Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 12

• 22 887
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Имало снимки в съда отново... всички които са там и гледат казват, че Хатуч ще кажела че е бременна

# 631
Имало снимки в съда отново... всички които са там и гледат казват, че Хатуч ще кажела че е бременна

Добре и аз четъх много по тази тема но нали в тази серия Кязъм е питам Ферит дали са спали и той е казал че не се от кой ще е бременна 🧐

# 632
# 633
Не е питал Кязъм такова нещо все още. Спойлер е това. Ще пита ли, няма ли, не е сигурно.

# 634

Добре и аз четъх много по тази тема но нали в тази серия Кязъм е питам Ферит дали са спали и той е казал че не се от кой ще е бременна 🧐

И аз това се чудя 🤷‍♀️🤷‍♀️
Реално погледнато, Кязъм се сети сам.  .... там дето беше като статуя и той каза на Хатуч, че може Сейран да не е допуснала Ферит до себе си...

# 635
Честит ни празник, българи! Нека Свети Георги бди над домовете ни и ни носи само здраве и благополучие!

Най-после изчетох всички размисли и страсти, в които ни хвърли една благодатна история, с възможно най-некадърния сценарий, написан от един женомразец, но режисиран от жена и изигран от двама безкрайно талантливи актьори!
Във всеки един пост намирам доза истина и правота, всеки от своята камбанария вини или оправдава героите ни....но какво можем да очакваме? Две души, без опит за водене на диалог, лутащи се между манипулаторите, като пионки разигравани в машинациите на този или онзи..Разбирам Вал, че би избрала такъв мъж - да той единствено призна любовта си, нежен, по детски гальовен, сбъдва мечти! Но нима това е достатъчно? Какво кардинално решение и предложи, дори след шамара от Кязъм като и подаде ръка? Връщане отново в конака, и старата песен на нов глас....Нима последваха нормални разговори - чувахме само обвинения и нито едно "Остани...имам нужда от теб"! Всички /сигурна съм/ проронихме сълзи на съня, а с тази перфектно изпята от Мерт песен и сърцата ни разтопи...Но още по-силно щеше да ни спечели, ако беше разбрал посланието на Сейран, което тя му изпрати с въпроса: "Искам от теб отговор като от мъж!" Тя се надява на оня принц, който ще я хвърли на белия кон и ще препуснат далеч от нафталинените правила....Нима не поиска същото и от Юсуф? И далеч съм от мисълта, че тя не се поддава на манипулации - това непрекъснато звучене в главата и на думите на Пельо, интригите на Ифакат, която знае кое копче да натисне, единствено Суна вижда нещата, но и тя милата себе си не знае как да спаси, а какво остава за Сейран...
И докато се лутат  кой какво казал, кой къде и с кого бил....докато не си изкажат неизказаното и още едно"Да" може да чуем, но само за развод! Убедена съм, че до сватбено "Да" няма да се стигне!

+1 от мен. Сейран го обича, но още му няма доверие, вяра...

# 636
Честит празник!

За мен всичко произтича от алцхаймерите, дето не са били стока и на младини, но продължават да съсипват други животи. В тази бройка влизат не само двамата дъртаци ( Халис за мен е по- противния), но и непорочната леля!
Обяснявам си държанието на Сейран с живота, който е живяла досега. Тя копира това поведение, с което е живяла откакто се е родила ( имах такъв случай в близкото си обкръжение - снахата от кофти семейство, отиде в добро семейство. Отначало реагираше остро, така както е било досега, но постепенно разбра, че има семейства, в които не се крещи и посяга). За оправдание на Сейран тя не попадна в хубаво семейство, а в такова с друг вид насилие.
Аз да кажа за Тарък, че ме кефи какви погледи и намеци хвърля на Кязъм, когато става дума за посегателство над Сейран. Ако Кязъм продължава със същите методи на възпитание, май ще яде бой от Тарък.
Да отбележа, че Сейран НЕ се е съгласила на брак с който и да било. Отделно Тарък й каза, че независимо какво са се разбрали баща й и дядо му, ако тя не иска, няма да се оженят ( много е хитър Тарък и знае точно как да обърне всяка ситуация в своя полза. Точно обратното на Ферит. Той не разбра ли, че с викове и закани, няма да може да промени държанието на Сейран).

Така е, кой каквото е видял в семейството това прави. Колко се изписа, вкл. и аз, че всичко тръгва от бащиния дом.

