Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

• 93 752
  • 450
  •   1
Отговори
# 105
Момичета работата ми се струва доста отговорна и сигурно е така,аз съм мама на дете на 1 годинка как ще се справя и с двете неща,и ако не мога да се справя мога ли да се откажа.Аз ще бъда един вид ваше лице,какви права имам като такова,има ли я някаде тази информация за да я прочета,просто да съм наясно по-точно за какво става на въпрос.

# 106
Вече прочетох това което ме интересуваше  bouquet

# 107
Здравейте, миналата седмица изпратих заявлението си за членство в СНБМ на хартиен носител. Дали се е получило?
Много ще се радвам, ако ме приемете в редиците си. Бих искала да помагам с каквото мога, предполагам имате други членове от Бургас.
Поздрави, Ели.

# 108
Аз искам да попитам, тъй като съм от Благоевград, тези събрания само в София ли се правят? Наистина искам да кандидатствам за членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки", но ако се провеждат само в София няма да има възможност да посещавам събранията, което ще е малко гадничко.

# 109
Здравейте, миналата седмица изпратих заявлението си за членство в СНБМ на хартиен носител. Дали се е получило?
Много ще се радвам, ако ме приемете в редиците си. Бих искала да помагам с каквото мога, предполагам имате други членове от Бургас.
Поздрави, Ели.

Ели, още нищо не сме получили  Sad Просто не разбирам какво става с тези пощи  newsm78
Моля те, нека почакаме още малсо

# 110
Аз искам да попитам, тъй като съм от Благоевград, тези събрания само в София ли се правят? Наистина искам да кандидатствам за членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки", но ако се провеждат само в София няма да има възможност да посещавам събранията, което ще е малко гадничко.

Даниела, събранията са правят в София и по скайп, защото имаме членове в други градове. Нека това не те спира.
Поздрави
Таня

# 111
Поздрави, Ели.
Много се радвам да те видя тук   bouquet
Има и други момичета от Бургас  Peace

# 112
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Поздрави,Ели.
Цитат

Здравей Ели, много ще се радвам да те видя в нашите редици! Grinning Заявленията по принцип трябва да се получават при мен, но по незнайни причини нещата нещо не вървят. Ще ходя в пощата и ще питам, пък ще видим.

# 113

Даниела, събранията са правят в София и по скайп, защото имаме членове в други градове. Нека това не те спира.
Поздрави
Таня
Благодаря ви за отговора наистина ще помисяла за включване, тъйкато винаги съм имала желание да се занимавам с подобна организация. Надявам се да се запознаем лично със всички.

# 114
Здравейте на всички.Искам да попитам има ли други ваши членове от Димитровград.  bouquet

# 115
  • София
И аз бих искала да стана член на сдружението, и разбира се да помагам с каквото мога. Приемате ли нови попълнения? Сега ще попълня онлайн заявлението, а по пощата ще го пратя утре или в понеделник

# 116
има си хас да не приемаме   Laughing

хайде скачай при нас

# 117
  • София
има си хас да не приемаме   Laughing

хайде скачай при нас

Мерси   bouquet  пуснах и двете заявления, дано предколедно да не затрият хартиеното, че покарай картичките май пощите са на пълна пара

# 118
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Мерси   bouquet  пуснах и двете заявления, дано предколедно да не затрият хартиеното, че покарай картичките май пощите са на пълна пара

Заявлението вече е при нас  Peace

# 119
а моето заявление се затри  Thinking

Ще пратя ново, става ли?

Общи условия

Активация на акаунт