Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

• 93 709
  • 450
  •   1
Отговори
# 210
Millena, много се радвам  Hug

Благодаря ти! За съжаление и преди казах, нямам много ресурс да помагам реално, защото извън работа и деца съм се хванала с разни други проекти и т.н. Но най-малкото е, че отдавна ви подкрепям и е крайно време да го направя и с членски внос. Пък, ако мога да се включвам с нещо в инициативите ще го правя с удоволствие  Hug

# 211
Във всички случаи подкрепата ти ще ни бъде от голяма полза  Peace

# 212
Millena, и аз много се радвам, че се присъединяваш! В неделя си запазвам едни 10 мин. с теб да ми разкажеш за бонбоните, че отдавна надничам в Естествено, но се събирате на далечни за мен местенца.  Heart Eyes  Hug

# 213
Millena, и аз много се радвам, че се присъединяваш! В неделя си запазвам едни 10 мин. с теб да ми разкажеш за бонбоните, че отдавна надничам в Естествено, но се събирате на далечни за мен местенца.  Heart Eyes  Hug

Laughing и аз искам да се присъединя, ако нямате нищо против

# 214

Разбира се! Само, че ми се струва, че сте в известна заблуда Simple Smile Предполагам говорите за Плейгрупите, за които четете в Естествено, там основна движеща сила е Емем, правят го с още няколко страхотни майки. Аз, за съжаление, не мога да съм активна там, защото съм работеща мама.
Еми може би също ще дойде в неделя, така че ще може да си поговорите. А аз разбира се мога да ви разкажа също Simple Smile
"Шарени бонбони" е проект, който за мен е мечта от доста години, стартирахме го с още 2 естествени мами. Това е нещо като група за подкрепа за темпераментни деца и родителите им. Сигурно сте чели темите ни в "Нашите деца". Сега работим и по сайта.
Проекта има много общо с Естествено, но все пак е за по-друг кръг родители, затова решихме да го отделим. Имаме няколко под-проекта и там, затова ви казвам, че съм зле с времето - имам желание да участвам и помагам на повече хубави проекти от колкото се събират физически в 24 часов ден  ooooh!

Извинявайте за офф-топика  Embarassed

# 215

И аз днес го зачетох и ми хареса  Simple Smile

# 216
аз точно бонбоните имам предвид  Mr. Green

# 217
Аз си признавам, че смесих бонбоните и плейгрупите!  Embarassed

# 218
И бонбоните, и Плейгрупите са ми много на сърце, просто са различни типовете занимания и целите, затова и разделихме проектите. Добре дошли сте да си говорим или да се присъедините в което и да е  Hug

# 219
Това е ужасно....моето заявление потъна в дън земя Sad

# 220
a.velcheva, а ти нямаш ли възможност да дойдеш на празника? Можеш да попълниш едно на място, за всеки случай. Понякога се случват недоразумения с пощите

# 221
За съжаление не мога....малкото ми дете е много болно и никъде не мога да мърдам.

# 222
жалко
все пак, доколкото знам, наистина понякога се получава проблем с пощите или с пощенския раздавач, Не съм ще каже със сигурност. Дано твоят случай не е такъв обаче и заявлението да пристигне скоро. Ти кога си го пуснала?

# 223
Вече две седмици станаха от както го пуснах.

# 224
Може ли да се свържат с мен Варненски майки.Координатите ми ги има в профила.За съжаление и аз няма да мога да дойда на празника.

Общи условия

Активация на акаунт