# 637
Нека първо да уточня нещо
Сейран е на 19,а Ферит на 24
Това за мен означава началото на осъзнатия им живот
Което пък означава,че те тепърва ще се откъсват от семействата си и ще стават самостоятелни личности
Означава още,че ако се обичат,ще го направят заедно
Мисля,че и двамата опознаха другия
Или поне това,че имат добри сърца
Лошото е,че Ферит искаше да бъде с тази жена,въпреки демоните в нея,а Сейран не пожела да опита  как щеше да се чувства,ако беше поне малко повярвала на Ферит
Казвате,че Ферит е трябвало  да провери думите на Ифакат за роклята,а Сейран не трябваше ли да провери снимките от списанието вечерта,когато напусна Ферит и той се напи от мъка?
И въобще тя не повярва на нито едно негово обяснение,а трябваше
В нашето общество,ако един младеж е на мястото на Ферит /от богато семейство/ не би обичал никого,освен себе си
Не би се подлагал на толкова унижения и обиди
Затова го харесвам
Защото има още нещо в него,което ме кара да мисля,че е прекрасен човек и ,че жената до него ще бъде щастлива

Ренко,целувам те по поста /както се изразиха по-горе/!Съвършен!!

Не е въпроса в това да проверява снимки и подобни, а въобще държанието, поведението му, защо изобщо го е направил.

# 638
Здравейте, честит празник!
Току що изгледах епизода. Намирам сценарият относно действията на Ферит за гениален. И искам още малко от това Sunglasses
Последните епизоди бяха белязани от усилията му да върне Сейран, от нейната решителна съпротива и от набезите на Пелин, под командването на Ифакат и Зерин, да се домогне до него.
Ферит не успя да убеди Сейран, че я иска в живота си, не успя да убеди Пелин, че не я иска Grinning
Той им говори, те не го чуват, не го разбират, не му вярват.
Беше сам срещу всички.
Е, играта се обърна!
Сега ще сбъдне мечтите на всички. Сейран ще получи заветната свободата, а Пело ще получи Ферит Корхан в пълния му "блясък"Smirk
Харесва ми. И не ми се иска Хаттуч да се намесва. Нека сами се справят с това. Нека, всеки получи желаното и сам да прецени, дали си е заслужавало загубите. Защото, понякога толкова си фокусиран към дадено нещо, че не виждаш какво стъпкваш по пътя си към него.

"- Ето на това му се казва да загубиш! Все още не го разбирате, но ще ви науча един по един …"

# 639
Честит Гергьовден на всички!Виждаме, че макар и да се обичат не могат да се съберат (Сейран го обича, но не иска сегашния Ферит). Логично е нещото, което да ги обедини, събере- премеждие, изпитание, трагедия (така мисля аз). Четох нещо за променливия сценарий, в което намирам логика.

# 640
  • Яко в Матрицата...
Джули, те вече съжаляват. И двамата. Но в това разпределение на "мечтите" няма нито един спечелил. А най-големият губещ ще е Ферит.

А на Пельо с едноклетъчния мозък ще ѝ трябва още много време, за да разбере къде се натресе сама. Предишният Ферит ѝ се връзваше, той умря. Новият не я иска.

# 641
[quote

Не е въпроса в това да проверява снимки и подобни, а въобще държанието, поведението му, защо изобщо го е направил.
[/quote]

Ние май наистина гледаме различни сериали
Интересно,какво според теб направи Ферит?
Напи се…Друго?

# 642
Сейран докато обяснява на Ферит, че в погледа му нямало любов и обич, а гняв, ревност и лошотия, да вземе себе си да погледне. Тя кога показа някаква любов към него? Каза ли му, че го обича? Не! Видели сме й отношението.
Аз съм си тийм Ферит, докато Сейран не вземе да се бори за него.

Бомбата ще е Сейран да каже "не", но Кязъм добре я наплаши, че ще си го изкара на Суна👿

Редактирам се..

Предлагам Аби и Феро да отвлекат сестрите на сватбата на Суна😅

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 16:17 от Hurricane~

# 643
# 644
Вал , какво значи  да  опита ???
Ще прави дегустация ли или ще си сложи оковите на "консумирана "  ,че може и хамиле ... И както му казала аннето ...Момичето в къщи  , а ти ЛАЙФ ....
дЕдЕ и Ферит-им  щяха да са  аха ,аха за държавна награда !!!

Тя не му вярва ,колко пъти го прикри и какво ...."Погледнал се  Илия ,пак в тия "?????  Гледаше и трепереше като гърмян заек .
На този  етап и Ферит няма полза  от нейното доверие ....Трябва да премине в насрещното движение ...риск е , опасно ,но както казваш 24 годишен е , ако сега след всичко ,което сам си направи с поведението си не си "извади поука " ,то ще продължи по надолнището ,нищо ,че той се вижда на ЕВЕРЕСТ ....

И не прескачай пост 616 ,после да не се чудиш "Сам ли паднах ,или някой ме бутна "JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт