Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 940
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Да , и аз се замислих за бабет, наистина. Пропиляла е целият си живот за една мечта, една хомера, а то...някой си е живял пре спокойно- жени, любовници, пари, а сега и морал ще раздава.

" На мен ми стана жал да Хатуч
През целия си живот е хранила една мечта,една надежда за човек,който не струва и пукнат грош"

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 15:58 от Ela1

# 316
Е какво ще направи Хатуч, че Сейран не се е дала на съпруга си😅

# 317
  • Яко в Матрицата...
Кой знае каква ще е тайната. Този Гюнтер е толкова спънат, че нищо интересно няма да измисли...

# 318
А Феритовата фраза: "Докато Ферит Корхан не кажи край, няма край"?

# 319
Никога не може да ми стане жал за Хатуч! Колкото е виновен бащата на Суна и Сейран, колкото е винонва майка им, толкова и тази носи вина за всичкия тормоз и побоища. Иначе седи на масата и си хапва, с чест и достойнство и командори наред. Да, от време на време вдига ръка да го спре, но генерално и тя участва в търга за момичетата.
Хубаво ще е да се освободи момичето от къщата на новите бандюги, хем да се разбере, какви психари са, но както я дадоха, така може и да си остане. Няма да е за сефте да зарежат някоя сюжетна линия.

Много ми хареса този паралел. Въпреки че е ясно, че сега нещата не вървят на оправяне, но най-правилната посока на Пелни е навън.

Казъм щял да чуе разговор на двете сестри и да научи тайна. Гадаят дали няма да разбере, че не са консумирали брака и тогава щяло да стане страшно. Защо обаче не разбрах. Може пък и като довод в съда да се използва.

Рени JoyJoyJoyJoy Със синьото око ме уби! ахахахахах Казвай, от кого се пазиш.

# 320
  • Яко в Матрицата...
Е как от кого? Flushed От злите сили, да не ме урочаса някой Grinning

# 321
Скрит текст:
Спойлер от нета!
Зеррин ще продължи да се сближава с Казъм, тя трябва да знае всичко, което се случва в семейството му и дали имат планове да променят мнението си за разтрогването на брака. Султан ще се ядоса от появата на Пелин и тя ще продължи да гради коварни планове, но вече заобикаляйки Ифакат. Що се отнася до Сейран, всички се притесняват от момента на появата й в булчинска рокля, а и в присъствието на Тарък. Както се оказа, бялата рокля не беше предназначена за нея, а за сватбата на Суна, която тя самата не можа да пробва заради синините по ръцете си, така че Сейран изигра ролята на "спасителен пояс".
# женкарят

# 322
А тази рокля от сватбата й с Ферит ли е? Не помня аз

# 323
Чакам аз още  такива моменти ! Не ме интересуват нито Пело  нито Тарък нито някой друг.
Както казват : "Накрая всичко свършва добре, ако не е добре, значи още не е свършило!"

Бях объркала клипа !  Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 17:23 от Kami_J

# 324
Ставайте и падайте
Хатуч щяла да каже в съда че Сейран е бременна

Развод йок...

Караваната на Афра до вилата

Абе дали изпраща чаршафите и калъфките или не дава там да мирише Сейран... 😂🤦‍♀️

# 325
А тази рокля от сватбата й с Ферит ли е? Не помня аз

Не, друга е. Тя се омъжи със сватбената рокля на Есме.
Ама не разбрах друго аз. Щом Сейран мери заради ръката на Суна, тя защо и тя пробва тук на тази снимка?

# 326
Лелята тоя проблем ли е трябвало да разреши? 😁😂

# 327
Аз за това показах снимката, защото я дават да е от новата серия, а пък уж Сейран заради синините мерила роклята, но понеже не помня каква беше и реших, че грешката е моя.
Че те и свидетели явно ще излсушват на това дело и що народ се е подредил барабар с Тарък и дружина на втория ред. А иконома пък какво прави там? Да бяха взели и Султан и тя има какво да каже по темата.
Хайде в 33та серия

# 328
Ето го новият внук,или поне аз мисля така,защото пише,че актьорът ще се присъедини към сериала
Октай Екинджи
Готин е!

# 329
  • Яко в Матрицата...
Това не го вярвам аз. Хатуч да излъже…

Общи условия

Активация на акаунт