Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

• 93 695
  • 450
  •   1
Отговори
# 240
Одобрила съм те, мила. Виждам, че имаш желание и хъс за работа, а точно такива хори ни трябват в момента.

Добре си ни дошла  Hug

# 241
Благодаря! Ще помогна с каквото мога и до колкото мога  Hug

# 242
Благодаря! Ще помогна с каквото мога и до колкото мога  Hug

моля те сега или когато имаш време прочети закованите теми...без тези за празника, защото той мина вече и си избери къде искаш да се включиш  Peace

# 243
Здравейте!
Изпратих заявление за членство на хартиен носител на 31.03., но все още нямам обратна информация от вас получихте ли го или не, да пращам ли пак, одобрена ли съм, да внасям ли членския внос?  Confused Rolling Eyes
Благодаря!

# 244
Здравейте!
Изпратих заявление за членство на хартиен носител на 31.03., но все още нямам обратна информация от вас получихте ли го или не, да пращам ли пак, одобрена ли съм, да внасям ли членския внос?  Confused Rolling Eyes
Благодаря!

Може би още не е получено. Ти прати ли заявление по интернет. Не го виждам нещо...или поне не с този никнейм

# 245
Не съм пращала заявление по интернет, само на хартия. Ако трябва и онлайн ще попълня.  Peace

# 246
Не съм пращала заявление по интернет, само на хартия. Ако трябва и онлайн ще попълня.  Peace

Да, моля те, защото то със сигурност ще дойде веднага  Grinning

# 247
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Получено заявлението на vikismother  Peace

# 248
Днес изпратих заявлението на хартиен носител,но като се има впедвид 4е до 6.05 са по4ивни дни,ще е минал срока за подаване,трябва ли да попълвам наново?

# 249
Днес изпратих заявлението на хартиен носител,но като се има впедвид 4е до 6.05 са по4ивни дни,ще е минал срока за подаване,трябва ли да попълвам наново?

не  Peace

# 250
много ми се иска да стана член на сдружението.дори бях започнала да попълвам заявлението за приемане преди известно време, но като стигнах до това, в каква дейност мога да се включа, спрях, защото се притеснявам че в момента не знам как мога да помагам, защото съм с бебе и няма на кого да го оставям. предполагам че има и такива майки, които са членове. ако трябва де се свърши нещо, как се процедира в този случай. а не върви да стана член и когато трябва да свърша нещо да започна да се оправдавам, че няма кой да ми гледа детето

# 251
Титипопова, в сдружението вече сме доста членове, разпределяме си работата на екипи, така че да не се струпва по много на един човек. Всеки казва какви са му възможностите и се съобразяваме с това. Пиши си кои неща биха те заинтригували по принцип, пък ти ще казваш кога можеш или не да се включваш  bouquet

# 252
mishlentze бих могла да се включа в административна работа, консултации в областа на данъчно и осигурително законодателство /макар че сега малко поизоставам с промените, в началото се опитвах да ги следя, но малко поизпуснах края/ Simple Smile в някаква организационна дейност и ще видя от другите дейности какво е подходящо за мен

# 253
titipopova, не се тревожи, ако в момента не можеш да решиш с какво можеш да помагаш. Можеш дори да оставиш това поле празно, а когато имаш време да четеш работните теми в този подфорум и където можеш и искаш, да се включваш. Във всички случаи помощта ти ще е от полза за нас  Simple Smile

# 254
Здравейте на всички! Казвам се Мария Николова и съм от София. Имам детенце на 2 годинки и половина. Много ми се иска да участвам в сдружението и да допринеса и аз за подобряването на живота на нашите деца. До сега нямах много време, но от 1ви юли съм в отпуск и ще си пусна заявлението! Искрено ще се радвам да ме приемете!

Общи условия

Активация на акаунт