с намерения джак ръсел.

# 352
  • Варна
За съжаление,няма.Сега четох,че са снимали ,как изхвърлят куче от кола,но има снимка само на колата,но не и на кучето.

# 353
Здравейте! Някой може ли да препоръча авдокат за консултация по предварителен договор за покупка/продажба на имот?

# 354
  • На ръба..
Останаха ли в централната част автомивки на самообслужване, на Лидл окръжна я няма, пред НАП едната е платена, а другата ми се стори, че не работи...

# 355
  • Варна
До фабрика Христо Ботев има.

# 356
  • In transit
Останаха ли в централната част автомивки на самообслужване, на Лидл окръжна я няма, пред НАП едната е платена, а другата ми се стори, че не работи...
На Подвис има две на самообслужване. На нивото на 1-ва езикова.

# 357
  • Варна
Да препоръчате масажистка в района на колхозен пазар или център? С нормални цени, не искам да ме счупва, трябва ми просто релакс.

# 358
  • Варна
и моята я закриха, сега ходя на ОМВ автогара
Да препоръчате масажистка в района на колхозен пазар или център? С нормални цени, не искам да ме счупва, трябва ми просто релакс.
аз ходех при Дарина преди години. Сега е на колхозния пазар след билата, на Беласица https://www.facebook.com/profile.php?id=100063374940319

# 359
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Автомивка на само обслужване има след Стъни ауто, посока центъра. Там да няколко клетки. На самооблусване има и на светофара на Цар Освободител и Хр. Смирненски посока кварталите вдясно. Дано обясних правилно.

Общи условия

Активация на акаунт