Членство в Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"

• 93 757
  • 450
  •   1
Отговори
# 120
  • София
момичета може би сте видели седмичната тема на СНБМ но все пак ако има някой който не я е видял, ето тук можете да видите актуалната и евентуално да се включите в нещата Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=242546.0

# 121
Само да ви кажа, че моето заявление се върна снощи.

До края на седмицата ще го изпратя отново.

# 122
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Като го пращаш пиши някъде към адреса и Орлов мост. Много е вероятно пощаджийката да ги праща на блок 21, което е съвсем различно място и затова  писмата да не стигат до мен. Съжалявам за неудобството.

# 123
ОК, всичко е наред  Peace

# 124
  • София
Мерси   bouquet  пуснах и двете заявления, дано предколедно да не затрият хартиеното, че покарай картичките май пощите са на пълна пара

Заявлението вече е при нас  Peace

Имам питане, прочетох че при одобрение на кандидат се изпраща писмо до 10 дни от датата на получаване на заявлението и покана да се заплати членския внос. При положение че не съм получила писмо, това означава ли че не съм одобрена?

# 125

Мерси   bouquet  пуснах и двете заявления, дано предколедно да не затрият хартиеното, че покарай картичките май пощите са на пълна пара

Имам питане, прочетох че при одобрение на кандидат се изпраща писмо до 10 дни от датата на получаване на заявлението и покана да се заплати членския внос. При положение че не съм получила писмо, това означава ли че не съм одобрена?

Не, не означава, бавим се заради празниците, а и председателката не е в България. Иначе да си знаеш, че си одобрена  Grinning.

# 126
  • София

Не, не означава, бавим се заради празниците, а и председателката не е в България. Иначе да си знаеш, че си одобрена  Grinning.

Мерси и за отговора и за одобрението   bouquet  Тамън коледно хубавата новина  Simple Smile Ще си чакам тогава, а членския внос да го пращам ли или след като получа отговора по пощата?

# 127
  • В тъмната гора.
И аз подадох заявление, доста изчетох за дейността на сдружението и мисля, че и аз мога да допринеса за инициативите и за самата дейност на сдружението.
Най-много съм впечатлена от това и го считам за много добра идея:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1146/
Дано и аз се пресъединя към вас момичета, ще чакам отговора ви.
Дано това, че съм от провинцията не пречи да участвам активно в дейностите на сдружението.

# 128
  • Някъде на път....
Честита Коледа на всички! Здраве и късмет!   bouquet

# 129
честита коледа на всички - желая здраве щастие и много любов   bouquet

имам едно питане - с какво точно се занимават членовете на СНБМ - опитах се да поразгледам няколко теми в инициативите, но нищо не можах да разбера. Иска ми се да кандидатствам за член, но искам да знам и с какво точно се захващам, за да знам дали наистина ще мога да бъда полезна или не. не искам да губя времето на никого  Peace
благодаря предварително за отговора  Hug

# 130
За нас от сайта  Peace

И да знаеш, че при всички положения ще си ни от полза, всеки може да помогне с нещо! Hug

И честита Коледа на всички!   bouquet

# 131
честита коледа на всички - желая здраве щастие и много любов   bouquet

имам едно питане - с какво точно се занимават членовете на СНБМ - опитах се да поразгледам няколко теми в инициативите, но нищо не можах да разбера. Иска ми се да кандидатствам за член, но искам да знам и с какво точно се захващам, за да знам дали наистина ще мога да бъда полезна или не. не искам да губя времето на никого  Peace
благодаря предварително за отговора  Hug
Здравей, тй като сме млада организация и то на доброволни начала, нямаме съвсем формални правила. За момента всеки помага в някаква област , когато може да отдели време. Включихме се в един проект и в момента си пишем стратегия за развитие, ще структурираме малко по-добре нещата и ще разпишем по-ясно задълженията. Всеки поема по нещо и в случай, че е възпрепятстван в даден момент си намира кой да го замества. Има текущи задължения има и такива , които възникват инцидентно.  Ще се радваме да се присъединиш  Hug АКо имаш други въпроси питай  Peace

# 132
Здравейте, пристигна заявлението на Спящата красавица  Peace

# 133
Не съм, във вторник отново изпратих заявление, с обратна разписка. Надявам се да го получите  Grinning 

# 134
Еllyst, крайно време ще е вече и аз се надявам да го получим най-сетне! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт