Всичко за всички марки гел лакове - тема 48

• 37 367
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Ооо, моето с което получих комплимента изобщо не беше бизнес издържано, просто си бях решила малко да разчупя, а и много ми се връзваше горчицата с палтото, та това ми бяха закачките. Малко се притеснявах тогава, да не би да е много неподходящ, и се изненадах приятно като получих реакция Simple Smile
Иначе строгия бизнес маникюр, аз го приравнявам с този на кралсктие дами - безцветен, нюд, бледорозов, някой мноого слаб и блед брокат - най-много френски.
Формата също - къс до макс 3 мм свободен край, заоблен, или заоблен квадрат.

Да, кралските дами освен друго, трябва да спазват строг етикет на маникюра - безцветен, телесен, класическия френски, бледо розов и в никакъв случай дълъг. И нямат никакво място за изключения, просто приемат този факт и го спазват стриктно. Много често и аз изпадам в подобно желание, да нося само такива цветове (само дето нямам нищо общо с кралските дами, ха ха)

# 121
Дали може примерно да си сложа каучукова основа-milki на коди и отгоре някакъв цвят. Много ми харесва как се нанася и като цяло по-добре ми се получава с нея.

# 122
Пробвам новия цвят и си мисля колко много харесвам зелените нюанси. Имам един по-крещящо зелен и една колежка (която принципно само червен цвят носи, без някакви експерименти), като ми видя ноктите и ми каза -леле, как ходиш с чак такова зелено не знам… хаха, пък на мен за лятото ми беше много любимо. Grinning

П.П. Аз много отдавна ходех все с квадратни нокти. После ми писнаха и исках нещо различно и започнах само със заоблени. Все си мисля, че така по не ми се чупят, но помня, че като бях с квадратни винаги бяха също доста дълги, та знам ли, трябва някой път пак да пробвам.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 14:20 от Rimmona

# 123
Между другото за съфорумките от Испания пиша специално - препоръчаната от Кармилла пила с купони с доставка до Испания в момента е на 5 евро! По-добра оферта от тази не мисля, че някога ще има.
Нападайте!

€ 21,35  69%OFF | Beaulush 35000RPM Nail Drill Machine Rechargeable Electric Nail Sander For Gel Removing Professional Manicure Machine Equipment
https://a.aliexpress.com/_m0nGiTQ
А съфорумките от България, дали не могат да я поръчат до адрес на превозвач?
Как стигаш до цена 5 евро?

# 124
Момичета, днес само искам да се похваля, че ноктите ми издържаха 3 седмици, без поражения. Това ми е за първи път! Много ви благодаря пак за съветите. Да повторя пак, ако някой има проблеми с отлепване, олющване на свободния край, меки нокти, разслояване и т н.
- тънък слой база, втрита в нокътната плочка и изпичане. Силно препоръчително е да е добро качество ( не китайска)
- тънък слой линт база, без изпичане. Този слой се слага за да може по-лесно да се изравни укрепването с капка
- укрепване пак с линт база,  с повече продукт (методът на капката) и изпичане. Аз си взех база на Коди, даже се чудехме тук дали е оригинална, засега съм доволна от качеството.

И това е в общи линии, не особено сложно и ми реши всички проблеми. Следващият етап за мен е да подобря техниката на изравняването при укрепването, не ми се получава много добре засега.
Много са ви красиви маникюрите, благодаря пак за прекрасната тема!

# 125
Привет, момичета! От повече от година не съм се включвала, но ви чета. Не се бях и лакирала, но вчера реших да мия кухнята и естествено счупих няколко нокътя на куп, та реших да се занимая да ги оправя и да се лакирам.

Имам забележки, но като за новак е прилично. Не успях да хвана блясъка на лампа на синия флаш лак. Много е красив на живо! Веналиса е.
Исках да ви питам каква фреза да си взема за  кожичките? Купих си пламък и топче от Мейкъп, но явно нещо не съм уцелила. Пламъчето за по нокътя става, но топчето за самите кожички не върши работа. Въобще не ги маха. Дали просто е некачествено? Вие как ги махате с пила? Аз от ножички и клещи изпитвам ужас!

# 126
Adamant, може, но ГГБГ спряха дейност от Испания, виж Габиели или ако знаеш друг превозвач.
Иначе добавям купоните от количката.

Даваш им collect.

# 127
  • София
esmeralda23, благодаря за линка Flowers Hibiscus
aDaMaNt^, май само Габиели возят от Испания в момента. Поръчах една до техния адрес във Валенсия - 5 долара - дано да пристигне Simple Smile

# 128
Да, тях мисля да използвам, обаче аз както и да го направя, не успявам да стигна до 5 долара 🙈 Нещо пропускам май…нали сменяте само мястото за доставка или и акаунта?

# 129
  • София
Да, тях мисля да използвам, обаче аз както и да го направя, не успявам да стигна до 5 долара 🙈 Нещо пропускам май…нали сменяте само мястото за доставка или и акаунта?
Само добавих адреса им като нов адрес за доставка в акаунта.
Аз поръчах от компютър през сайта - първоначално и при мен даваше някаква такава цена, но в левове. Затворих кошницата и се върнах към сайта, след това пак отворих кошницата и вече беше свалило цената на около 9 долара. Затворих пак, активирах купоните и вече свали на 5.

# 130
  • Бургас
aDaMaNt^, като преминеш на следваща стъпка променяш адреса на испанския, който предварително си задала и променя цената на 5 долара, а доставката е безплатна.
И аз пуснах една Smiley И без това се чудех от известно време дали ми трябва втора... До Бг май излизаше 23 лв, също "без пари", ама като може за 13, защо да не.

# 131
Благодаря ви, момичета.
Какви ли гимнастики не пробвах, не ми се получава...включително и нов акаунт направих, но други купони не ми излизат. Да не би някакъв с код да въвеждате допълнителен?

# 132
  • Варна
Пфу аз поръчах 2 до БГ направо за едни мрънкалници Grinning.

# 133
И аз не успях да се справя с поръчката на пилата до БГ. Излиза ми около 50+ лв с доставката.
Толкова ли е?

# 134
Пу пу да е хубава пилата. Аз моята я чакам за зойде, но ве за к евро Grinning Реших, че ако ми хареса ще имам 2 нормални пили и телехончето ще е чао.Не, не трябва да е 50 лв. Но мен ми беше 10 долара,а сега со испания излиза 5 евро. Вземете си и и отстъпките, а пробвайте в далари, защото понякога дават зопълнителни отстъпки за плащане в долари.
Относно бизнес етикета - имах една много елегантна шефка, която на всякакви коктейли,бизнес срещи с американци, литовци, французи, гърци и всякакви други народности ходеше. Стандартно носеше класически червен на овани нокти със съвсем лек свободен край. Рядко съм я виждала с друг цвят, но никога не е имала грижа в тази насоченост.
The 13th - мого ни е хубав маникюра! Цвят, оформление, укрепване!
Аз още не мога да сменя от ангажименти моя маникюр и за сега така карам, но пък държи базата.

Общи условия

Активация на акаунт