Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 23 003
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Джули, да, мозъкът е Феро бей и на тази снимка усмивката му е ала Мона Лиза Joy Намислил е нещо той Wink

И огънят и мозъкът и бомбата, всичко това е Ферит.
Много гняв е събрал и явно ще отмъщава. До сега се наигра и вече е време да действа Broken Heart

# 241
Ама Ферит сега ли се сети да си трие целувката на  Пелин и да я отблъсква, да прегръща възглавницата на Сейран. Кога тичаше да спасява Пела, какво мислеше? Остави Сейран в ресторанта, а пък се затича при Пелин, като видя сторито ѝ.Колко още тичаше след полата ѝ...Прибираше я в имението да я пази от Сертер....

# 242
Аз и се чудя на Сейран , защо се тръшка , че Ферит се жени за Пелин, че тя и го поднесе Ферко на тепсия.Направо го подари на Пелин.

# 243
  • Яко в Матрицата...
Аз пък се чудя на Пелин. Ифакат директно й каза как стоят нещата, а тя пак се бута да се жени за Ферит. Толкова пък човек да е стъпкал сам личното си достойнство, чак ми е нереално. Той още отсега я отблъсква, а какво ще прави после. Че дедето и от нея ще иска внуци. Ще си завъди любовник ли? 🤢🤦

# 244

Сори, но и това не подкрепям. Напусна го, защото вдигнал ръка, накрая отиде и му удари шамар. Само, защото е жена ли й е простено?

Милинкия😊

# 245
Агресията ражда агресия! Кязъм стой зад войнствения й  нрав.
Посял е това  семе, не би било нормално да проектира друго държание след  подобно насилие в бащиния дом. Феро го има за боксова круша. Бутане,блъскане,обиди,шамари.. Има проблем с гнева.

Сори, но и това не подкрепям. Напусна го, защото вдигнал ръка, накрая отиде и му удари шамар. Само, защото е жена ли й е простено?

# 246
Коментар към фрага от Емрулах

Пак замък, пак Сейфер. Заедно ли ще го пазят тоя замък? Това ли иска да каже? Или само подвежда?[

# 247
Изобщо не им вярвам на тия

https://vm.tiktok.com/ZGJuxC24q/
😅😅😅

# 248
С Пелинка ще го пази явно.

# 249
.....Че той до сега е отнесал поне 6 шамара от нея, колко бутане отнесе не е ясно, а за отвратотелния й език да не говорим...... И да, защото е жена го подкрепят, и да днешните майки така отглеждат момичетата си. Теб нямат право да мачкат, но ти мачкай наред той е мъж, той е парцал....човека добре го е описал. Това е модерното общество.

Милинкия😊

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 07:41 от Ela1

# 250
.....Че той до сега е отнесал поне 6 шамара от нея, колко бутане отнесе не е ясно, а за отвратотелния й език да не говорим...... И да, защото е жена го подкрепят, и да днешните майки така отглеждат момичетата си. Теб нямат право да мачкат, но ти мачкай наред той е мъж, той е парцал....човека добре го е описал. Това е модерното общество.

Милинкия😊

Аз съм от "днешните" майки ,  и не , не отглеждам така дъщеря си /имам и син/. Такива обобщения......
Не смятам ,че синът ми е парцал и че някой трябва да го мачка / това важи и за дъщеря ми/. Всяко общество си  има "боклуците". Така е било и ще бъде.
Станахме твърде пристрастни май. Не оправдавам Сейран , но искам да видя в резултат на какво е този шамар.
И неговото нагло хилене изобщо не ми се нрави.
Започвам май да съжалявам и Пелин. Бягай момиче ! И теб те мачкат ! /маман,Ферит/ Само допреди няколко епизода ,беше център на вниманието му , а сега те ползва за собствена изгода.
Виждам ,че е бесен , но това не оправдава последните му действия.
Когато отмъщаваш на семейството си , не наранявай други хора ,не ги въвличай  в тази семейна война.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 08:08 от Kami_J

# 251
Ааа, никакво съжаление за Пелин.
Отдавна й е ясно, че Ферит не е този, който е бил. От началото на сериала й беше казал за нищо да не мисли с него. Уж връзка имат, ама видяхме и чухме какви отношения имат. Тя, че си е фантазирала, си е за нейна сметка.
После измислиха какви обещания й е давал, като докараха майката.
Айде тя не вижда, ама и Ифакат, и Абидин й казват директно.

# 252
Оо, повярвай ми така е .. това, че ти не възпитаваш така децата си е страхотно, но като човек работещ с такива -наблюденията са ми други.

Милинкия😊

Аз съм от "днешните" майки ,  и не , не отглеждам така дъщеря си /имам и син/. Такива обобщения......
Не смятам ,че синът ми е парцал и че някой трябва да го мачка / това важи и за дъщеря ми/. Всяко общество си  има "боклуците". Така е било и ще бъде.
Станахме твърде пристрастни май. Не оправдавам Сейран , но искам да видя в резултат на какво е този шамар.
И неговото нагло хилене изобщо не ми се нрави.
Започвам май да съжалявам и Пелин. Бягай момиче ! И теб те мачкат ! /маман,Ферит/ Само допреди няколко епизода ,беше център на вниманието му , а сега те ползва за собствена изгода.
Виждам ,че е бесен , но това не оправдава последните му действия.
Когато отмъщаваш на семейството си , не наранявай други хора ,не ги въвличай  в тази семейна война.

# 253
  • Яко в Матрицата...
Кате, да, важно е какво ѝ е казал и защо тя посяга да го шамароса, но все пак... Не го одобрявам.
И продължават да тъпчат на едно място - кавги, крясъци, шамари... Това го видяхме вече, толкова ли няма какво друго да напишат на тази двойка? Triumph

Sob Да ти скъса сърцето. Мерт е роден за тази роля Heart Eyes

# 254
Ааа, никакво съжаление за Пелин.
Отдавна й е ясно, че Ферит не е този, който е бил. От началото на сериала й беше казал за нищо да не мисли с него. Уж връзка имат, ама видяхме и чухме какви отношения имат. Тя, че си е фантазирала, си е за нейна сметка.
После измислиха какви обещания й е давал, като докараха майката.
Айде тя не вижда, ама и Ифакат, и Абидин й казват директно.

Обещания може и да не е давал , но надежди  - да. Той не спря да я търси.Не спря да тича след нея , дори когато се ожени. И тя като влюбена жена , вижда това което и се иска. И той има вина.
Далеч съм от това да я харесам , но се опитвам да я разбера/говоря за героинята/

Не оправдавам Сейран ! Нищо не оправдава насилието !
То в целия ни сериал има изобилие от насилие - физическо и психическо. Няма герой , който да не го прилага спрямо друг.

Общи условия

Активация на акаунт